2777
2789
سلام
واییییییی مارسیم جون تولدت مبارک

پیمان خاله بخورمت بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

من هستم منتها مرخصی گرفتم خونه هستم و از صبح سارینا از بغلم پائین نمیاد الان هم سرپا سارینا در بغل دارم مینویسم تا میزارمش زمین گریه میکنه فکر میکنه میخوام تنهاش بزارم میبوسمتون
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جوون ...پس تو هم به درد من دچار شدی موونا!!!!!! منم وقتی خوونم اوضاعم همینه!!!
روز خووبی داشته باشی در کنار دخمرت..

منم دختر دلم خواست ..اونم دختر پر موووو تا موهاشو شونه کنم و گل سر بزنم .............
سلام
ممنون از همتون بابت مهربونیتون و افکاررتون که تا یکی بکه اخ فکر میکنین حاملههست ههههههههههههههه

نوشین جون عوضش امسال تلافی کرد هههههههههههههه

من فعلا سامی به بغل هستم .بعدا باز میام مینویسم
بابا پیمان کولاک کردی خاله جان.

مارسیم دیروز نوشته ها پارسال رو خوندم کلی یاد حال و هوای اون موقع کردم .....یادته چقدر غصه خوردی روز تولدت
من و شوشو امسال هردومون روز سالگرد ازدواجمون رو فراموش کردیم . اصلا فکرشم نمیکردم یه وقت همچین روز مهمی رو فراموش کنم!!!!!
Lilypie Pregnancy tickers
سلام
واییییییییییییییییی پرستو دستت طلا....کارت درسته.....یه ماچ و یه بوس و یه بغل محکم واسه پیمان خاله که کلی آقاست.
چه اروم روی صندلی نشسته هیچ چی نگفت وقتی موهاشو کوتاه میکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ههههههههه میبینم که همه امروز نی نی به بغل اومدن نت.پسمل ما که لالا کرده و مامانش هم منتظر یه فرصت مناسب پریده اینجا.هههههههههههههه.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام سلام

من مثل چلمنگا امروز اومدم سر کار ساعت 4 پرواز داریم . هنوز هیچ کاری هم نکردم تازه بدو بدو باید برم خونه و 1 ساعته وسایلمون رو جمع و جور کنم .

اومدم ازتون خداحافظی کنم . بچه ها تورو خدا اگه از اونجا چیزی خواستین بهم بگین . ( ارومیه )

روی همتون بخصوص فینگیلیهاتونو می بوسم :*

مواظب خودتون باشین تا هفته آینده
مریم جون تولدت مبارک+صدساله بشی مادر
ولی خداییش این حسه بیشتر به حاملگی میخورد
بچه ها شما کورن فلکس به بچه هاتون میدین؟چه مارکی؟از کجا میخرین./
راستی به موی بچه هاتون چه شامپویی میزنین؟من جانسون میزنم ولی احساس میکنم+
رنگ موی حمزه داره باش تغییر میکنه دوتا دیگه از دوستام هم جانسون مصرف میکنند میگن بچه های ماهم موهاشون تغییر رنگ داده؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلامممممممممم

تولد مارسیم گلی باتاخیر مبارکککککککککک یه کف یه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

وای پیمان سفارش مار و به مادرت کن بگو ما عاشقت شدیم بیشتر بیاد

فرانک خوش بگذره مادر
سلامممممممممم

تولد مارسیم گلی باتاخیر مبارکککککککککک یه کف یه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

وای پیمان سفارش مار و به مادرت کن بگو ما عاشقت شدیم بیشتر بیاد

فرانک خوش بگذره مادر
مرسیییییییییییییییی ممنون از همه عزیزان با محبت

هانیه فعلا حس حاملکی برام خوشایند نیست کرجه دلم برای دوران بارداری و فسقلیکی سامی تنک شده ولی فعلا حالشا ندارم

فرانک سفر به خیر . باز برو خدا را شکر کنم که میدونی قراره بری سفر من بیجاره که همیشه بیمقدمه بهم خبر میرسه تا 2 ساعت دیکه عازم هستیم و باید تو اون 2 ساعت همه کارها را بکنم.

ولی اینبار کوش شیطون کر قراره با برنامه بریم قاهره جند روز . ببینم جور میشه یا نه

الی درس و مشخت تمام شد یا هنوز نقصیر منه اکه بایان نامت تمام نشه؟

مامی سهند نظری که تو وبلاط سامی نوشته بودی را دیدم ولی جرا تو قسمت اسبم میره؟؟؟؟؟؟؟
من لینکتون کردم

سلام سلام
می‌دونم خیلی وقته نیومدم
به هر حال الان یه مامان خواب‌الود با شما صحبت می‌کنه نمی‌دونم چرا انقده خوابم میاد سرکار داره آبروم می‌ره تلو تلو می‌خورم
مارسیم جان پس تو هم مردادی هستی تولدت مبارک
ولی من هیچ وقت تو تولدمام احساس خاصی ندارم
علی از دیروز رسما راه افتاد البته هنوز تعادل صد در صد نداره ولی خوب هر وقت حال کنه یه عالمه راه می‌ره از این اتاق به اون اتاق و خلاصه که برا خودش کیف می‌کنه
فعلا بای می‌رم کاش می‌شد برم بخوابما
هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی