2777
2789
می بینم که امروز همتون فعال شدین ...... چه خبره از صبح تا حالا سه صفحه باز کردین .......

ولله ما واسه عروسی دختر عمه ام رفته بوودیم اصفهان و چون آدم وقتی با فامیل میفته دیگه برنامه اش دست خودش نیست نتونستم هماهنگ کنم ..مگه نه خیلی دووست داشتم قبل از اینکه برم عروسی برم آتلیه مامان آرشا و از خود جیگرم با پسر جیگرترم با شوهر قلوه ام عکس بگیریم ولی حیف که وقت نبووود....

اما نتیجه اخلاقی این سفر اینکه نه من پسر به اصفهانی میدم نه دختر..........واه واه واه..........

و اما زیر آب زنها به زوودی سرشون به زیر آب میره.........

این اسم آخرین فیلم ساخته منه!!!!!!!

به نظرم یه پارک پیدا کنیم که صد تا تاب داشته باشه بهتره....چون باربد که بیشتر از همه چی با تاب حال می کنه...فکر نمی کنم هنوز درکی از استخر توپ داشته باشه !!!!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوشینی من تو جیگر رو میکشم . کبابت مبکنم . میخورم.

دیر اومدی ، زود میخوای بری؟ حدود 2 هفته هست داریم سر و کله همو میزنیم برای قرار. تو این وسطا رفتیم رو اعصاب مارسیم . محبوبه و ........ حالا از راه رسیدی داری کاسه و کوزه ما رو بهم میزنی؟
عزیزکم (جیگرکم) پارک برای اون ساعت گرمه . برای همین یه جای سرپوشیده پیشناد شد.
من با ساعت 5 موافقم. راستی بچه ها باید یه قانون بذاریم که همه راس ساعت بیان . چون همه با بچه هستیم معطل نشیم.
بعد هم حتما از استخر توپ باربدی خوشش میاد( این جوجه جیگر رو من میشناسم!!!!!!!!!!) قربونش برم

فرانک 1 کجائی؟ بیا یه خبر از نیلا بهمون بده. از فرانک 2 من که نا امید شدم ( کسی ازش خبر داره؟)
سلام نوشین جونم
نه بابا این پرستاره هم واسه ما کلاس گذاشت.قرار بود سال دیگه عروسی کنه از شانس من ماه اینده عروسیشه و دیگه نیومد.
باربد چطوه؟میره مهد؟
خاله هم نشدم مادر نمیدونم مشکل از کدومشونه!!!هههههههههههههه
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
نوشین جونم . چند وقت نبودی بساط خاله زنک بازی تعطیل بود. دوباره اومدی راه انداختیا

راستی بالبدی راه میره؟ چند کیلو شده؟ میخوام ببینم شیرت چه جوریه؟ ( این هم یه نوع خاله زنک بازی جدید......)
یک کلام ختم کلام

نبینم کسی رو حرفه من حرف بزنه اههههههههههههههههههههههه
و اما قرار

پنج شنبه 8 مرداد ساعت 5 مکان سرزمین عجایب به همراه جوجه هاتون به صرف جیغ و داد و غیبت و خاله زنک بازی هههههههههههههه

والسلام نامه تمام
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
هوراااااااااااااااااا. زنده باد مونا ( مامان سارینا) که من خیلی دوستش دارم و همه هم ازش حساب میبرن. بالاخره این آپولو قرار تیر ماهی ها هوا شد . الله اکبر الله اکبر ( ااااااااااا قرار شد سیاسی نشیما)

بچه ها باورتون میشه مشکل فارسی تو دیتا بیس من حل نشد ................ خیلی پررو هستم که بازم میام. باید آخر هفته تحویل بدم فاز اول پروژه رو ..گریهههههههههههههههه
الی بیا ببینم مشکل قیر ای تو حل شد؟ یا هنوز بهم ربط دارن؟