2777
2789
سلام به همه مامانهای مهربون.

هنوزباورم نمیشه که روی ماهتونو دیدم فکرمی کنم خواب دیدم . خیلی خوش گذشت وازدیدن تک تکتون خیلی خیلی خوشحال شدم .

محبوبه جونم واقعا دستت دردنکنه ایشالله بیای تهران وبتونیم جبران کنیم .

سمیه جون مرسی ازبابت عکس ها . الی جونم دست شما هم دردنکنه .

برم که کلی کاردارم تونستم برمی گردم . مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین.
سلام به همه مامانای گل

اول از همه یه تشکر ویژه از محبوبه ج.ن. مادرشوهر مهربون دخترم . محبوبه واقعا جات خالی بود . البته جای همه مامانای غایب خالی ولی محبوبه به صورت ویژه.

خیلی خوشحالم از اینکه دیدمتون . هرچند بعدش از دماغم دراومد. این الینا که همه میگفتن وای چه آرومه و ... و خدمم متعجب از این موضوع و البته راستشو بخواید خوشحال .......... مریض تشریف داشتن (تب داشت بچم )و خلاصه تا امروز بنده در گیر بودم با ایشون.

یه تشکر ویژه دیگه از آقای شایگان که واقعا زحمت کشیدن و این لحظات خوش رو ثبت کردن. و در ضمن سمیه جون که با زحمت کشیدن و ایشون رو اغفال کردن و از اصفهان برای قرار اومدن (واقعا ممنون عزیزم)

و البته یه تشکر بازم ویژه از الی جونم که عکس رو آپلود کردن .
الی اگه زحمتی نیست باید عکسارو تو چند قسمت Rar بکنی و برای attach کردن اگه gmail داشته باشی خیلی راحتتره . کاش یه جوری میشد من ازت عکسا رو بگیرم و برای همه بفرستم . خیلی برات زحمت داره . ولی نمیدونم سی دی یا دی وی دی و حجمشون چقدره ولی اگه سی دی باشه فکر کنم 4 یا 5 تا ایمیل بزنی حله . ببین چه جوری راحتی ؟ اگه بخوای من میتونم سی دی رو ازت بگیرم و برای همه بفرستم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان الینا من واقعا شرمنده ام قضیه اینه کلی کارای تز مونده و همین اان باید یه چیزی حدود 30-40 تا جدول اکسل بکشم از طرفی دوستم که دانشجوی دکترا است 20 ام به مدت دو هفته داره میره سفر و می خوام هر طور شده قبل از سفر ببینه پایان نامه مو از طرفی خودمون هم احتمالا یه سفر 10 روزه تو شهریور داریم و با این اوصاف وقتم خیلی کمه از طرفی مثلا 5 تا عکس سارینا است، 7 عکس سام- 6 تا ماهک- و و و هی باید بشینم جدا کنم و rar کنم و ایمیل کنم که تو اون وقت می تونم حداقل یه جدول اکسل بکشم نه؟
الی جون ببخشید من منظورم این بود کمکی کرده باشم . حالا اینا رو ولش کن به کارت برس سر فرصت یه قرار میذارم ازت میگیرم.

ببین راستی من یه مدتی خیلی حرفه ای رو اکسل کار میکردم . اگه کاری از دست من بر میاد بگو برات انجام بدم . اینو بدون تعارف میگم . شمارمو که داری بهم زنگ بزن اگه میخوای شماره ثابت بهت بدم عزیزم
مامان الینا مرسی مرسی مرسی عزیزم خودمم یه مدت اکسل کار کردم ولی مطمئنا نه به اندازه تو حرفه ای ممنون اگه گیر کردم بهت زنگ می زنم...با بوسه های فراوان

و اما مامان آرشا من از دیروز دارم از عذاب وجدان یه مورد می میرم حالا بهت می زنگم
سلام سلام
ما شرکتمون گل بود به سبزه نیز آراسته شد همه جای شرکت دوربین کار گذاشتن به قول بچه‌های شرکت اینجا دیگه یه جور زندان شده

حالا از این بحثا بگذریم الی جون اگه اجازه بدی من می تونم بیام ازت CD رو بگیرم و فایل‌ها را قسمت قسمت کنم برای همه بفرستم تو خونه ADSL دارم سرعتشم خیلی بالاست حالا اگه موافقی بهت بزنگم آدرس بگیرم

تحت شرایط امنیتی فعلا باید برم دوستون دارم خیلی زیاد هر چی بگم کم گفتم
سلام بر همه دوست جونای گلم
خوشحالم که به همتون خوش گذشته.انقدر منو شرمنده نکنین.من متعلق به همه شمام.ههههههههههههههههههه.
من عکس رو دیدم ولی چند نفر رو نتونستم بشناسم.حالا میگم شما اصلاحش کنین:
از سمت راست:
1-آینه و عسلک خوشمل(از خرمن گیسوی دخملمون فهمیدم).
2-اون دوست جونی که شال نارنجی داره و خیلی هم خوش اخلاقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(کیه؟).با اون نی نی متفکرش...
3-پشت سر اون شال نارنجیه(خانوم خوشگله)...معلومه دیگه عروس گلم و مامانش هما جونم هستن.
4-سمیرا و ساتیار هم که تابلواند.هههههههه.سمیرا مو قشنگ خودمونه.
5-پشت سر سمیرا اون خانوم خوش تیپه که شال و کفش قرمز داره.......نمیدونم کیه؟؟؟شرمنده.
6-بیتا و ماهک ابی پوش خوشگل خاله هم که مشخصند.
7-پشت سر بیتا ارشا و مامانش.ارشا کلاه سرشه و مامانش هم معلوم نیست با کی داره حرف میزنه!!!!!!سمیه موهاتون رنگ کردی؟؟؟؟؟؟؟؟یا مشه؟؟؟؟؟انگار بور کردی موهاتو.چقدر بهت میاد....
8-اون خانوم خوشگله که تیپ مشکی و قهوه ای داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازم شرمنده.....
9-پشت سرش یکی دیگه هست با شال ابی که قیافه اش هم کامل نیوفتاده ولی معلومه که خیلی نازه........
10-مونا جونم رییس فدراسیون و سارینای پشت به دوربین هم که معرف حضور همه هستن.
11-و آمااااااااااااااااااااااااا این دخمل 14 ساله که یه نی نی ناز تو بغلشه و کلی هم واسه خودش تیپ زده یه جورایی همشهریه ماست........نه گوزل ده.......نه مارال ده.......نه دوزلی ده..........بو الناز ده.........
وای چقدر خوش به حالم شد که انقدر دوستای خوشگل و خوش تیپ دارم واییییییییییی.قربون خودتون و اون نی نی های خوردنی تون بشه این خاله دور افتاده.
بوس واسه همهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام سلام محبوبه جون . داماد گلم چطوره؟ دخمل من کلا تو قرار دپرس بود آقا نامزدش نبود!!!!!!!!!!!
و اما معرفی
2- اون دوست جون شال نارنجی و واقعاااااااااااااااااااااااااا مهربون مهتاب و دخمل خیلییییییییییییی نازش آدریناست
5- پشت سر سمیرا اون خانوم خوش تیپه که شال و کفش قرمز داره مونا جون رئیس فدراسیون و سارینا مو قشنگ تو بغلش که اصلا تو عکس نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8- اون خانوم خوشگله که تیپ مشکی و قهوه ای داره رئیس مامان تیر ماهی ها فرانکه و دخمل خوشگلییییییینیلاست
9- -پشت سرش یکی دیگه هست با شال ابی که قیافه اش هم کامل نیوفتاده ولی معلومه که خیلی نازه........ درنا جونه و دخمل نازش آیسا که اونهم نیافتاده.
10- اون نی نی که پشتش باربد و مامان خوش هیکلش نوشین

معرفی خوب بود . کامل شد؟
واقعااااااااااااا جای بقیه نی نی تیر ماهی ها و مامان گلی ها خالی
ههههههههههههههههههههههههه وای هما دارم میمیرم از خنده من چطور نوشین و مونا رو با هم اشتباه گرفتم؟؟؟؟؟با اینکه عکسای جفتشون رو هم دیده بودم.
به هر حال خیلیییییییی خیلییییییییییییی ممنون از معرفیت.ولی مگه زهرا نبود توی قرار پس چرا عکسش نیست؟؟
بچه ها من واسه سهند به وبلاگ درست کردم.اینم ادرسش:
http://www.oursnowwhiteson.blogfa.com/
میخوام نوشته روی عکسش رو ببرم بالای عکس ولی نمیشه.با قالب ساز انلاین درستش کردم.نظرتون رو بدین تا شروع کنم به نوشتن.
به به عکسهاتونا دیدم
همه ناز و خوشمل و مامانیبا نی نیهای خوشکل

اینه جون علیرضا کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نبرده بودیش

و اما اینه جان اینقدر نیومدی که دامادت از دستت در رفت. دیشب دختر سه روزه همکار بابایی را دور از جشم عسلک خانم حسابی بوس بارونت کرد و هنوزم تا اسمشا میبریم اقا ذوق میکنهو شروع میکنه دس دسی کردن

سلام به همه دوستای خوبمممممممممممممم

الان خیلی بیشتر خوشحالم که همتون دیدم و نی نی های ناز که یکی از یکی خوشگل تر بودن

و یه عذاب وجدان بزرگ واسه مهتاب عزیز که وقتی گفت خونمون تهرانپارس من داشتم سکته می کردم ، به خدا هیچکی نیومد نظر بده که اینجا دوره!!!!! به هر حال دفعه بعدی شرق قرار می زاریمممممممم !!!!!!!!

یه بوس گنده واسه محبوبه که یه عالمه دلم می خواست ببینمش

دوستون دارم باید برم بای
سلام سلام

من که هنوز نتونستم عکسارو ببینم ولی بازم الناز جونمممممم ممنونم .

و یه تشکر خیلی خیلی ویژه از محبوبه عزیزم خیلی دستت درد نکنه خیلی لطف کردی ممنونم خانمی .

و یه تشکر جانانه از سمیه نازنین و همسر گرامی واسه عکسهایی که گرفتن دستتون درد نکنه .

ای جونم الینا خاله تو چرا دیگه :((((((((( هما جون خیلی مواظب دخمل گلمون باش .

مارسیم جات خیلیییییییییییییییییییییییییییی خالی بود . انشاء الله یه روزی بیای و تورو هم ببینیم