2777
2789
مونا کشتمت من فقط تو کار شهرک پونک کار می کنم با عرض پوزش با شرق حال نمی کنم

تیستوووووووووو عشقم تو کجاییی که ببینی دیشب از 7:30 تا 10 شب پارک بودم از بس این پسر پدر سوختس بیا همینجا بخون چون نمی دونم کجا برات بنویسم راستی اگه می یای قرار بگو تا بهت بگم

راستی مونا بد نگفتی برم تو کار تاکسی بانوانننننن؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاشقتونم تک تک

سمیرا منو میکشی من که همجوره کشته مردتم

راستی سمیرا تاکسی بانوان رو هستم خودم هروز مشتریت میشم ههههههههههههههههههههههههههههه

هما نگفتم اصلا" اینجا نیا فقط کار یه سر کوچیک لابه لای کارات بهمون بزن
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام بچه ها خیلی با حالین

مونا خودت خواستی حالا وقتی من مجبور شدم پس از ورود به سرزمین عجایب خارج بشم متوجه میشی

الی مگه تو درس و زندگی نداری (گیررررررررررررررررررررر)

راستی الی خوش به حالت بسیار در فکر ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هستم که مامانم میگه خودتو مسخره کردی با این بچه تو روزنامه هم نمی‌تونی بخونی چه برسه به درس

هوراااا قراررررررررررررررخیلی خوشحالم که قراره ببینمتون

راستی هما تو رو خدا بیای ها تو چقدر اکتیوی بابا یه ذره بیا تنت بخوره به تنه من جفتمون متعادل شیم
واییییییییییییییییییییییییییییییییییی جدی جدی من خودمو برم بکشم سمیرا تو دیگه چرا خواهر

رگ خواب ساتیار دسته خودمه میریم ماشین سوارش میکنیم
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سمیرا....بایییییییییییییییییییییی
هما...گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگیییییییییییییییییییییییییررررررررررررررررررررررررررررررر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر گیر .....و.......گیر!

نکته کلیدی: فقط بپا یهو زبونت نگیره!!!
الییییییییییییییییییییییییییییی خدا بگم چکارت نکنه با اون نکته کلیدی! مردم........................ منم 4 شنبه رو هستم گرچه یکم سخته ولی میام فقط دعا کنید اونروز ماهک تب نکنه چون دقیقا 1 هفته از واکسنش میشه دعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام
سلام به همه دوستهای عزیزم

بیتا جون تبریک یا تسلیت من رو بپذیر .ههههههههههههههههههههههههههههههه

می بینم قرار مدار ددر گذاشتین .خوش به حالتون من که دیگه وقتی برای ددر هم ندارم ههههههههههه

مارسیم عزیزم خیلی دلم برات تنگیده .سامی رو ببوس
مامانهای گل عاشقتونم

الی سمیرا نوشین یاسی دری فرانک فیروزه دوستون دارم هم خودتون رو هم کوچولوهاتون رو .

راستی جونم براتون بگه موهای عسل رو کوتاه کوتاه کردم کپی پسرها شده هههههههههههههههههههه
یه کمی هم بعد واکسنش هنوز بی حاله .

سمیرا می بینم که اساسی فردین شدی رفت.مسافر ومرام واز این حرفها عاشقتم هههههههههههههههههههه
من که واقعا" اعصاب رانندگی ندارم .بس که عسل تو ماشین گریه می کنه ومدام می خواد بغل باشه .

شب همگی خوش فعلا" بای .
نمیدونم بگم به به آینه یا وای وای بیتا!!!!

بیتاااااا
دختر جان نمیدونم به خدا چی بگم ...چون من اگه جای تو بودم الان از ذوق و شوق دیوونه شده بودم !!!!

آینه خودتو لوس نکن عزیزم چهارشنبه منتظر تو و فینگیلا هستیم

منم نشستم بیکار تا داروهای ناخن دستم که در اثر ضربه داغون و در نتیجه احتمالا قارچی شده خشک بشه تا برم بخوابم الانم انگشت اشاره دست راستم رو سیخ رو هوا گرفتم.......

شب به خیر
سلام صبح به خیر
بیتا شاید حکمتی تو کاره.من که از ترسم چسبیدم به قرص و ول کنش هم نیستم.
آینه چه عجب از این طرفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!با فسقلا چه میکنی؟عکس عسل خان رو هم بذار پسریش رو ببینیم.
الی با این نکته کلیدیت دیگه هما عمرا بخواد بهش گیر بدی.ههههههه.
مارسیم جون خسته نباشی.عوضش وقتی مامان اینا اومدن پیشت خستگی از تنت در میاد.
مهتاب جون زیارت قبول.مشهد هوا چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دلم لک زده واسه حاج رضا موسوی ولی شوشو زیر بار نمیره که نمیره!
زهرا جون توی این موقعیت همین کارت رو بچسب که غنیمته حالا پستاتو با نیم ساعت تاخیر بذار اتفاقی نمیفته که عزیزم.
وای مونا جذبه مونا سیبیل مونا خشانت,.......................دوستت دارم.
هما انقدر ناز نکن دیگه من اگه جای تو بودم زیر سنگ هم شده بود جور میکردم و میرفتم سر قرار.عروسم رو بردار برو همه ببیننش و حال کنن فقط مواظب باش کسی غر نزندش ها!!!!!!!!!!!!
فرانک جونم نیلا بهتره؟دیشب خوابید؟
هانیه قدرت تخیل بالایی داری!!!اگه گفتی من چه شکلی ام؟؟؟
سمیرا بیزینس,خوبه دیگه هر جا بریم مسافرت یه اتلیه اشنا داریم....میخوایین یکی هم من تبریز بزنم که اگه کسی اومد تبریز معطل نمونه به فهیمه و بقیه بچه های شهرستانی هم بگیم دست به کار شن!!!!!!!!!
نوشین پرستو فهیمه یاسی فیروزه ساقی مهناز درنا سمیه مامان نی نی مامان امیرسام صنم هانی فدرا و ..........بقیه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی دوستون دارم.بوسسسسسسسسسسسسسس.

دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....