2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام
بالاخره الی نگفتی بیام ‍ِCD رو بگیرم یا نه گیررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
راستش ببخشید انقدر گیر میدم خیلی دلم می‌خواد عکسا رو ببینم بخصوص می‌دونم که از علی هم عکس گرفتن

هما این الینا خانوم هم مثل مامانش خیلی ماهه راستی این عکساشم عین عکسای قبلیش ماه شده ولی همونطور که گفتی عکاسه مثل عکاس من عکسای ساده و قشنگی میگیره اگه خواستی می‌تونی ببریش پیش عکاس من قیمتاش خوبه CD عکسارم فکر کنم بهت بده

فعلا بای همتون رو دوست دارم
بوس
زهرا جون من امروز خونه نیستم از حدود 2 تا معلوم نیست کی کارم تموم شه و برگردم البته دکتر سام امروز کنسل شد چون وقت نداشتیم و گفت معطلی اش زیاده برای هفته بعد وقت گرفتم اما خودم باید 4 برم دکتر و قبلش باید سام رو ببرم تا بلوار کاوه خونه مامانم و بعد برم دکتر فاطمی بعد دوباره برگردم خونه مامان که دیگه احتمالا برای شام هم همونجا رسوب می کنیم اما اگه خیلی عجله داری من می تونم CD رو بذارم پیش سرایدار و بیای بگیری البته دوست داشتم خودتو ببینم حالا بهم خبر بده پس
سلام سلام به همه دوست جونای گل گلابم

قبل از همه چیز از تبریکات و تشکرات همه شما متشکریم و اصلا قابل شما رو نداشت(خجالت).

سمیرا جونم کشته مرده پست اختصاصیتم.ولی ببخشیدا بنده کمی گیج تشریف دارم.هر کاری کردم نتونستم اون نوشته رو از روی عکس بردارم اخه توی ادرس قالب اصلا پیکچرو نوشته ای کنار هم نیست!!!!!!!!!!!!!شوشوی من خدای برنامه نویسیه یعنی واقعا خیلی ماهره ولی ما از کوزه شکسته اب میخوریم.....گریههههههههههه.اون یکی رو هم که گفتی درستش کردم.ممنون عزیزم.

بعدش هم جیگر این عروسم و.........که انقدر ناز داره و ژستای خوشگل میگیره.ماچ تف مالی محکمممممممم.

بعدش هم که عاشق همه مامی ها و نی نی گولوهای عسلی شونیم.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام سلام به همه ی دوس جونا
وای چه مامانای نازی چه نی نی های نانازتری خوش به حال همتونه
الینا چه خوش ژستی خاله . فکر کنم مامانت ماهی یه بار تو رو میبره آتلیه ؟؟
راستی امیرمحمد هم شبا خیلی زیاد از خواب بیدار میشه و ممه میخواد با وجود اینکه شام هم خوب میخوره به نظرتون چی کر باید کرد؟
محبوبه که هم دارن ازت تشکر میکنن منم ازت مچکرم(!!!!!!!!!!!!)راستی وبلاگ سفید برفی هم مبارکههه
سلام به همه ماما نهای مهربون .

محبوبه جونم وبلاگ سهندبرفی جیگرمبارک من نظر نمی دم چون اصلا ازوبلاگ مبلاگ سردرنمیارم.

سمیرا ی عزیز ودریای طوفانی ومهربون دوری راه اصلا برای من سخت نبود چون 1- به این رفت وآمدها عادت دارم 2- دیدن شمادوستای گلم ارزش دوری راه روداشت 3- اگه دفعه دیگه جای دورتری هم قراربذارید میام 4- .........

زهرا جونم خیلی ناراحت شدم ندیدمت ایشالله دفعه دیگه .

همای عزیزم قربون اون الینای مظلومم برم پس طفلی تب داشت الان بهتره ؟

مونای عزیزم سارینا خانم خوشگلم چطوره بااون موهای نانازش؟

بیتای عزیزم خیلی مواظب خودت باش عزیزم هرچی بگی حق داری!

الی جونم امیدوارم چشم سام کوچولوی جیگرچیزمهمی نباشه قربونش برم من.

واما یکی ازمامانها که بادم نیست درموردبی خوابی نی نی ها پرسیده بود آدرینای من هم هفته ای 2 یا 3 روز اینجوری میشه یعنی توی خواب گریه می کنه ومثلا از2 شب به بعدتا 5 صبح بیقراره و5 به بعدمیخوابه صبح هم که بیدارمیشه انگارنه انگار سرحال سرحاله فکرمی کنم طبیعی باشه من که اهمیت ندادم.

راستی نیلا جونم یادت باشه به خاله چشمک نزدی ها...

مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین.
سلام به همه جیگرا...

من از وقتی دیدمتون یه جور دیگه می خوامتون....

دیگه واقعاً فکر می کنم یه عالمه دوست خوب دارم ... راستی عکسا اصلاً قابل شما رو نداشت ... به نظر من که بعضیاش خیلیییییییی قشنگ شده ...

مثلاً یه عکس از مونا هست خیلی دوستش دارم... اصلاً مونا خیلی ناز بود... خیلی بیشتر از عکساش ناز بود...
بقیه هم همینطور ... و کلی دلم واسه مامانای شاغل سوخت اگه کسی نمی دونست هم از قیافه ها می شد حدس زد کیا شاغلند و کیا خونه دار... طفلکیا خودشونو به زور سر پا نگه داشته بودند....

هماجونم الهی بمیرم واسه الیناگله ... حالا بهتره؟؟؟؟ عکسش خیلی ماههههههههه... ممنونم عزیزم که به فکر منی...

الی جونم که مرام کش کرد منو با عکسای پر از ایده اش... به قول خودت بچه عاشقتممممممم همینطور عاشق بچتم (منظور سام است)

محبوبه جونم بازم مبارک باشه ...

کلی غصه خوردم که یه عکس دسته جمعی از بچه ها نگرفتیم... می تونستیم یه کیک هم بخریم و تولد دسته جمعی براشون بگیریم...

بیایید دو ماه یکبار قرار بذارید ما هم پایه ایم میایم...

الی جونم شهریور کجا می خواین برین مسافرت ؟؟؟!!! (فضولی !!!!) راستی شوشو تو مناقصه ی اصفهان برنده شد؟؟؟

دریاجونم قربون تو و عروس گلم برم ببخشید من اینقدر ذوق زده بودم حواسم نبود یکم بیشتر از بقیه باید عروسمو تحویل بگیرم ... دل کوچولوش نشکنه!!!

بیتاجون الهی بمیرم می دونم چه حسی داری ولی به سلامتی خودت فکر کن زیاد ماهک رو بغل نکن...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به همه دوستای خوب و نازنینم

الی جون رام اونوری شه بهت میزنگم آدرستو میگیرم میام ازت عکسا رو میگیرم سام کوچولو چطوره خیلی مظلوم و دوست داشتنیه حتما" ببوسش

مامان آرشا شرمندم کردی همین الان چشای نازت خوشگل میبینه اونروز اونقدر سارینا اذیتم کرد داشتم از حال میرفتم بابت عکسا هم ازت ممنونم از آقای همسر هم خیلی تشکر کن بوسسسسسسسسسس

مهتاب جونم سارینا خوبه اون دخمله ساکت و آروم و دوست داشتی چطوره دوستش دارم ببوسش

کلثوم جونم واقعا" خدا بهت صبر بده این 9 ماه رو به سلامتی رد کنی در کل خیلی شجاعی حالا تو ماهک اینهمه آروم بود نالت در اومده وای اگه من جای تو بودم الان با این سارینا دیگه هیچی بیشتر مواظب خودت باش بوس

همتونو تک به تک دوست دارم و میبوسمتون
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
دستت درد نکنه مونا که من را از این اتظارچندماهه درآوردی
واییییییییی چقدر همتون نازین همینطور اون جوجه کوچولوهاولی خداییش حالا خیلی بهترشدکه عکساتون را دیدم حالا ازتون تو ذهنم یک تصویر دارم
بالاخره این الی را دیدمش من فقط اون خانمه که روسری نارنجی پوشیده بود رانتونستم بشناسمش نه خودش نه بچش را همچنین اونی که چادر پوشیده بود
ولی خداییش هتون باحال بودین
بوس واسه هتون.
اون روسری نارنجیه... فکر کنم مهتاب رو می گی و دخترش آدرینا

اون خانم چادری هم آینه است که عسل بچه ی دومشه و دیگه خیلی کم میاد توی نت...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche