2777
2789
سلام
اول من بخورم این ژوان ناناز خاله رو که انقدر دلبر و خانووووووووووووووووم شده.
دوم سهند حالش خوب شده و از احوالپرسی همه خاله های مهربون ممنون.
سوم خونه در حال انفجاره چون این 2-3 روزه غیر از سرویس دهی به سهند هیچ کاری نکردم.گریههههههههههههه
چهارم من دلم میخواد هاسی رو ببینم چونکه بک گراند عکس دخملش خیلییییییییییییییی وسوسه انگیزه.هههههه
پنجم مارسیم تو چرا فکر خودت نیستی دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو غریت ادم مریض باشه با یه نی نی واویلاست.
ششم ..............................................................
هفتم................................................................
هشتم............................................................
نهم...................................................................
دهم من برم محض رضای خدا یه کم خونم رو جمع و جور کنم.
بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
الهی قربونت برم خاله عزیزم ... ژوان گلی چقدر خانوم شدی ماشالا... ای مامان بد که ما رو از دیدن این عروس خانوم محروم کردی...

اینم یه عکس از قرار...

7tvs7fr55tmspk44viwn.jpg
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وواییییییییییییییییییییییییییییییییییی بازم این سمیه دمت گرم کلی حال کردم دستت درد نکنه بوسسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
وای سمیرا منم تو وبلاگ سارینا گذاشتم ولی یادم رفت اجازه بگیرم هههههههههههههههه

سمیه با اجازت منم عکسو تو وبلاگ سارینا گذاشتم
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
وا ی سمیه جون مرسی خیلی حال کردم ...........چقدر اینا جیگر بودن همه . راستی الان الی میاد میکشتت چرا عکس سام نیست توشون. یه سوال ردیف پایین وسط کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نگید بی معرفتم به خدا نشناختم . من می خوام بخورمش خیلی جیگرههههههه
حالا دیدم ردیف عکس سام و باربد و نیلا نیافتاده تو تصویر
Lilypie Pregnancy tickers
وایییییییییییییییییییییییییی من دلم می خواد همه این فینگیلا رو قورت بدم ......فکر کنم اونی که پرسیدم ماهک هستش درسته یا نه ....بوویین بهم بگین
وای که چقدر همه بزرگ شدن ولی همشون چهرشون عین 3-4 ماهگیشون مونده و تغییر نکردن
Lilypie Pregnancy tickers
خواهش می شه... شرمندم نکنید...

ای بابا چه ایرادی داره ... همتون توی وبلاگ گلاتون بذارید باعث افتخاره اصلاً ذکر منبع هم ضرورتی نداره!!!

آره یاسی جون اون دخمل مثل ماه ماهکه...

حالا خوبه تو پسر نداری اینقدر هول کردی...!!!
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
در ضمن به اطلاع کلیه دوستان و آشنایان می رساند که وبلاگ گل پسملی ما هم آپ شده و نیاز به توضیح نداره که این عکس رو بازم اونجا می بینید...!!!
نوشین جونم آخه N تا نی نی تیرماهی داریم که توی این قرار نبودن من بخوام عکساشونو بذارم می شه یه طومار... این یکی رو بی خیال شو جون ما....
خانوم بد اخلاقههههههههههههه!!!! P:
وای الی جون نمی دونم چرا نمی شه comment گذاشت توی وبلاگ سام... یعنی واسه اینکه یه بار گذاشتیم دیگه نمی شه؟؟؟؟ بخدا من بی معرفت نیستم می خوام جوابتو بدم نمی شه...
اینجاست که شاعر میگه

شهرو به هم ریختی دیگه چی می خوای
یه تک پا هم با ما راه نمی آی
قربون اخم اوون چشای براق
تموم کن اخم و تخمتوو بد اخلاق

در هر صورت سمیه جان من از موضع خودم پایین نمی ام
به نظرم یه تومار عکس نی نی های دسته گلی خیلی قشنگ میشه ...

حالا تو تلاشتو بکن مادر.....

یه یادگاری زیبا میشه