2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلاممممممممممممم

خانوماااا همونطور که بیتا گفت 5 شنبه خیلی شلوغ شاید 4 شنبه خلوت تر باشه !بنا براین فکر کنم بیشتر خوش بگذره برنامه ها رو ردیف کنید لطفاااااااااااااااااااااا

الی دیدی گفتم من می دونممممممممممممممممممم !!! اخرشم می خواید بگید سمیرا گفت سمیرا کرد !

هانیه جونم الی خیلی با تصوراتت فرق نداشت البته یه کم نازتر با موهای مشکی!!!!!

بچه ها س، سمیه منم رفتم تو کار اتلیه...........

بوی واسه همه
سمیرا جونم ناراحت نباش التیماتوم رو من دادم هر کی جرات داره بیاد حرف بزنه با من طرفه هههههههههههههههههه

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
خوب مامانا هر کی میخواد با سبیل بی سبیل و با جذبه . بی جذبه و ....... منو بکشو یا نه . نمیدونم .
ولی .........
باید بگم . هیچی دوستون ندارممممممممممممممممممممم. اصلاااااااااااااااااااااااا
من 4 شنبه ماشین ندارمممممممممممممممممممممممم
من 4 شنبه رو اصلا دوست ندارممممممممممممممممممممم
من 4 شنبه باید یه فاز پروژه مو تحویل بدممممممممممممممممم
من 4 شنبه ...................

سمیرا اینا رو ول کن . بگو جریان آتلیه چیه؟ راستی تو کجا کار میکنی؟
مهتاب جونم ، واکسن یه سالگی تا 1 هفته بعد هیچ اتفاقی نمی افته. خیالت راحت. راستی ما همچنان منتظر عکسای تولد با کلاس آدرینا هستیم
هماااااااااااا ، مونا رو می گم بیاداااااااااااااااا یه کلام خطم کلام 4 شنبه !!!!!!!!

بابا با دوستم قرار گذاشتیم که تلیه بزنیم حالا ببینم چی می شه من هر روز تصمیم به یه بیزینسی می گیرم یه روز وردات یه روز مزون امروزم اتلیه ببینم چی میشه !!!!!
هما اینقدر ناز می کنی بعد میگی الی به من گیر میدی...خوب من چیکار کنم گیر دادنی هستی دیگه....

سمیرا می میرم برای بیزنسهای رنگارنگت!
برم که دلم می خواد خودمو خفه کنم با این اعتیاد خانمان سوز....اه من چیکار کنم با این تز بی شرف!
الی جون این حرفا رو میزنم که تو بهم گیر بدی ........... اخه گیر دادنم میاد ....... یعنی یه چیزی توم وول میخوره که یکی بهم گیر بده......... میدونی چه حسیه؟

حالا که اینطور شد من اصلا این قرار رو قبول ندارم . اصلا شماها فکر ما شرق تهرانیا رو نکردید . رئیس جنبش و دبیر جنبش و همه همه غرب تهرانی هستید. قارا رو گذاشتید اونجا. من روسری بنفش نمیپوشم................
اهان

من الان کیج و منک در خدمتتون. همه کارهام تو هم کره خورده( کره و بنیر نه برداشت خوراکی نشه). از یه طرف خونه بدو و ما به دنبالش بدو و انکار بههم هم نمیرسیم و همه زندکانی من کارتون شده هست. ازظ یه طرف طبقه بالا را که داریم تکمیل میکنیم اول خرجهای انجنانیش هست .
از یه طرف دنبال کارهای اقامت مامان اینا هستیم. از یه طرف هم خودم حال و حوصله ندارم.
از یه طرف هم سامی شده برق و بلا یه لحظه اروم و قرار نداره و همش در حال شیطنت و بهانه های رنکارنک.
باز یه دقیقه ازتون غافل شدم گیسو گیس کشی راه انداختید هما جونم فدات شم عشقم نفسم خوشگلم خانوم عزیزم و....... اینهمه بهونه نگیر اگه نیایی من خودمو میکشم در ضمن الان بشین کاراتو بکن بجای یه فاز دو فاز چهارشنبه تحویل بده اگر میخوای بگم سمیرا با رخشش بره شرقترین نقطه تهران از اونجا همه رو سوار کنه تا به غرب برسه
سمیرا یه ایده یه اتوبوس بخر بزن تو کار مسافر کشی تازه ساتیار هم عاشقه ماشین وردست خوبی برات میشه هههههههههههههههههههههههههههه

مارسیم جون انشالله بزودی همه کارات رله بشه و خیالتم راحت

راستی شماها که رفتید به وبلاگ خانوم حنا سر زدید به من هم انگیزه بدید تا وبلاگ سارینا رو کامل کنم بس که تنبلمممممممممممممممممم

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!