2777
2789
ای جیگر جذبه ات موووونا!!!!!!!!!!!!! روت تاثیر گذاشته دی کت ا تور شدی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ای وای خواهر!!!!!!!! چرا بعد گذشت دو سه ماه هنووز خاله نشدی؟؟؟ یه خورده گرمی بدین این دووماد بخووره...شیر موزی چیزی تقویتش کنین!!!ههههههههههه ...از سهند واسمون بگووو....

ای هما دست رو دلم نذار ...این تنبلک من هنووز راه نمیره ...ترسووووو ئه!!!!!!!! همچنان موضعش رو در چهار دست و پا حفظ کرده..........وزنش بد نیست ...نزدیک 11 بووود دو هفته پیش ....ولی اصلا خوش غذا نیست ....شیرم هم از صبح ذخیره میشه و عصر آقا میل می کنن!!!!! هههه

مونا جون یه چیزی نمی شه بندازیم 4 شنبه 5 یا 6 بعد از ظهر اخه پنج شنبه ها من تا ساعت 4 فری هستم بعدش شوشو یقمو می چسبه هممون 4 به بعد خونه ایم دیگه مگه نه ؟؟؟؟؟؟ تازه من مخلص تو هم هستم اگه خونه مامیت بودی خودم می رسونم البته ببخشیداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقازاده بیدار شدن بعدا واست مینویسم نوشین جون که چکارا کردیم و نشد که نشد.حالا اگه دکتر خوبی سراغ داری مادر یا دعا نویسی چیزی بهم ادرسش رو بده.
بچه ها من رفتم ناهار بدم به سهند.
خوش باشین.
باییییییییییییییییییییییییییییییییی
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام به روی ماه همگی...
سمیرا جونم ببینم این سرزمین عجایب 5 شنبه جاپارک داره؟جا برای نشستن برای یه مامان پیر و خسته داره؟ بچه ها رو چیکار کنیم از همه مهمتر سر و صدا رو چیکار کنیم اونجا؟ البته نه اینکه مخالف باشم ها نهههههههههههههههه
فقط خواستم یه خودی نشون بدم فکر نکنین زیر نظر ندارمتون و به حال خود تون رهاتون کردم....
واما منم با سمیرا موافقم 4 شنبه ساعت 5-6 یه نموره بهتره.....
وای وای وای دارم می میرم از هیجان

مامان سهند برفی دستمون به مارسیم نمی رسه اما به تو می رسه اسنقدر نگران گرمی هوا نباش مگه بچه های ما چیکار میکنن؟ سخت نگیر بابا یادت نیست من وسط زسمتون رفتم مالزی با هوای شرجی و 34 درجه هیچی هم نشد...البته بازم خودت می دونی ضمن اینکه بدون تعارف خونه ما می تونی بیای از هتل یکمی ارزونتر حساب مینکم اما خدمت دهی در حد هتل 5 ستاره است با سام!!!

مامان آرشا من بدجوری با این شوور شما لج شدم...اون از خونه ما اینم از این قرار گریهههههههههههههههههه

بیتا مرسی مرسی مرسی خدا نکنه عزیزم همینجایی که می یای البته دور از جون بقیه من خودمو میگم دست کمی از همونجایی که نام بردی نداره چرا که یه عالمه مامانن که دیوونه فینگیلاشونن و هر روز دیوونه تر از قبل می شن.
خانومای محترم خدمتتون عرض کنم که در حال حاضردارم از دندون درد به خودم میپیچم امروز رفتم دندونمو عصب کشی کردم 110هزارتومان ناقابل پیاده شدم منتها هنوز از درد دارم میمیرم 110تومانو میزاشتم تو جیبم واون دندون کرم خورده رو داشتم بهتر بود انگار
الانم مامانم سارینا رو برده پارک منم از درد نمیدونستم چه کنم گفتم یه سری به اینجا بزنم شاید خوب شدم وای که اعتیاد هم بعد دردیه آقا خانوم دوستان فسقلیها معتادتون شدم رفته

درضمن دوستان عزیزو گرام من خوشحالم که ابهته سیبلام شما رو گرفته فقط یه چیزی روزه قرار با خودتون خلال دندون بیارید که بعد از روبوسی با من این مو سیبلامو از لای دندوناتون در بیارید که اذیت نشیدهههههههههههه

در ضمن من با روز چهارشنبه ساعت 6 موافقم به شرطی که نوشین و هما و زهرا و مهتاب و فرانک که سر کار میرن بتونن بیان من که مشکلی ندارم با سمیرا میام هههههههههههههههههههههههههه رو رو دارید
فکراتونو بکنید فردا میام آخرین التیماتوم رو میدم نه هم نداریم فهمیدید عشقای من

و اما الی حانومه جیگر غلط املائی داره دخترم اینقدر نه اسنقدر بعدشم الی میخوای تو نظر ندی کلا" موافقه باهمه چیز و همه کس آره بوسسسسسسسسسسسس هیجانتو خوب اومدی که من با این درد الان اومدم اینجا باز هیجانی شدم پس مجبورم یه سر به wc بزنم هههههههه بوس خیلی میخوامت ولی خدایی خیلی دوست دارم زودتر ببینمتون

اینم بگم من این هفته از اونجای که آقای همسر شب کار هستن از ساعت 8 شب تا 8 صبح تنهام اگه خواستید میتونید بعد قرار هم منو شام دعوت کنید شب هم خواستید هستم ( کلا" آدم پایه ای هستم واسه قرارای دسته جمعی انفرادی و...)هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

شاید باورتون نشه ولی برم که مردم ازدندون درد
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام

یک مادر خسته ، له ، افسرده ، زر زروو ، بی خواب داره با شما صحبت می کنه . وایییییییییی نمی دونین این 2 روزه چی کشیدم .

دیروز تب نیلا قطع شد منم خوشحال و خندان که بچم خوب شده پاشدیم رفتیم خونه خودمون ( آخه این چند روزه خونه مامان اینا بودیم ) چشتون روز بد نبینه ساعت 2 شب نیلا پاشد شروع کرد به جیغ زدن اونقدر جیغ زد که داشت از حال میرفت به زور بهش بروفن دادم در حقیقت ریختم تو حلقش بعد لختش کردم بردمش حموم کلی شستمش تا یه ذره آروم شد و تبش اومد پائین . ساعت شد 3.5 که خوابید منم تا صبح مشغول پاشور کردن بودم . نزدیک صبح تبش پائین اومد که خوابیدیم یه دفعه ساعت 7.5 دوباره شروع کرد به جیغ زدن و از سر و کول من بالا میرفت منم نشستم مفصل باهاش گریه کردم اونقدر گریه کرده بود که چشاش باز نمی شد . زنگ زدم بهزاد اومد بردیمش بیمارستان حالا مگه میزاره دکتر معاینش کنه .

خلاصه سرتون رو درد آوردم بهش تست ادرار داد و اومدم ، شماها که دادین می دونین چه بساطیه ولی خدارو شکر که عفونت ادراری نبود ولی حالا چشه خدا میدونه الانم با کلی مکافات خوابیده خدا به نصفه شب امشب رحم کنه .

قابل توجه الناز من به گور هفت جدم خندیدم که دوباره بخوابم بچه بیارم رسم دهنم صاف شده این چند روزه .

الانم برم یه چند ساعتی بخوابم تا نیلا بیدار نشده .

بچه ها توروخدا خیلی مواظب باشین خیلی دوستون دارم مرسی که به یادم بودین . فینگیلاهاتونو ببوسین :*

منم برای قرار مشکلی ندارم اگه همه موافق 4شنبه هستین و اگه نیلا تا اون موقع خوب شد منم هستم .

خوش به حالتون که میخوای برین سرقرار همدیگه را ببینید
به خدا دوست دارم هتون را از نزدیک ببینم آخه میدونید از هرکدومتون یک تصئیری توذهنمه مثلا تصویر الی یک خانم لاغراندام و سفید باموهای مش کرده(میدونم که عمرانه رنگ زده نه مش کرده)وچشمای درشت و کلی به خودش رسیده منظورم اینه که همیشه قیافش باآرایش توذهنمه
حالا عمرا اگه یه نمه قیافه الی را من دیده باشم
توراخدا شما از کجاعکسهای همدیگه را میبینید که من نمیتونم ببینم
اگه کلوپ خصوصی دارین من را هم دعوت کنید
ای بیمعرفتها
فرانک نگران نباش من هم بچه داداشم همینطور شده بود و تب شدیدداشت و فقط جیغ میزدومیگفت میترسم از شب تاصبح تا هواروشن شد گفته بود دیگه هواروشن شده و صبح شده من نمیترسم و تاظهرخوابیده بود بعد کلی دکتررفتن همشون یک حرف زدند گفتند اینایک نوع ویروسه که فقط بچه ها گریه میکنند وتب شدید دارند علاجش فقطشیافه و تحمل مادرباید بالا باشه تابچه دوباره سرپابشه البته دکترهاگفته بودند از مکه وکربلا وارد ایران شده(الله و اعلم)
سلام سلام

صبح به خیر

زودتر تکلیف را روشن کنین دوووستان...آخه من واسه 4شنبه مهمون دعوت کردم....فکر کردم 5شنبه قرار داریم ...اگه که قطعی شده بگین تا منم برنامه را اگه بشه اصلاح کنم ....
سلام

الهی بمیرم برات فرانک میدونم چه حالی داری من این ماه یک هفته در میون در همین حال بودم بس که سارینا تب میکردانشالله که نیلا کوچولو زودی خوب بشه

نوشیننننننن به چشم امروز تکلیفتو با این مادرای محترم معلوم میکنم

هما و زهراومهتاب بیایید بگید با چهارشنبه اگه موافقید تکلیفه نوشین روشن بشه بچم داره قاطی میکنه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام صبح همگی بخیر.

نوشین جونم میبینم که دوباره فعال شدی.

من با 5 شنبه موافق ترم . 4 شنبه خسته از سر کار میام اگرم بیام سر قرار فقط احتمالا به ساعت نگاه میکنم که کی تموم میشه که بر گردم خونه. !!!!!!!!!!!!
ولی بازم هر چی جمع بگن من تابع هستم .
بچه ها البته اینم بگم من امروز متوجه شدم که از اهواز مهمون دارم . که جریاناتی داره . باید حتما امروز روز قرار مشخص بشه تا من بتونم بیام یعنی از الان بگم . من فلان روز باید یه جائی برم که خیلی مهمه و حتما حضور من و البته الینا بسیار حیاتیه و ......( تحویل گرفتن رو حال میکنید؟) و گرنه بی ادبیه بگم یه جا و کار خیلیییییییییییییی مهمممممممممممممم که معلوم نیست 5 شنیه است یا 4 شنبه و یا چه ساعتی و .......................
من باید برم و شما باید تنها باشید . به هر حال از همه دوستان میخوام بیان زود نظر بدن تا امروز مشخص بشه من برم خونه و مهمونام که تا اون موقع تشریف آوردن چی بگم............
قبلا از همکاری شما ممنون
سلام به همه ماما نهای مهربون .

خیلی جاتون خالی بود برای همه دعاکردم این چندروزهم خیلی سرکارمشغول بودم. امروزهم می خوام واکسن آدرینا روبزنم برای من چهارشنبه یا پنج شنبه فرقی نمی کنه تابع نظرجمع هستم فقط خداکنه آدرینا بعدواکسن تب نکنه و بتونم روی ماهتونوببینم .

دلم غش رفت برای این عکس های خوشگل سام عزیزم ماهک ناناز وسهند جیگر تولدتون باتاخیرمبارک (ببخشیدیادم نیست قبلا تبریک گفتم یا نگفتم)
سلام به همه مامانای گل
با محدودیت‌های شرکت و یه مدیر که یهو پشتت ظاهر میشه ببینین چقدر عاشقتونم که میام و سر می زنم

هی بهتون میگم یه کار توپ برای من پیدا کنین انقدر گیر ندن بیشتر بهتون سر بزنم

منم با چهارشنبه موافق‌ترم چون پنجشنبه شوشوها گیرن ولی با این حال هر وقت باشه میام

وای فرانک چی کشیدی ایشالا زودتر خوب بشه و هیچ موردی نباشه

نوشین عاشقتم تو باید حتما بیای من می‌خوام ببینمت

ضمنا اگه دوست دارید منو ببینید (خودتحویلی) بهتره یه محیط روباز باشه چون علی تو محیطایی مثل سرزمین عجایت عمرا 5 دقیقه بمونه (مونا بهت حق می‌دم الان خفم کنی)

فعلا تا اخراج نشدم برم

اینا رو نیم ساعت پیش تایپ کرده بودم ازش شانس اوردم یه کپی گرفتم تا اومدم بفرستم اینترنت قطع شد هههههههههههههه
خوب اومدم که آخرین التیماتوم رو بدم برم یخورده کار کنم که پولم حلال بشه

هما عشقم نفسم همه کسم تو چهارشنبه بیا ما رو که ببینی خستگی از یادت میره نه تنها به ساعت نگاه نمیکنی برای رفتن بلکه موقع رفتن که میشه میگی وای چه زود گذشت بوسسسسسسسسسسسسسس

مهتاببببببببببببببببببببببببب زیارتت قبول خانوم کجایی بابا من شنبه بهت زنگ زدم جفت گوشیات خاموش بود خوشحال میشم ببینمت آدرینای گلمو ببوسسسسسسسسسسسسسس

زهرا جان معلومه که حق دارم بکشمت چون اونموقعی که من خودمو پا...میکردم میگفتم یه جا رو بگید همه گفتن تابع جمع هستیم حالا بی حرف (چشمک) نه عزیزم جدی علی بیاد بچه ها رو ببینه گریه و جیغ یادش میره بعدشم باید تمام این جیغ و دادا رو بجون بخریم چون امکان داره یه جای سر باز هم که بریم بقیه بچه ها جیغ و داد کنن بچه هستن دیگه نمیشه کاریشون کرد

بعدشم 7 تا ایه الکرسی به بچه ها بخونید فوت کنید بعد راه بیفتید تا جنی نشن و بهمون خوش بگذره ههههه

و اما التیماتوم آخر

همون که قبلا" گفتم و کسی توجهی بهش نکرد یک کلام ختم کلام

روز چهارشنبه مورخه 7/5/1388 ساعت 6 بعداز ظهر مکان سرزمین عجایب واقع در تیراژه

دور از جونتون کوفتم نباید بخورید بسه که این مدت منو دق یا دغ یا ... دادید(چشمک)
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام...وای هانیه مردم از خنده رنگ مو که هیچ آرایش هم اگه مجبور نباشم نمی کنم مگه اینکه جایی دعوت باشم یا بخوام برم مهمونی!
نوشین راستی فیلمت به کجا رسید؟ موفق به ساختش شدی یا نه!!!! هههههههههههه

مونا جون اونا غلط املایی نبودن غلط تایپی بودن وگرنه که من با هر کی بخواد حاضرم مسابقه دیکته بدم!

هانیه مگه تو کلوپ مامانای تیر ماهی نیستی؟
همه اونجان آخه....

مرسی مونا از جذبه ات خوشم اومد پس 4 شنبه می بینمتون برم به درسم برسم