2777
2789
سلام
خوبی؟خوشین؟سلامتین؟

وااااااااااا چقدر انرژی مثبت اول هفته ای اینجا هست!!!!

پس من دیگه از اینکه یک و نیم نصفه شب خوابیدم و ساعت 3 با جیغ پرستو که من و متعاقبا پوپک رو بیدارکرد و تاحالا بیدارم دیگه چیزی نمیگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلامم م

صنم جووونم چطوری؟؟؟من برات انرژی میفرستم .............

یه جیغ و یه هوووورا اااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کیلی لی لی لی ....................

شش و هشتیاش بیان وسط حالا........دستا بره بالا ........ لا الا لا

مونا مونا چرا چرا ؟؟؟؟ امروز هما میاد تو هم سرحال میشی.........

فرانک جوونم سفر خوش بگذره ...........

هانیه این که گفتی چی بووود؟؟؟من نمیدونم ؟؟؟!!

سمیرا چطور مطوری؟؟؟؟؟؟
سلام سلام
ورزشکاران دلاوران نامآوران.......برا خودم خوندم ....دیروز بعد از حدود 3 سال رفتم کوههههههههههههههههههههه و خیلی حال کردم 9ساعت راه رفتم و دهنم ....شد ولی خیلی حال کردم و احساس جوونی کردم .
Lilypie Pregnancy tickers
سلام سلام دوباره
من الان دیگه حسابی خوابم پریده و سرحالم چون یه دوست زنگ زد و یه چیزی گفت که خیلی خوشحالم کرد
حسابی خوشحال خوشحال
راستی مونا بیا پیگیری کنیم ببینیم این دریای طوفانی cd رو گرفته و متواری شده من عکس می‌خوام یالا می‌خوام برم CD رو بگیرم بدو بدو
مرسی از این همه انرژی مثبت بوسسسسس

مامان علی خیلی دنبال دریا نگرد cd دسته منه نفهمیدید کلاس میزارم کم میام چون cd دستمه خاصیتشه دسته هر کی میرسه طرف کم پیدا میشه

هما بیا دلتنگتم بیا ببینم مسافرت خوش گذشت حتما یه هفته سر کار نبودی کلی کار ریخته سرت

نوشین خوبی من جرات ندارم دیگه دم پر تو بپرم چون عواقبه خوبی نداره طرفدارات یه هو همه هجوم میارن آدم سر خورده میشه ههههههههههههههههههههههههه

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام به همه... ما هم هستیم انرژی هم هی بدک نیست... میاد و میره...!!!

واقعاً صنم جون دست مریزاد ... فکر کنم در مورد دوقلو دادن هم خدا می دونه ظرفیت هر کس چقدره...

موناجون تو چرا؟؟؟ راستی در مورد رژیم دستت درد نکنه ایمیلت رسید ولی من یه روز یکم مراعات کردم سینه هام خشک خشک شدن دیگه از فکرش اومدم بیرون تا بعد از اینکه آرشا رو از شیر گرفتم...

من قصد دارم عید نوروز آرشا رو در سن 1 سال و 9 ماهگی از شیر بگیرم...
شما چی ؟؟؟ کی می خواین این جنایت رو مرتکب بشین؟؟؟ در ضمن در مورد جیش نی نی ها چه برنامه ای دارین؟؟؟

من طی یکسری حرفای مامان شوشو و اعمال وی تصمیم گرفتم دیگه آرشا رو پیشش نذارم یکم سخته ولی نمی خوام فکر کنه اگه اون نباشه من می میرممممممم... نمی دونه من سر لج که بیافتم از جون خودم هم مایه می ذارم...

راستی ببخشید مارسیم جون همشهری گلم تولدت مبارک راستی بیزینس چی شد؟؟؟؟ خواهر منم متولد 22 مرداد 1365 هستش... راستی کسی شوهر خوب براش سراغ نداره؟؟؟؟!!!! به شهرستان هم می دیماااااااا
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
مامان آرشا مگه نگفتی گاهی گداری بابای آرشا میاد و نوشته ها رو می خونه؟ اونوقت خود افشایی کردی؟ بابا شجاع، دلیر، از جان گذشته!!!!!!

مونا پس قضیه CD بود که باعث شده بود حس کنی حال نداری و حس نداری و اعصاب نداری و غیره.....

مامان آرشا من همین الانم شیر سام رو خیلی کم کردم و شبها به خصوص بهش شیر پاستوریزه میدم و خیلی بهتر می خوابه و کلا یه بار حدود 3-4 بیدار میشه یه بار هم 6-7 تازه 3-4 هم که بیدار میشه معمولا آب می خوره فقط احتمالا مهر ازش بگیرم البته خوب هرکسی دلایل خاص خودش رو داره برای زمان از شیر گیری در مورد دستشویی میدونم بچه ها تا 18 ماهگی هیچ کنترلی روی مثانه و غیره ندارن و باز گذاشتن بچه باعث استرسش میشه و بعدا ممکنه دچار شب ادراری شه برای همین گذاشتم برای اسفند و فروردین که کم کم یاد بگیره
در مرود خواهر گرامی هم ضمن تبریک بابت تولدش من هیچ خواستکار خوبی سراغ ندارم اما خدایی من جای خواهرت بودم کله اتو میکندم که می خوای به زور شوخرش بدی!!!
مونا جون میبینم که کلاس میزاری و ازین حرفا..... بابا دو تا دونه ازین عکسا رو بزارین ما بدبخت بیچاره هام ببینیم.

امان آرشا خدا خفت نکنه که اینطوری می خوای خواهر شوهر بدی .بی وجداننننننننننننننننننن
Lilypie Pregnancy tickers
نه بابا شوخی کردم داشتم همزمانی تولدش با مارسیم رو می گفتم که یهو احساس کردم مثل اینایی گفتم که دارن دنبال خواستگار می گردن...

از بابت راهنمائیت ممنون الی جونم ... بابای آرشا در این حد رو می دونه موردی نداره!!!

آرشا که شب تا صبح منو بیچاره می کنه از بس هی می دوشتم تازه اگه یکم دیر بیدار شم باباشم غر غر می کنه که چرا زود این صدا خفه کنو نمی چپونی تو حلقش!!!!

الی جون شیر پاستوریزه رو با شیشه می دی؟؟؟ آخه یکی از مشکلات من اینه که آرشا شیشه نمی گیره...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
چرامن یه سوال که میپرسم چشم هیچ کسی نمیبینه نوشته هام را(گریههههههههههههههههههههههههه)
خوب نیست اینقدرتوذوق آدم بزنین ولله
دوباره سوالم را میگم شماواسه بچه ها از کدوم مارک شامپواستفاده میکنید؟من جانسون به سرحمزه میزنم رنگ موش خیلی داره عوض میشه