2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهاییییییییییییییییییی نفس کششششششششششششششششش کی به این نوشین خوش اخلاق من می گه بد اخلاقققققققققققققققققققققققققققققققققققققققق اون روسری قرمز با چشای عسلی بیا جلو ببینم بله شما رو می گم مونا خانومممممممم اگه اخلاق نوشین ما بده خدایش هممون افتضاحیم دیگه .....

وای پوپک و پرستو رو نگاه ماشالله بزرگ شدن ای جونممممممممم بوس

وای پرستو خداییش منم خیلی به یاد تو می یفتم چرا دختر کم می یای از پیمان عکس بزار مگه می شه یادمون رفته باشه
نوشین جون من رسما" ازت معذرت خواهی میکنم خوبه نمیخواد دیگه خونه آلوده تو کثیف کنی هههههههههههه

پرستو جان از این آدرس عکس بزار http://img98.com/

صنم عزیزم یه حرفی بزن ما دق کردیم دخملاتو ببوس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام مامانای گل
اول از همه پرستو و صنم چقدر خوشحالم اومدین چند صفجه پیش اتفاقا یادتون کرده بودم تو یه پست
پرستو همش نگرانت بودم که حالت بهتر شد یا نه خیلی خوشحالم اومدی

صنم این دخملا چه ناز شدن خواستی برات با عکساشون یه کارت پستال درست می کنم البته الان دو ماهه می خوام برای علی درست کنم نشده ولی وقت کنم حتما این کار رو می‌کنم

از همه مامانای گلی که به وبلاگ ما سر می‌زنن ممنون خیلی خوشحالم می‌کنین

فعلا بای
خوبه حالا همه وکیل مدافع نوشین شدن اون به اندازه خودش زبون داره از خودش دفاع کنه هههههههههه

واییییییییییییییییییییییییییییییییی وایییییییییییییییییییییییییییییییییی چه پسر خوش تیپ و خوشگلی انشالله خدا براتون حفظش کنه بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سمیرا و فرانک
ممنووون از حمایت های گرمتووون و سبزتوون...
خدائیش داشتم از خودم نا امید می شدم !!!!!!
شما به من قوت قلب دادین....... شما به من زندگی دوباره بخشیدین !!! شما ..........

ای جووون این جوجه ها

پیمااااااان خیلی ناز و آقا شدی خاله ....کلی ذوق در وکردم از خوودم ....با اون ابروهای قشنگت ......

پرنسس خانوومها هم که دیگه نگوووو........ صنم تو رو خدا ما رو از تحریم در بیار و براموون یه کم بنویس..آخه چطوری دلت میاد؟؟؟!!! چرا دیگه از شیطنت ها و پووست کنی های دخمرات نمینویسی؟؟؟

مونا......... اعتماد به نفسم را از دست داده بوودم خداییش اگه حمایت فرانک و سمیرا الان نبوود دیگه داغوونم کرده بوودی ها!!!!!!!!!!!!
ای بابا دست از سر این مونا بردارید...!!!

اول من بهش گفتم البته خب شوخی کردم باهاش نوشین اگه ناراحت می شی دیگه نمی گم خببببببب

آخه اونروز قرار از دست این وروجک بالبدی کفری شده بود کارد می زدی خونش در نمیومد... ولی خدائیش خیلی می خوامش... دیگه تمام شد دیگه نمی گم ولی اگه خواستی به من هر لقبی می تونی بدی ...

بوسسسسسسسسس

صنم نای حرف زدنم نداری به گمانممممممم

قربون پیمان با اون کروات خوشگله مردونش برم مننننننننن
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به همه دوستای گلم ببخشید دیروز رفتم پیش شوهرم عکس اول رو گذاشتم اینترنت اداره قطع شد کلی دپرس شدم با لب و لوچه آویزون رفتم خونه کلا مدتیه که اینترنت اداره خیلی قطع و وصل میشه مال خونه هم که از برکات انتخابات کلا قطع شد و دیگه درست نشد الان اومدم دیدم همسری کلی حال داده و کارمو تموم کرده
پرستو جونم خیلی خوشحالم که اومدی عزیزم حال و روز من هم هیچ تعریفی از نظر روحی نداشت روزا رو میگذرونم و منتظر یه اتفاق خاصی در زندگی هستم که بهترش کنه فعلا که جز دوندگی و دوندگی دوندگی چیز دیگه ای توش نیس سخت نگیر عزیزم صد سال اولش سخته.نوشین گلی مرسی که به یادم بودی شما که همون اول همه رو تقسیم کردین و سر دخملای منو بی کلاه گذاشتین!!! زهرا جونم مرسی از لطفت مونای مهربون و سمیه گلم و سمیرای نازنین ممنونم از ابراز احساساتتون عکس نی نی هامون رو تا اونجا که باز شد دیدم خاله فدای همه شون بشه بچه ها خیلی بزرگ شدن و ماهم پیر............. راستی ژوان خوشگلم که معلومه حسابی مامانی بهش میرسه خیلی ناز شدی معرفت مامنت سالی یک بار گل میکنه ها!!پیمان جونم قربون کراواتت برم خوش تیپ
الی کجاست دکتر چشم سام چی شد بالاخره؟؟
از بچه ها بخوام بگم واقعا نمیدونم از کجاش بگم فقط بدونین اگه خواستین کسی رو نفرین کنین بگین دوقلو بیاره علی الخصوص اگه کمک نداشته باشه ایندوتا که خییییییییییییییییییییییییلی جنب و جوش دارن یک ثانیه بند نمیشن هرروز هم باید برن پیاده روی خسته که از سرکار میام تازه داستان شروع میشه هر هفته به تناسب رشد فضولی هاشون تغییر دکوراسیون میدم ولی بازم هیچ سدی در مقابلشون کارگر نیست بدیش اینه که یکسره از هم تقلید میکنن این میره بالای مبل اون یکی بدوبدو میره دنبالش این خودشو پرت میکنه اون یکی هم همونطور!! بخوام بگم طومار میشه و الان اداره م فقط تنها آرزوم اینه که اسهالی نباشن و غذاشونو بخورن کل اردیبهشت و نیمی از خرداد رو که نبودم اسهال بودن با سوختگی شدید پا الان خوبن ولی خیلی خسته م میکنن فقط فرقشون اینه که پرستو یاد گرفته بگه نه و پوپک یادگرفته بگه بله حالا بله رو هم با یک تاکیدی میگه بیا ببین یک روز چندبار پی پی کرده بود داشتم با عصبانیت میبستمش بهش گفتم پوپک امروز تو غیر پی پی کردن کار دیگه ای هم کردی ؟ بلند و کشیده دادزد بلههههههههههههه

بازم میام
سلام سلام

چطوری سمیه .... پس همش زیر سر تو بوووده ؟؟؟؟ههههههههههههههههههه
آرشا چطوره؟؟

نیلا جیگر خاله ...ای قربووون اون چشای شرت برم که خیلی نمکی شدی .....

صنم گلی خدا قوت ...عکسها رو شوشو گذاشت؟؟چه شوشو ی با ذوق و حوصله ای داری ...
این وروجکا از صبح تو مهد خسته نمی شن؟؟باز دوباره پیاده روی میخوان؟؟هرچند باربد هم همینطوره میاد خوونه دوباره دلش بیرووون میخواد...من که وقتی می رسم خوونه ولو میشم...تو چه جوونی داری مادر...
ای قربووونشون برم که اینهمه با نمکن ....خیلی حال کردم با این حرف پوپک...اینا رو واسشون تو یه دفتر خاطرات بنویس که بعدا بخوونن و خودشوون حال کنن .....
بیتا ای ول ...چه باحالی تو ....من که در جوونیهام هم تحمل اینهمه هیجان نداشتم چه برسه به الان.... مخالف سر سخت سرعت بالا ...
سفر خوش بگذره ...مطمئنم اوون گل دخترت کلی بهتوون حال میده....