2777
2789
مونا جونم من امروز موبایلم رو خونه جا گذاشتم خیلی هم بهش احتیاج دارم . امروز وقت آرایشگاه دارم میخوام کنسل کنم شمارخ موبایل خانم رو ندارم . با همکار قبلیم هم کار فوری دارم امروز مرخصیه . شماره های خونه و موبایلشو تو موبایلم دارم . با عمه شوشو که رفته بیرون کار دارم . شمارش تو موبایلم .
لعنت به این موبایلا که آدم رو معتاد خودشون میکنن ..............
بعد هم آدم هم حافظشو تعطیل میکنه هم دفترچه تلفن رو.............
سلام به همه... ما هم امروز ساعت 6 عصر راه می افتیم از اصفهان می زنیم بیرون ...

قرار خوش بگذره

تو رو خدا نزنید منو ولی می گماااااااا... سرزمین عجایب خیلی سر و صدا هست همه هم که ضعف اعصابی یخورده مراعات پیرزنای تاپیک رو بکنید ... بالاخره اونا هم گناه دارند دیگههههههه مخصوصاً که از نبود شوشو حالشون گرفتس (چششششششششششمک)

آینه جون چه عجب بابا ما دیگه از فکر دومی اومدیم بیرون اینقدر که تو کم پیدا شدییییییی

یاسییییییییییییییییییییی ژواننننننننننن دلم براتون قد یه فندوق شده

مهنااااااااز هستی رو بیار

پرستو ما پیمان می خوایم با اون عکسای خوشگلش

بیتا واقعاً دیگه روتو کم کن مثل بچه ی آدم بذار بیاد این نی نی ....!!!
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی بچه ها رفتید سر قرار با هم روبوسی نکنیددددددددددد

آخه ممنوع شده بخاطر این بیماری که اومده اسمشم اینقدر زشته آدم دلش نمی خواد بگه
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام سلام
الی من عاشق خودت واون پسر گلت هستم به خدا .
قربونت برم حسودی نکن . من 3در 1 دارم یه دختر پسر نماکه هووم هم شده هههههههههههههههههههههههههه

مامان آرشا به خدا دعا می کنم به روزم گرفتار بشی بفهمی من چی می گم .هههههههههههههههههههههههه
پسری که من رو کشته کلاس فوتبال .کلاس اسکیت وپارک و............................................
خودم هم کلاس مربیگری پیلاتس می رم ودخملی هم که دیگه نگو .ولی همش به یادتون هستم .بوس

نوشین نوشین گل پسرت خوبه الهی من فداش بشم که اینقدر محتاط .بچلون گل پسرت رو

محبوبه جون عزیزم من هم دلم می خواد ببینمت .10 کیلو که چیزی نیست کم می کنی .گل پسر نازت روببوس

فرانک الهی بگردم چرا گل دخمل اینقدر اذیت شده .فداش بشم.آیسا هم همین طور شده؟ برای چی واکسن ؟قربونت برم درک می کنم چقدر سخته علیرضا هم یه بار شش ماهگی این طوری شد .خیلی به دخملی برس زود ی رو می آد .

راستی الی الهی من بگردم نمی دونم نگران انگشت در هوایت باشم یا همسر در هوایت اما امید وارم هر دو سلامت باشن هههههههههههههههههههههههههههههههه
الی جون خودت که می دونی من خیلی گرفتارم ونمی تونم بیام اما حالا که خیلی اصرار می کنی شاید بیام .ببینم جلوی درب ورودی داخلی سرزمین عجایب قرار گذاشتین ؟هههههههههههههههههههههههههههههههه
سلام سلام
اولا سمیه جان سفر به سلامت منتر عکسهاس هستیم .مرسی از ایمیلت .

الی نکران نباش ان شالله شوشو میره و به سلامت میاد با یه عالمه سوغاتی برای الی و سام. فکر ناخنت هم نباش که من درکت میکنم .بیشتر از 2 ماه قبل ناخن من برکشت(اشاره دست جب) و از اونروز شرروع کرد از یه طرف زرد شدن تا هفته قبل دقیقا نیمی از ناخن من به شکل عمودی از کوشت جدا شده بود و ناراحت کشیدنش بودم ولی الان یک هفته ای هست که هر جی ناخن بلندتر میشه داره ترمیم میکنه . ولی دکتر که رفتم نه دارویی داد نه کرمی . فقط کفت خواستی میتونی بکشی

بیتاااااااااااااااااااااااااااااااا . عزیزم نمیدونم جی بکم من بیشتر از تو شوکه شدم تازه خودم هم از ترس مور مورم شد.
ولی هر جی خدا بخواد خیره.

اینهههههههههههههههههههههههههههههههه . جرا عروس ما را کجل کردی؟ ای خدا نمیدونم تو جه دشمنی با موهای دخترونه داری اخه. به هر جهت خوش امدی امیدوارم نری و بعد از یکسال باز بیای که حسابی ناراحتمون میکنی

بچه ها من احتمالا فردا اصلا نتونم بیام نی نی سایت پس دقیقا ساعت قرار و مکانش (نزنید منو ، منظورم کجای سرزمین عجایب؟) رو میگید. دیگه امروز خدا بخواد باید قطعیش کنید
مونا بیا به جذبه تو نیاز داریم
هما تو وبلاگ سارینا برو بگو خوبه یا نه کجاها احتیاج به تغییر داره

در ضمن تو بیا من 24 ساعته جوابگوی تو هستم منظورم تلفنه بازم بخاطر گل روی تو میگم

قرار مادران تیر ماهی به همراه کوچولوهاشون

چهارشنبه مورخ 7/5/1388 ساعت 6 بعداز ظهر مکان سرزمین عجایب واقع در تیراژه همه لطفا" جلوی درب ورودی تیراژه باشن که یهو سرزمین عجایب رو غافلگیر کنیم ههههههههههههههههههههههه

نیازمند حضور سبزتان هستیمممممممممممممممممممممممم
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
تا اینجا که فرانک و دریا و یاسی و احتمالا سمیرا نمیان.....یعنی چی اونوقت؟کنسل؟ من دارم سام رو می برم چشم پزشک بعدم میریم خونه مامان شوشو.....گیس و گیس کشی هاتونو راه بندازین نتیجه رو همینجا بزنین تا آخر شب منم بفهمم بالاخره چی به چی شد
سمیرا چرا نمیاد اون که تازه منم میخواست بیاره کشتمتنون اینهمه بگیر و ببند آخرم کنسل کنید

اونای که میان تا اونجای که مشخصه

زهرا . الی . مونا . بیتا . مهتاب . نوشین . هما

پس همگی یه بار دیگه اگه مییاید بگید که ما الکی دلمونو صابون نزنیم
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
بچه ها به نظر من کنسل نکنید. تو هر تاپیکی که میریم کلی عکس و خاطره از قراراشونه . ما مامانای تیر ماهی خیلی تنبل هستیم (البته پیشاپیش معذرت میخوام ، به کسی بر نخوره.)

سمیرا من تو یکی رو میکشم قرار رو 4 شنبه کردی ، اونوقت میگی نمیام (چشمککککککککککک)

ولی از شوخی گذشته بیاید تنبلی نکنیم و بریم . مونا اسم من رو هم بنویس.

ولی لطفا تا 3 مشخص کنید و من مهمون دارم باید از امشب بهانه ها رو شروع کنم .
خونه هم سیستم ندارم . سیستم خونمونو کلا جمع کردیمممممممممممممممممم

توروخدا زود بیاید تکلیف رو مشخص کنید