بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تولد مریم گلی مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک هوراااااااااااااااااااااااااااا مریم جون تولدت مبارک خانومی.انشاالله صد و بیست ساله بشی.انشاالله مادر شوهر بشی.انشاالله به هر چی دوست داری تو زندگیت برسی و همیشه سالم و شاد باشی. یه ماچچچچچچچچچچچچچچ گنده هم واسه سامی خاله که داره پاپ کرن میخوره.
نوشین جون سلام خوبی ؟؟هنوز سرکار میری ؟؟ درست تموم شد ؟؟ باربرد چطوره ؟؟ راه میره ؟؟
الی جون میبینم هنوز تزت تموم نشده کی دفاع داری ؟/ شهریور یل نه هنوز کار داره ؟/ سام خاله چطوره ؟؟ من احساس می کنم سام باید خیلی آروم و مظلوم باشه نمیدونم چهره اش خیلی آروم هست حالا چجوری به مامانش رفته و شیطون هست یا !!!!
سلام پرستوو جووون...آره سر کارم ....درسم هم تمووم شد ترم بهمن..یه ماه پیش رفتم واسه فارغ التحصیلی دیدم یه درس عمومیم جا افتاده ...انقدر خورد تو ذوقم ...واسه تابستون برش داشتم ...
باربد هم میره مهد ..خووبه ولی راه نمیره ..یعنی مثل پیمان تنها راه نمیره..مگه نه دیروز پیاده رفتیم تا پارک و برگشتیم ولی باید حتما دست بگیره.... خودش ترسووئه و تنهایی نمیره ..
پرستو غوغا م یکند...در د دن.... پیمان هم که دیگه نگوووووو....شهر بازی و آرایشگاه و پشت فرمون و .....به به چه پسری نیومدی نیومدی وقتی اومدی با دست پر اومدی.....