2777
2789
سلام به دوستای خوبم

مرصی از استقبالتون بابت قرار مسجد خدائیش جای بهتر پیدا کردید بگید ههههههههههههههههههههههه

سمیرا جان سارینا هم از خواب پا میشه میبینه تنهاس جیغ و داد میکنه و مواقعی که میخوام تنهاش بزارم کلی غرغر میکنه ساتیارو ببوس خیلی هم حساس نباش بچه ها هر روز یجورن دیگه بعدشم ماها چون صبحها تنها میزاریمشون میترسن باز بریم و تنهاشون بزاریم وای دلم برای سارینا تنگ شد دیروز مجبور شدم تولد نبرمش چون محیطش خانوادگی نبود البته 9 شب رفتم اونم 10 خوابیده مامانم میگه منتها صبح هم که اومدم خواب بود دلم براش یه ذره شده اونجا هم همش با شوشو به فکر سارینا بودیم با اینکه خیلی خوب بود بوسسسسس

زهرا جان چند روزیه سرمون سر کار شلوغه سعی میکنم مثل سابق بهتون سر بزنم البته اگه کسی بیاد و چیزی بنویسه

همااااااااااااااااااااااا عشقم الینا چطوره دیروز بردیش دکتر چی گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهتاب آدرینای خاله چطوره ؟ژ

دریا مواقعی که آیسا خوابه بهمون یه سر بزن دلمون برات تنگ میشه

مارسیم خونه پیدا کردید یا نه فکر کنم کل مصر رو گشته باشید واسه خونه آره

بازم میگم همیشه میگم دوستتون دارم بوسسسسسسسسس

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
اول سلام
سمیرا جون سامی این حالت جیغ زدن را نداره ولی تنها نمیمونه یه جا همش من باید جلوی جشمش باشم . ولی این حالتی که کفتی جیغ میزنه تا تنها میشه را بجه یکساله یکی از اقوام ما داشت و جون خیلی شدید شده بود یه مدت رفتنددکتر و دکتر کفت از سایه اجسام دور و برش میترسه باید نوربردازی را جوری کنین که محیط ارامش بخش باشه نه باعث ایجاد سایه ها بشه براش .

مونا جون خونه بیدا نکردیم
یعنی خونه که زیاده ولی یا خیلی دوره به محل کار شوشو یا محیط بدی داره و ما دوست نداریم

زهرا جون شیطونی نکو که کلافه شدم ولی فسقلک جدیدا کمتر اذیت میکنه و بیشتر شیطنتهاش تنهاییه
دونه ها هم رفته ولی هنوز باید مرتب حمامش کنم روزی جند بار تو روز وکرنه قرمز میشه بدنش و میخاره

یکی از مامانها در مورد خواب شب مینالید یادم نیست کدوم ولی من با دکی سامی مشورت کردم . و از بین کلی راه حل که کفت یکیش فعلا کارساز بوده. دکترش میکفت تو شب نی نی ها تشنه میشند ولی نمی تونند تشخیص بدند اب میخواند یا شیر
مامان محترم هم سریع شیر میده به بجه. به من کفت ساعت 11بهش غذا بده و بعد هم شیر بده تا بخوابه. یه شیشه شیر هم اب کن و بزار کنار تختش هر بار بلند شد بجای ممه بهش اب بده هم حس مکیدن با شیشه شیر ارضا میشه هم تشنکی برطرف میشه.من این راه را امتحان کردم و بعد از 3 یا 4 ماه 2شبه که راحت میخوابم و فوقش 1 یا 2 بار سامی بیدار میشه اب میخوره و تخت میخوابه تا صبح

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سلام

کی بووود گفت من بداخلاقم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای سمیه بدجنس...یعنی من به این زودی دستم رو واست رو کردم؟؟؟؟

مارسیم گلی چطوری؟؟؟خسته نباشی..اونجا هوا چند درجه است مگه؟؟؟

وای هما جیگرتووووووووووووووو....ممنون که به من گفتی خوش هیکل!!!!!!!1ههههههههههههههه.........یه اصطلاحی هست میگه برعکس نهند نام کافور زنگی!!!!!!!!!!
الینا چطوره؟؟چقدر عکسش قشنگه...کلی کارت پستالی بووود..

زهرا یعنی تو اوون روز آخر نفهمیدی من کیم؟؟؟؟؟؟ منو نشناختی پسرم رو چی ؟؟؟؟

مونا مسجدو پایم...............میخوای شبای احیا بریم ؟؟؟؟؟؟هههههههههه

راستی جا داره همینجا از کلیه دست اندر کاران با شکوه برگزار شدن این مراسم تشکر کنم .......

از محبووویه که از دیار غربت به فکر ما بوود

از پدر محترم آرشا که ما رو با گرفتن عکس و فیلم حمایت می کردن

از الی عزیز که دنبال کارهای شارژ کارت و تدارکات بووودن........

از خودم که با تشریف فرمایی به موقع باعث شادی دل مادران سرخوش شدم

از دووستانی که در قطار با کشیدن کل و هو و جیغ و سوت شادی و نشاط به فضا بخشیدن...

از نی نی هایی که به اسم اوونها ما هیجانات روحی خودمون را خالی کردیم

میبینم که خیلی از خودتون احساست در کردین که من دوباره اومدم . اصلا مردم از شرمندگی اینقدر استقبال شد . هااااا ولی فکر نکنید من ازین بیدام که با این بادا بلرزم و برم دیگه پیدام نشه بازم میام دوستان .....
راستی ژوان چند روزه میگه هاسی یعنی یاسی و من غش میکنم از ذوق
Lilypie Pregnancy tickers
سلام

صبح بخیر . خوبین ؟

ما هم هستیم سخت مشغول کارم . و 3 شبه که درست و حسابی نخوابیدم فکرکنم نیلا هم مثل ساتیار ( بخدا این دوتا واسه هم ساخته شدن ) از تاریکی می ترسه چون 3-4 بار در طول شب پامیشه و گریه می کنه وقتی میاد رو تخت ما آروم میشه و می خوابه .

تازه من 5 شنبه هفته دیگه دارم میرم مسافرت بالاخره مرخصیم هم جور شد و دارم میرم ارومیه هوراااااااااااااااااااااااااااا .
سلام به همگیییییییییییییییییییییی

هماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بیا دیگه اااااااااهههههههههههههههههههههههههههه

فرانک جون امیدوارم مسافرت بهت حسابی خوش بگذره

نوشیننننننن باربد در چه حاله ببوسشششششششششششششش

یاسی خانوم چه عجب از این وراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
زهرا رفتی سی دی رو گرفتی یا نه اگر گرفتی ما عکس میخوایم یالا
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
هاسی هاسی جه عجب . میدونم جه حالیه .من هم وقتی سامی میکه ییم میمیرم و زنده میشم از خوشی.زود زود بیا اینجا دلمون برات میتنکه

فرانک خوشبحالت مسافرت میری .ما که فعلا قول کرفتیم برای بعد از عید فطر که خلوت میشه همه جا و هوا خنک تره بریم قاهره.

مونا مونا جطوری؟ سارینا مو قشنک خوبه؟
مارسیم سارینا خوب و شیطون عملا" پوستمو کنده سام جیگر چطوره خوبه اونم در حاله شیطنته یا بچه خوفیه ؟

یاسی جون من واسه قرار دسته جمعی خیلی دوست داشتم ببینمت به بچه های هم که ازت شماره داشتن گفتم خبردارت کنن نه تنها تو بلکه تمام کسایی که دیر به دیر میان انشالله بزودی بازم همه همدیگرو ببینن ما هم چشمون به جماله دخمله شما روشن بشه انشالله همیشه شاد و سرحال باشیییییییییییییی ببوسشششششششششش دخملتو
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام به همه
من یکمی بی اعصاب تشریف دارم برای همین با کس خاصی چاق سلامتی نمیکنم.....
فقط اومدم بگم زهرا جون من هی منتظر شدم زنگ نزدی در نهایت یکی زودتر جنبید و اومد سی دی عکسا رو ازم گرفت.
جهت اطلاع برای پیگیری بیشتر یقه دریای طوفانی رو بچسبید ضمنا مراقب جذر و مد ها و موجهای بلند و غرشهای سهمگین دریای طوفانی نباشید این اسم صرفا جهت خالی کردن دل اطرافیان انتخاب شده و در نهایت با یه مامان آروم و مهربون طرفین در نتیجه نترسین نترسین ما همه با هم هستیم و یکی بره عکسا رو از دریا جان بگیره ...
من می دونم دارم دری وری می نویسم شرمنده قاطیم دیگه چه کنم ....
الانم شوشو رو روانه فرودگاه کردم حالا تا شب که برگرده من 10 بار رفتم اون دنیا و برگشتم.....اه اه مرده شور ناوگان هوایی رو ببرن که یه سره همه چیمون دلشوره است و نگرانی...زمینی یه جور، هوایی یه جور ،زیر زمینی یه جور،

هما کوشی ؟
مامان آرشا کلی در مورد اون کیت قالب دست و پای فینگیلا برات نوشته بودم تحویل نبگرفتی....
برم تا خوابم نپریده.....
سلام سلام
الی جون ببخش منو اصلا نشد
یعنی دیروز باید می‌رفتم دیدن یه مریض و در نتیجه من شرمنده شدم
حالا دریا جون ما چطوری می‌تونیم CD رو از شما بگیریم عزیز
خونتون کدوم طرفه اگه طرفای سید خندان باشه که من به راحتی می‌تونم بیام و CD رو بگیرم چون هر روز مسیرمه