2777
2789
سلام سلام صد تا سلام چطوره حال و احواله شما

اول بگم که خانومای محترم من تو کلوپ عکس گذاشتم برید ببینید و تعریف و به به و چح چح یادتون نره هههههههه

وای مامانای مرداد ماهی چه هنرمندن و چه با حوصله ما واسه یه قرار یک ساعته دو ماه برنامه ریزی کردیم آخرشم ساعت 6 قرار بود هر کی یه ساعت اومد ههههههههههههههههههههههه

وای چرا هیچکس نمیاد دلم گرفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه مامانا
من رو یادتون میاد آخرین باری که امدم برای تبریک عید بود و بعد از اون چند باری خواستم بیام نشد هم خودم خیلی گرفتار بودم هم پیمان اصلا به من اجازه نمیده بیام پای کامپیوتر و خودمم دوست نداشتم بیام چون از نظر روحیخوب نبودم فکر کنم افسرده شده بودم الان یک خورده بهتر هستم درسم تموم شده فقط پایان نامه ام مونده وقتم ازاد تر شده ولی یک از دلایل دیگه که باعث شد دور بشم این بود که یک خطی ممنوع با بچه کوچیک هزار تا گرفتاری اوال قبل از این که غیبتم طولانی بشه چند باری امدم ولی چون یک خط بیشتنر نمیتونستم بنویسم ارسال نکردم و یواش یواش از نی نی سایت دور شدم حالا اگه این اجازه رو میدید که اگه یک خطی نوشتم جریمه نشم بیام و بعضی وقتی با هاتون حرف بزنم و درد دل کنم عکسای کوچلو هاتونو ببینم شاید حالم بهتر شد با این که الان خیلی بهتر هستم نمی دونم چرا دلم گریه داره همش میخوام گریه کنم اما دارم سعی میکنم بهتر بشم
پرستووو جوونم

اگه بدووونی امروز چقدر یادت بودم..میخواستم به سمیه بگم عکس بچه های دیگه رو بذار یاد پیمان و آروین افتادم و گفتم این پرستو و فدرا دیگه نیوومدن و با خودم داشتم فکر می کردم نمی دوونم این دختره چرا دیگه نیوومد؟؟؟
خوووبی؟؟خوشحالم که اومدی..عزیزم تا می توونی یه خطی براموون بنویس..هر کی چیزی گفت خودم توجیهش می کنم ....
وای چه روووز خوووبی

صنم هم هست ...
این جیگر خانوووما که یکیشون رکابی می پووشه اون یکی آستین دار...صنم خیلی بددی!!!!! چرا نمی یای؟؟؟چرا بی وفایی می کنی...
نمی گی فردا دخترات شوهر میخوان...بابا بیا هوای این پسرهای مارو داشته باش...
سلام به همه ماما نهای مهربون . سمیه جون واقعا دستت دردنکنه وخسته نباشی عزیزم که وقت گذاشتی بتونم زحماتتو جبران کنیم.

دیروز آدرینا روبردم دکترتنش ریخته بیرون وتب داشت دکتر گفت ازواکسنه بهش استامیوفن داد گفت اگه تا72ساعت دیگه تبش قطع نشدبیارش. دلم گرفته چقدربده بچه هامریض میشن.

صنم جونم چه دخملای خوشگلی چرانمیایدختر؟
پرستو جان منم دلم گریه می خوادولی بهتره به خودمون تلقین نکنیم وسعی کنیم روحیمونوحفظ کنیم(پیام بهداشتی!)

تونستم برمی گردم.
وایییییییییییییییییییییییی من بخورم جیگر این دو تا خانومه خوشگلو خاله فداتون بشه شماها مثل مامانتون بی وفانشیدا بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

پرستو جان خوش اومدی شما بیا یه خطی که سهله یک کلمه ای بنویس مشکلی نیست فقط عکس پیمان رو هم بزار تا خاله ها کلی حال کنن

نوشین تو خودتو ناراحت نکن همه توجیهن ایرادی به پرستو وارد نیست بعدم کم خودتو شیرین کن خوشگلکم

مهتاب جونم ناراحت نباش انشالله آدرینا ی خاله زودی خوب میشه ببوسششششششششششش
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
مرسی از همگی که و مخصوصا نوشین جون که به یادم بودی منم خیلی به یادت بودم به یا خودتو کلاه بافتند برای باربدی بالخره کلاه بافتی براش
عکس هم باشه اگه بشه الان عکس تولدش رو میذارم
مونا خود شیرینی کجا بوود...

به تاریخ عضویت پرستو و صنم نگاه کن ... ما با هم خاطره ها داریم تو این کلووپ...پس حق بده به من که دلم بگیره اگه نیان و خوشحال شم اگه بیان...

چه روزهای سخت و آسون و تلخ و شیرینی که ما ها با هم نداشتیم ....
صنم جون چه دخملا خوشگلی خانمیچقدر شبیه هم هستن فداشون بشم
نوشین راست میگه حق داره از دست دوستاش ناراحت بودیم من واقعا دوران و خاطرات بارداریم که یادم میاد همش یا شما ها بودم و خاطرات اونروزا یادته دلت برام سوخته بود حوس کتلت کرده بودم
نوشین عزیزم در مورد دلتنگیت نگفتم در مورد اینکه دیگران با تو طرف میشن منظورم بود (بد اخلاق )
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
وای پرستو جون چقدر خوشحال شدم که دیدم اومدی منم هر چند وقت یکبار می رفتم توی فکرت می دونستم سرت شلوغه بچه و درس و ...

راست می گی آدم یه مدت که نمیاد دیگه اصلاً از جو دور می شه ... ولی قول بده که بیشتر بیای از پیمان بگو ما بیایم مشهد تو خونتون راهمون می دی/؟؟؟

مرسی عزیزم از بابت تبریک...

وای صنم عکس این شیرینکا رو می ذاری دل ما رو بدجور آب می کنیاااااااا قربونشون برم من...

دلم واسه فیروزه و مهناز و گلاشون خیلی تنگ شده...

النازم که دیگه حسابی چسبیده به پروژه اش...

نوشینی نمی خوام... اگه مردی خودت درست کن... اصلاً باید اونایی که نیومدن سر قرار دلشون آب بشه و بسوزه... تا دیگه اینقدر ناز نکنن اگه هم یه وقت خواستم اضافه کنم فقط فینگیلای شهرستانی رو اضافه می کنم که عذرشون موجه بوده بخصوص سهند گلی که مامانش کلی به همه حال داد......
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
مونا خدائیش من نوفهمم چی می گی؟؟؟؟؟

حالا که به من لقب بداخلاق می دین منم مجبوور میشم بهتوون القابی بدم ها!!!!!!!!!!!!!!

پرستوو یادش به خیر مادر....ببین تو صفحه قبلی فکر کنم یه آدرس واسه گذاشتن عکس باشه که مامان الینا واسه یاسی گذاشته ...ببین از اوون طریق می توونی؟؟؟