2777
2789
راستی الان یادم اومد یه دلیل دیگه هم برای نداشتن رنگ به خسار دارم!
امروز سام رو بردیم پیش چشم پزشک به دلیل قی کردن مداوم چشم به خصوص چشم چپ و طبق دستور دکترش که گفته بود اینبار اگخ قی کرد دیگه اینجا نیاین یه راست برین پیش متخصص چشم !
خلاصه که رفتیم و معاینه شد آقا و در نهایت آقای دکتر فرمودن مجرای اشکش بسته است و باید حتما عمل شه و کار منهم نیست و یه دکتر دیگه معرفی کرد تو مرکز چشم پزشکی نگاه که برین پیشش تا بهتون وقت عمل بده...
من خیلی ریلکس بودم مثلا، اما شوشو جان همونجا داشت از حال می رفت که چطوره عملش و چیه و ای داد و هوار و ناله و فغان و غیره ....
حاالا یکشنبه باید بریم پیش خانوم دکتر آل طه....

بعد هم با معاینه من یه کاری کرد که شوشو برای چند دقیقه شازده رو فراموش کرد اونم این بود که من یه مدتی بود کمی حس ناراحتی داشتم و فکر می کردم چشمم ضعیف شده شاید، خلاصه معاینه کرد و بعد از 3- 4 تا معاینه یه ته خودکار رو گرفت رو بروی چشمام و هی آورد نزدیک و بعد گفت عضله چشم چپ ضعیفه بعد رو کرد به شوشو گفت بیا ببین که یهو شوشو ترکید از خنده.... نگو این عضله چشم چپ بنده که ضعیفه وقتی جناب دکتر ته خودکار رو می آورد جلو، دو تا مردمک چشم من همراه با ته خودکار میومدن و می چسبیدن به بینی و بعد یهو در آخرین لحظه مردمک چشم چپ شاتالاپ می پرید اونور و در منتهی الیه سمت چپ و دور از بینی قرار می گرفته.... !!!
خدایی خودم الان که دارم می نویسم دارم کر کر و هر هر می خندم وای به شوشو که اون صحنه رو دیده!!!!!!
احتمالا فردا که از ماموریت برگرده می گم اینکارو بکنه و ازم فیلم بگیره تا خودمم بینیم چه ریختی میشم!!!!

راستی در اثر میگرن این اتفاق افتاده...خاک بر سر این میگرن بی پدر و مادر کنن که تنها خبر خوبی که راجع بهش خوندم امروز تو هفته نامه سلامت بود که زنان مبتلا به میگرن 26 درصد کمتر از افراد سالم به سرطان سینه مبتلا میشن!!!!!!

خوب من برم بخوابم که چشم چپم بد جوری درد میکنه آخه امروز 2-3 بار عملیات ژانگولری انجام داده طفلک!!!!

سلام به همه مامان های مهربون .

الی جونم ایشالله چیزمهمی نیست ونیازی به عمل نباشه . نگران نباش امام رضا نگهدارخودتو وشوشو وسام خوشگله.

هما جونم فکرکنم مجبورشم مرخصی ساعتی بگیرم مثلا ساعت 2 برم خونه . اگه ماشین نداری بگویه جائی نزدیک سیدخندان قرارمیذاریم .

امیدوارم امروزمشکلی پیش نیادوهمدیگروببینیم .

فرانک جونم امیدوارم نیلای نازنازی خوب شده باشه وبتونی بیای.
مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سلام

وااای مردم از خنده الی چشم چپووووولی.......یه کم تمرینش بدی درست میشه...همونکار رو که دکتر کرد خودت روزی چند بار انجام بده...یادمه چند سال پیش بچه یکی از فامیلها می گفتن تنبلی چشم داره دکتر بهش همین تمرینو داده بوود..البته اوون بچه بوود نمی دونم واسه تو که پا به سن گذاشتی جواب میده یا نه؟؟؟؟!!!!!!!!!
راستی ممنون که سناریوی فیلمم را به یادم آوردی....خدا رو شکر شوشو به مقصد رسید؟؟؟برو دعا به جون جمهوری اسلامی کن که مهر این شوشو را به دلت انداخت!!!!!!!!!!!! در راستای جمله ات که گفتی سوغاتی نمی خوام خودشووووووو میخوام!!!!!!!!هههههههههههه

وای چه بووی آشی میاد ...به به ....سر صبحی یکی از همکارا با یه دیگ بزرگ آش اوومده میخواد نذری بده..منم منتظر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بچه ها منم هستم !!!!!!!!!!!!البته یه نظر بدین ببینین چیکار کنم ...باربد در اثر عوارض واکسنش دچار آبریزش بینی شده!!!!! به نظرتوون بیایم یا نه؟؟فردا نگین بچه هامون از باربد سرما خوردن ها!!!!!!!!!!

ای ول سمیه ای ول سمیه!!!!کلی سورپرایز کردی ها!!!!!!!!! طفلی شوشو که این همه بهش بهتووون بستیم !!!!!!!!!!

من برم صبحووونه بخورم برگردم !!!!!!!!!!!

راستی یادم رفت بگم محبووووووووووووووبه مرامتو عشق استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
سلامی به خوشبویی گلاب به خوشمزگی کباب به محکمی طناب

به به چه هوایی دلتون بسوزه ............. یاندی گیندی...........چه نسیمی ............... چه خنک...............ههههه اینا رو میگم تا یه کمی دلم اروم بگیره.چقدر دوست داشتم امروز اونجا بودم و همتون رو میدیدم.عکس یادتون نره ها.

بابا انقدر منو شرمنده نکنین ما که خراب رفیقیم........

سمیه خیلی باحالی من جای تو بودم بهشون نمیگفتم میرفتم اونجا سورپرایزشون میکردم.

دریا مهمونی همیشه هست ولی از این قرارا که همیشه پیش نمیاد.از دستت میره ها از ما گفتن.

الناز یعنی الان صفحه ها رو دو تا دو تا میبینی؟الهی بمیرم خدا شفات بده مادر.
شوشو به سلامتی رسیدن؟؟؟به قول مهتاب خود امام رضا نگهدارشه نگران نباش.در مورد سام هم نگران نباش انشاالله که چیزی نیست و عمل نخواد ولی انگار اینجور عملا رو با لیزر انجام میدن و خیلی هم راحته.

مهتاب جونم انشاالله که مشکلی پیش نمیاد و نی نی ها هم اذیتتون نمیکنن و بهتون خیلی هم خوش میگذره.

نوشین بوی اشتون تا اینجا هم اومد جای ما هم بخور.

دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام به همگی

الی مردم از دستت از خنده ولی در نهایت سام جیگرمو ببوس الی جون من یادم مامان میگفت برادره منم همینطوری بود و دکتر بهش گفته بود گوشه چشمشو ماساژ بده تا مجاری اشکیش باز بشه یه مدت که این کارو کرده بود خوب شده بود بعدشم نگران نباش الان علم پیشرفت کرده و به قول محبوبه با لیزر دو ثانیه مشکل حله تو نگران چشمه خودت باش که درمان نداره هههههههههه (شوخی)

من با محبوبه هماهنگ کردم برای بلیط

هما هم میاد تلفنی اوکی داد

مهتاب جون هما جلسه داره امروز نمیتونه تو نت بیاد اگه ماشین داری ساعت 4 باهاش هماهنگ کن اونم بیار ثواب داره اجرت با سیدالشهدا

سمیرا بیا ببینم ساتیار چطوره

نوشین مگه واکسن ابریزش بینی داره اونم بعد یک ماه ههههههههههههههههههههههههههه

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
با سلام
خیلی همتونو دوست دارم و امیدوارم در سلامتی کامل به سر ببرین ببخشید که به خاطر حس نفرت شدید از نی نی سایت که نمیشه یک کلمه از واقعیات توش حرف زد و اگه هم بزنی بدون احترام به این همه کاربر درشو میبندن نمیومدم میخواستم در یک اقدام متحیرالعقول بیام سرقرار که زد و یدفعه شوشو ماشینو عوض کرد وماشین جدید الان پلاک نداره.
عاشق همتونم و ممنون از هماجون و الی جون که به یاد ما بودین.
سلام
مرسی که برای شفای من و سام و سلامت رسیدن شوشو دعا فرمودین....ایشون سلامت رسیدن احتمالا خدا ما رو هم شفا میده
نوشین اتفاقا دکتره گفت تمرین چشم برای بچه ها با توجه به اینکه شما هنوز تو دوران تین ایجری هستین جواب میده و روز ی چند بار این تمرین رو انجام بدین!!!
مونا آره دیروز هم سام آبریز بینی داشت بعد هم یه عالمه دونه ریز قرمز زد تو صورتش که الان همه چی او کیه و اثری از دونه ها نیست و. آبریزش هم قطع شده...
ضمنا من سام رو تا چند ماه ماساژ دادم چشمشو اما دکتر گفت در بعضی موارد باز نمیشه که سام تو رده همون در بعضی موارد قرار میگیره
صنم جون صنم خانوم صنم عزیز صنم دوقلو یی چه عجب مادر...منم مثل تو خیلی عصبانی بودم از این قضیه و حسم این بود که به شعور مخاطبانشون احترام نذاشتن اما بعد با خودم فکر کردم کجای ایران به شعور مخاطب و مشتری و غیره احترام میذارم که من همچین انتظاری رو از مسئولین یه سایت داشته باشم...اونم با این اوضای فیل - ترینگ و غیره
بی خیال و سخت نگیر......
خوشحالم که اومدی خیلی خیلی خیلی....
سلام

گریهههههههههههههههههههههههههههههه من همین الان از بیمارستان اومدم نیلا عفونت اداری گرفته گریهههههههههههههههههههههههههههههه باید دوباره آزمایش می گرفتم . اعصابم خیلی خورده .
سلاممممممممممم
الی مادلر سر صبحی کلی خندوندی منا ههههههههه. بیجاره شوشوت که این منظره را دیده و نمیتونسته بخنده جلوی دکتر. هههههههههههههههه
ببینم یعنی سام موقع کریه اشک نمیریزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صنم بیخیال ما همه ناراحت شدیم ولی به عشق همدیکه میایم اینجا

ماشین نو هم مبارک

فرانک نیلا را ببوس . میدونم جقدر سخته ازمایش و نمونه کرفتن از بجه ها

منم قرارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر اشک
فرانک جونم ناراحت نباش انشالله زودی خوب میشه اکثر بچه ها به این مشکل دچار میشن چاره چیه مواظبه خودتون باش نیلا رو ببوس

الی جون دونه قرمز رو میدونستم آبریزشو نمیدونستم بعدش مگه باربد خرداد واکسن نزده الان چرا ؟

نوشین جون اگه فکر میکنی سرما خوردگی نیست بیا حتما"

در ضمن خوشحالم که همسرت سالم به مقصد رسیده انشالله سالم هم برمیگرده پیشه زنه نگران و دوست داشتنیش و پسر خوشگلش

صنم جون چه عجب مادر دخترم ناراحت نشو مملکت ما هم اینطوریه دیگه کاریشم نمیشه کرد ولی یه جورایی هم به مسئولین سایت حق بدید تو این اوضاع نابسامان اونا هم خوب شاید میترسن نمیشه یک طرفه به قاضی رفت در کل خوشحالیم اومدی و ماشین هم مبارک از دخملات بگو در چه حالن

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام

اوووهووووی مووونا دوووست نداری من بیام؟؟ ولی من میام ....هههههههههههه تازه اگه هم سرماخوردگی باشه میام...آنفولانزای خووکی که نیست !!!!!!!!!! من باربد را دو هفته پیش واکسن زدم .یعنی دو هفته با تاخیر........

صنمی چقدر حیف شد که نمی تووونی بیای........ خیلی دووست داشتم ببینمت .........

در مورد نی نی سایت هم به نظر من کار خووبی کردن که بستن...به چند دلیل
1-اولا که ما با سطح شعور خیلی از این کاربرا آشنا هستیم و مطمئن باش اگه که باز می بوود حرفهای جالبی رد و بدل نمی شد و حسابی گیس و گیس کشی راه می افتاد...
2-با شروع بحثها سریع سایت فیلتر میشد.....
3-نبودن سایت وقت آزاد داد تا ما راحتتر به ایمیلها و اخبار دیگه رسیدگی کنیم هههههههه

فرانک .........طفلی نیلا ......مواظب گلکم باش.......

الی جیگر تین ایجری ت رو.......... دکتره خیلی ظاهر بین بووده.باید شناسنامه نشووونش میدادی......