2777
2789
عنوان

من عادیم ایا

127 بازدید | 18 پست

برعکس بقیه همجنس هام که میگن خیانت پارتنرشون واسشون سخته اینا، اصلا اینجوری نیستم خودم دوست ندارم با چند نفر باشم یعنی اصلا با شخصیتم سازگار نیس این مدل

ولی اینکه طرف مقابلم تعهد به من نداشته باشه اصلا برام مهم نیس تجربش هم داشتم و به کسی که واقعا دوستش داشتم گفتم میتونه با هرکی میخواد باشه ولی دروغ و پنهان کاری نکنه دوستام اصلا باور نمیکنن حسم رو فک میکنم در اینده هم همینجوری باشم به نظر خودم عادیه 😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نرمال نیستی

پیتزامو هم با کسی شریک نمیشم، چ برسه پارتنر

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

احتمالا حسی نداشتی به پارتنرت

نه جدی واقعا دوسش داشتم ولی خب ذهنیتم اینه اگه بتونه به من حس خوبی بده بعدش زمانش رو صرف هرچی میخواد کنه چیکارش دارم دیگه

همه میگن تو غیر عادی به نظرت اونم حس کرده دوسش ندارم که اینو گفتم

غیر عادی واسه یه ثانیه هست

بالایی رو اجاره دادی راحتی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
اصلا نرمال نیستیپیتزامو هم با کسی شریک نمیشم، چ برسه پارتنر

اخه دیدگاه من اینه این روابط یه معامله اس دو طرف یه سودی میبرن من سود خودم رو برمیدارم ولی دیگه اونو که به نامم نزدن

اخه دیدگاه من اینه این روابط یه معامله اس دو طرف یه سودی میبرن من سود خودم رو برمیدارم ولی دیگه اونو ...

ادمایی که تو سرشون بجا مغز دمپایی ابری هست زندگی راحت تری دارن

نمونش شما

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز