2777
2789
سلام

وای بیتا جونم نمی دونم چی بگم !!! انشاء الله قدمش خیر باشه .

محبوبه عزیزم آره خیلی بهتر شده ولی هنوز بی حاله و یکمی هم بدنش داغه . اصلاً حال و حوصله نداره ولی خدارو

شکر دیشب یه کمی تونست بخوابه . ولی من از ترس اینکه مبادا دوباره تبش بره بالا خودم اصلاً نخوابیدم .

بچه ها من فردا شاید نتونم بیام گریههههههههههههههههههه
سلام صبح اول وقتی اومدم پستا رو بخونم . اول از دست الی مردم از خنده که زبونم نگیره . کلی خودمو جمع و جور کردم که درست بعدش پست بیتا بود. الییییییییییییی جون با شرمندگی شوک شدم و کلی زبونم گرفتتتتتتتتتتتتتتتت

وای واقعا خدایا حکمتتو ولی من به نوبه خودم شوک شوکم و زبونم هم کاملا گرفتههههههههه

بیتا جونم مبارگگگگگگگگگگگگ. من چیز نکم بهتره . ببینید چجوری زبون تو دهنم قفل شده..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام

به به روووز خود را با محبووووبه آغاز کنید و حالشووووووووووووو ببرین...........محبوبه خیلی ظریف مریف شدی به نظرم .................... سهند گلی هم که دیگه هیچی یییییییییی هلوووووووووو

بیتا مبااااااااارکههههههههه................ماشالله تو هم بدنت از اوون خوش زا هاستت!!!!!!!!!

فرانک چرا نمیای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ سعی کن بیای

الی خیلی منحرفی ی ی ی ی............راستی جریان این فیلمسازی من چیه؟؟؟ خنگ شدم نفهمیدم منظورتووو......

زهرا ممنوون از لطفت منم خیلی دوووست دارم که همه رو ببینم ...

هما مهموووناتو پیچووندی؟؟راستی تا اومدم باهات بچتم پیغام خطا داد و از ایمیل خارج شدم ......

آینه جوووووووونم چه عجب از این ورا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر این دخمر ما رو کچل می کنی آخه.؟؟بذار یه کم موهاش بلند شه دختر شه...ای پسر دوووووووووووووووووست ....

سلام محبوبه....بیداری بزنگم؟
فرانک چرا ممکنه نیای؟ چرا چرا چرا چرا هان؟
نوشین خانوم این رو از نوشته خودت کپی پیست میکنم شاید یادت بیاد پاتو از گلیمت بیشتر دراز کرده بودی و میخواستی با من در بیافتی!!!
"
و اما زیر آب زنها به زوودی سرشون به زیر آب میره.........

این اسم آخرین فیلم ساخته منه!!!!!!! "

نوشین بیا یه روز با هم بریم خود آینه رو کچل کنیم ببینیم چه حالی میشه والا بلا همین دو هفته پیش باز هم هفته نامه سلامت نوشته بود این کار هیچ کمکی به پرپشت شدن مو نمیکنه من زبونم مو دراورد بسکه به اینه اینو گفتم هر دلیلی غیر از این رو هم تو کت من یکی نمی ره طفلک دختر خوشگل منو هی شبیه پسرها می کنه....

راستی بیتا جون نترس بایت واکسن ماهک چون سام هم امروز شد یک هفته که واکسن زده فعلا خبری نیست!!!

سلام به همگییییییییییییییییییی

بیتا جون منم مثل هما هیچی نگم بهتره فقط میگم مبارکککککککهههه انشالله به سلامتی خیلی هم خودتو ناراحت نکن حتما" قسمتی تو کاره

آینه خانوم چه عجب از اینورا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الی انگشته اشارتو ایول (((((ایییییییییییییییییی بده سیخ نگهش ندار (شطرنجی بخونید هههههههه))))))))))

هما اگه چهارشنبه نیای مکشمت هما راستی عمه شوهرتم بیار چه اشکالی داره شاید حالا حواسش به بچه ها باشه ما یخورده استراحت کنیم ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

فرانکککککککککککککککککک بابا تا فردا نیلا خوب شده دیگه بیا ناز نکن

محبوبه عاشقتمممممممممممممممممممممممم

مهتاب یادت نره فردا اگه نیایی خونت پای خودته

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام به همه
وای نوشین جونم قربونت برم که انقدر به ادم امید میدی.من هنوز 10 کیلو اضافه دارم مادر.............
الی من بیدار بیدار بیدارم.خودتم باهاش بیا با ماشین بیایین.یه دیداری هم تازه میکنیم.به به.همینجا میریم سرزمین عجایب رشدیه.
وای مونا منم همینطور...................رررررررررررررررررررررررررر
بیتا جونم من یادم رفت تبریک بگم مبارکه عزیزم.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
الی جون از بابت مسافرت آقای همسر نگران نباش انشالله به سلامتی میره و میاد

بچه ها راستی اگه شماره های فدرا و مامان امیر سام و بقیه بچه های تهرانی رو دارید قرار فردا رو بهشون خبر بدید

دریای طوفانی کجایی بیا ببینیم فردا رو هستی دیگه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
الی و محبوبه حس کنجکاوی منو انگولک کردید . اگه صحبت دیگه ای به غیر از سلام و احوالپرسی و حال نی نی و دندونای نی نی و واکسن نی نی و خوابیدن نی نی و شیر خوردن نی نی و.... داشتید بیاید اینجا هم بگید.
پیشاپیش ازتون ممنونم عزیزانم
از طرف یه دوست کنجکاو

نوشین جونم من نمیتونم عمه شوشو رو بپیچونم . الان اونها منو پیچوندن. من حالا حالاها مهمون دارم ..........

راستی الی اینقدر خودتو اذیت نکن ایشاله به سلامتی شوشو میره و زود میاد با یه عالمه سوغاتیییییییییییی

سلام به همه ماما نهای مهربون .

بیتا جونم بهت تبریک می گم فقط حسابی خودتوتقویت کن .

مرسی محبوبه جون . هوای مشهدازتهران بهتربود ولی بازم گرم بود. آدرینا همش هتل بود وفقط عصرها بیرون می بردمش . یکبار هم حرم بردم البته فقط تا حیاط ترسیدم ببرمش داخل حرم ولی جات خالی خیلی عالی بود هم زیارت بود وهم سیاحت . به من که خیلی خوش گذشت انشالله که قسمت شه بری خصوصا ماه رمضان خلوته.

مونا جونم ببخشیدازروزی کهاومدم انقدرکارسرم ریخته حتی وقت نمی کنم گوشیموبزنم به شارژ.

راستی فردابالاخره ساعت چندشدقرار؟ امیدوارم بتونم بیام.

مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین.

راستی دیروزکه آدرینا روبردم برای واکسن قد71 ووزن 8.650 دکتر گفت بایدبهترازاین باشه باتوجه به اینکه وزن تولدش 2.700 بوده آزمایش خون وادرار داد . به نی نی های شما هم برای یکساگی آزمایش خون وادراردادن ؟
مونا جون فدرا که تهران نیست فدرا رشت زندگی میکنه...
چشم به مامان امیر سام هم یه جوری اطلاع رسانی میکنیم
مهتاب زیارت قبول....منم خیلی وقته دلم می خواد برم ولی هنوز نطلبیده
سام قدش 68 و وزنش 9200 و الان دقیقا 4 ماهه وزنش ثابته
بله ما هم آزمایش ادرار دادیم ولی خون نه
سلام به مامانای تیرماهی

سمیرا جون میام همینجا میخونم ...لازم نیست تو نی نی سایت در به در بشی به خاطر من !!!هاهاااااااا

از شانس یکشنبه کورش رو با باباش فرستاده بودم...الان نیستن ازشون تایید بگیرم ولی شنبه و دیروز که نبودی!!!

بعدش هم خیلی دلم نی نی پارتی میخواد ...نی نی پارتی خونم اومده پایین (نه که هفته پیش با شهریوریها نرفته بودم و دو هفته قبلش هم با مردادیها و قرار هم نیست این هفته با مردادیها برم و ...) داری که برنامه فشرده!!!

ولی از اونجایی که نی نی های شما همگی آقا و خانوم شدن!!! و از طرفی دوستان تیرماهی خیلی من رو نمیشناسن راستش روم نمیشه...میدونی که بچه مظلومم!! ولی چه شرق چه غرب قرار بذارید ما میاییم!!!شوخی کردم...خوش بگذره بهتون
سلام سلام

مونا جونم راستش دخملی اولاً اصلا اعصاب نداره همش در حال گریه کردن و نق زدنه

دوما همش دلش می خواد بخوابه و خیلی هم ضعیف شده می ترسم بیارم تو محیط باز و پیش بچه ها نکنه یه وقتی

فینگیلیها مریض بشن

سوما خیلی دلم می خواد همتون رو ببینم

چهارما مهتاب جونم نگران نباش به نیلا هم آزمایش داده دکترش که فعلاً فقط ادرار رو دادم

پنجما دخملی دریای طوفانی هم یکمی حال نداره دیشب که یه خورده تب داشت انشاء الله امروز بهتر باشه
هما سرت خلوت بود بگو بهت بزنگم

مهتاب قرار ساعت 6 هستش تو چون راهت دوره میتونی نیم ساعت دیرتر هم بیای تو بیا چیکار کنیم دیگه

عجب فلاکتیه بابا بخدا معلوم نیست دیگه بشه کی قرار گذاشت سعی کنید بیایید
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!