2777
2789
مرسی هماجون الآن ایملاتو دیدم خیلی خیلی لطف کردی هنوز عکسای نانازی دخملتو ندیدم... برم که دلم آبببببببببب شددددددد

برات میل زدم...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به همه

مرسی نوشین جونم از لطفت و دعوتت.

واقعا ببخشید که من کم کم میام سر میزنم . آخه روزها که خانم بیدارن اصلا نمیذاره من با کامپیوتر کار کنم و میخواد به جای من تایپ کنه.
شب ها هم که میخوابه دیگه جنازه تشریف دارم.

مامان آدرینای نازنین مرسی از راهنمائیت درمورد خواب. منم بیخیال شدم + دیوونه از بیخوابی !!!

راستی من عکس رو توی کلوپ پیدا نکردم توی چه روزی گذاشتید یا پاکش کردید؟

قربون همتون
دری خوشگله
بوس
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سلام سلام
باز حرف قرار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا کی قراره دل من را بسوزونین اصلا قهر میکنم میرما!!!!!!!!!

بیتا جون بیشتر مواظب خودت باش بارداری دوم با یه فسقل یکساله فکر کنم سخت باشه باید از حالا به خودت روحیه بدی و خودت را قوی کنی . میبوسمت با دوتا فسقلیهات

سامی دیشب تا حالا اسهال داره خیلی شدید البته دفعات زیاد نه فقط بی بیش مثل اب میمونه . نمیدونم جیکارش کنم .
خودم هم خوردم زمین و فعلا با دوتا بای مجروح و دردناک در خدمتتونم .دیروز که 1ساعتم نشد استراحت کنم یا دنبال سامی بودم یا کارای خونه .

سلام سلام سلام
روی گل همتون رو می‌بوسم خیلی دوستون دارم بخدا دلم براتون یه ذره میشه کاش بیشتر همو ببینیم

بیتا جون ما چند تا از فامیلای خودمون و برخی از فامیلای شوشو اینطوری بچه‌هاشون شیر به شیرن ببین الان خیلی سخته ولی من مطمئنم چند سال دیگه هممون حسرت تو رو می خوریم هم راحت میشی هم بچه‌هایی که اینطوری هستن خیلی با هم دوستن اصلا غصه نخور حتما خدا اینطوری خواسته ببین من خیلی به این موضوع اعتقاد دارم که اگه خدا چیزی رو بخواد حتما اون چیز خوبه نه؟

عزیزم این روزا می‌گذره ولی به جاش تو دو تا بچه ناز برات می‌مونه که همه چیشون با همه و در نتیجه با هم بزرگ میشن مطمئنم اگه خودمم بودم خیلی بهم سخت می‌گذشت ولی همینا رو به خودم می‌گفتم به هر حال موفق باشی عزیزم

الی خانوم سه شنبه خونه‌ای بیام CD رو بگیرم یعنی فردا اگه هستی بگو می‌تونم حول و هوش ساعت 4 یا 7 بیام هر وقت برات راحته

من اون ساعت می‌رم خونه یه دقه میام دم در ازت میگیرم و میرم چون باید بدوم خونه روزای فرد معمولا خیلی دیر می‌رسم خونه و دیگه به هیچ کاری نمی‌رسم
سلام یه دوستای خوبم

حالتون خوبه ؟ سر حالید؟

اومدم بگم هما امروز فعال نبودی هاااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟اخبارت کم بوده

مونا خانوم چطوره ؟ پارک دیگه نمی یای؟؟؟؟ روز تو هم مبارک جوونننننننننننننننننننن ،

بیتای عزیزم خوبه ؟یعنی چی خاله پری می یاد مگه ما نمی خوایم دوباره خاله بشیم؟؟؟

سمیه جون باور کن من از وقتی دیدمت خیلی حسم بهت تعقیر کرده خدایی خیلی ماهتریییییییییییییی

محبوبه جونم نمی دونم شاید قالبت با واسه من فرق می کنه ، راستی دیدم اول از سیمه اشتباهی تشکر کرده بودی هااااااااااااااااااااااااااااااااا

بقیه مامانا چاکر خاتونم

...............

بچه ها یه سوال بچه های شما شده از تاریکی بترسن

یا اینکه اتاقشون باشن یهو تا ببینن شما از اتاق رفتید بیرون با جیغ و به سرعت از اتاق بیان بیرون

یا اینکه از صدای بلند صدا کردن شما بترسن ؟؟؟

سمیرا جون این هفته یخورده شلوغم وگرنه وقت کنم حتما" میام پارک امروز یه تولد حسابی دعوتم فردا خونه یکی از اقوامم شام دعوتم پس فردا خونه یکی از دوستام سفره دعوتم و پنج شنبه یک عروسی حسابی دعوتم جمعه طبق عادت خونه مادر شوهر هستم پس میره تا شنبه دیگه تا شاید بتونم بیام پارک چون دوباره یکشنبه عروسی دعوتم و غیره ساتیارو ببوسسسسسسسس راستی سمیرا ماشین دستته و خونه الی رو بلدی نمیتونی بری عکسارو ازش بگیری البته ببخشید فضولی میکنما بوسسسسسسسسسس

راستی بچه ها من با یه قرار دیگه 100% موافقم البته این دفعه بیشتر مایلم بریم تو یه مسجد قرار بزاریم به چند دلیل
1- بزرگه
2- موکت یا فرشه
3- چیز شکستنی و خورد شدنی نداره
4- بچه ها رو راحت میزاریم بازی کنن بدونه اینکه نگرانه چیزی باشیم میشینیم دو کلمه حرف میزنیم
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
مونا خیلی سرم شلوغه .....
اما ترکیدم با این پیشنهاد طلایی ات!
دختر چظور تا حالا ندزدیدنت....یا چرا فرار مغزها نکردی؟
عاشقتم به خدا!!!

زهرا جان من فردا 99.9% خونه هستم اگه آب تو تلنبه نره و گوشکوب قلنبه نشه و غیره
تلفنمو رو که داری قبل از اومدن یه زنگ بزن که حتما باشم ...
وای مردم از این پیشنهاد مونااااااااااااااا....

فکرشو بکن همه تون چادر کشی سر کنید یه بچه به بغل برید توی مسجد بشینید... هاااااااااها ها

یا نه خوبه اصلاً با همین تیپا برید فکر می کنند می خواین انقلابی چیزی بکنید می ریزند سرتون ...

سمیرا مرسی عزیزم منم نسبت به تک تک شماها همین حس رو دارم...

نوشین بداخلاقه چطوری؟؟؟!!!
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام
بنده حسابی مشغول وبلاگ سهندم.یه پروژه ای شده واسم ................ روزی 100 تا قالب واسش عوض میکنم ولی هیچ کدوم اونی که میخوام نیست...
سمیرا اگه منو ببینی حست که سهله اصلا کلا دگرگون میشی مادر.در جواب سوالت هم بگم که من اصلا سهند رو تنها نمیذارم و همش مثل اجل معلق بالا سرشم.اخه خیلی کارای خطرناک میکنه ولی کلا وقتی هم که باباش خونست همش دنبال من میگرده(کلفتش رو خوب میشناسه).مثلا سرگرم بازیه و یهو کشف میکنه که من تو اشپزخونه هستم عین باد خودشو میرسونه پیشم تا مبادا من دلم واسش تنگ بشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بقیه دوستای گلم خیلییییییییییییییییییییییییییی دوستون دارم.
نی نی های ناناز بوسسسسسسسسسسسسسسسسس.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام سلام
مامانی های گل همه خوبن خوشن

ما هم خوبیم راستی بچه‌ها چطورن همه خوبن

الی جون شاید امروز بیام ازت عکسا رو بگیرم ولی اگه خواستم بیام حتما حتما حتما با تاکید بهت زنگ می‌زنم سام رو ببوس خیلی شیرین و دوست داشتنی بود این پسرت

هما جون چی کارا می‌کنی خوش می‌گذره اونروز الینا که حتما بهتر شده

مونا تازگیا کم پیدا شدی کمتر میای نکنه شرکت شما هم مثل مال ما شده

مامان آرشا یادم رفته بود ازت تشکر کنم انقدر خوشحال شدم که همسر گرامیتون عکس می‌گرفت آخه این روزا مطمئنن خیلی خاطره میشه بچه‌ها کی پایه یه قرار دیگه هستید تو همون مسجد که مونا گفت خیلی پیشنهاد عالی‌ای بود

راستی انقدر دلم سوخت که نتونستم با همتون عکس دسته جمعی بگیرم

یه نکته من دیروز داشتم فکر می‌کردم این مدیرای شرکت‌های خصوصی هم حق دارن دیگه بنده‌های خدا پول همه چیز رو باید از جیب بدن راستش همیشه فکر می‌کنم شاید اگه جای اینا باشم اوضاع کارمندا از اینی که الان من دارم بدتر باشه ولی می‌دونید ایراد مدیر ما چیه به من هر کاری بدن خودشون هم می‌دونن حتی شده کار رو ببرم خونه انجام می‌دم ولی مدیر ما میگه وقتی کاری هم ندارین باید کار داشته باشین خوب من از کجا کار جور کنم وقتی کار ندارم خلاصه مشکل ما هم اینه دیگه ولی واقعیتش من ترجیح می‌دم کلی کار داشته باشم تا بیکار باشم تو بیکاری خوابم می‌گیره

بیتا جون چطوری اینورا نمیای

پرستو دلم می‌خواست از حالت بیای بگی خیلی دلم برات تنگ شده

مامان نی نی ، مامان امیرسام ، صنم تو رو خدا بیاین یه خبری از خودتو بدین یه خطی هم باشه قبوله فقط وقتی اسمتون رو می‌بینیم خوشحالم می‌شیم

فیروزه تو کجایی،

مهناز تو هم خیلی کم پیدایی ها

نوشین کم پیدایی

مارسیم چی کار می‌کنی با شیطونی‌ای سامی راستی دونه‌های قرمزش دیگه پیدا نشد ؟

آینه می‌دونم با دو تا بچه سخته ولی اگه وقت کردی یه سر اینجا بزن