2777
2789
نه عزیزم از تو برای چی ناراحت باشم اینی که تو گفتی قسمتی از این همه ناراحتیه در کل خیلی روحیم کسله من هیچوقت از دست شما دوستای نازننینم که بدونه اینکه همدیگرو زیاد دیده باشیم یا اصلا" دیده باشیم ناراحت نمیشم شماها بهترین دوستان من هستید دوستای که تو این محیط مجازی برای من کاملا" حقیقی شدن دوستای که بدون هیچ نظری تو غم و شادی هم هستیم با چند خط از ناراحتی هم اشک بچشمون میاد با چند خط از شادی هم پشت مانیتور لبخند شادی به لبمون میاد دوستتون دارم میبوسمتون
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه ی عزیزان
دلم واسه ی تک تکتون تنگولیده به خصوص واسه ی فینگیلا
دست و پا شکسته صفحات رو مرور کرم عکس نانازی ها رو دیدم و واسشون غش کردم قربون همشون برم از سام گرفته تا سارینا و آرشا و علی و الینا و سهند و آرین و ...
راستش مامان آرشا یکی از اقوام داماد هفته ی پیش که یه پسر 24 ساله بود توی دریای خزر غرق شد و به همین ختطر عروسی عقب افتاده واسه همین فعلا قرار آتلیه ی من رو کنسل کن تا بعد
حنا حنا خانوم حنا وبلاگت مبارک بهش سر زدم پر وپیمون بود ولی فرصت نشد کامنت بذارم موفق باشی مامان نمونه

سلام سلام
من هم حال و حوصله ندارم شاید به خاطر ترس از این انفولالنزا بیریخت خوکی. اینجا یه خانم که تازه از مکه امده بود فوت کرد بر اثر انفولانزا خوکی. دیکه کم کم دارم میترسم . هفته ای یکبار از خونه بیرون میریم اون هم اماکن خلوت و کم جمعیت اون هم اواخر شب که شلوغ نباشه.

الی وبلاکت را دیدم و خوندم . اسم قشنکی داره ولی هر کاری کردم نشد کامنت بزارم .رو یه نظر که کلیک میکنم یه صفحه باز میشه ولی اصلا نمیتونم جیزی تایب کنم برات. نکنه ای بی من را قطع کردی. الان میریم خودما تو وان حمام غرق میکنم

سمیه جان باهات کار مهمی دارم ولی ایمیلت را ندارم بکو جطور باهات تماس بکیرم

مامان اینا مواظب دخترک باش . جقدر بده که باز الینا اسهال کرفته.
احتمالا مال دندونش نیست؟

من باز میام
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=14312&PageNumber=1 من موندم اینایی که میرن جواب این دیووونه رو میدن از رو نوشته اش نمی فهمن سر کاریه ...عجب آشغالایی پیدا میشن و تاپیک باز می کنن مارسیم عزیز توضیح دادم چطور میشه نظر گذاشت بالای همین صفحه
الی جان
مدیران محترم سایت باید بدونن که اینجا نباید این موضوعات باشه . وقتی اونا فورا حذف نمیکنن ، دیوانه تر از اون هم جواب میدن دیگه . بیخیال .
باز تو ول شدی برای دعوا!!!

بوس
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام بچه‌ها
ببخشید دیروز اصلا خونه نبودم تو شرکت هم که واقعا مشکله که بیام اینترنت

ولی به عشق شما و اینکه فکر نکنید من نازک نارنجی دوباره ناراحت شدم زودی اومدم بگم عاشق تک تکتونم

الی چقدر قشنگ می‌نویسی اگه کتابی چیزی نوشتی من حتما چند تا ازش می‌خرم و هر کدوم رو چند بار می خونم

برای قرار این هفته که قراره همتون رو ببینم خیلی خوشحالم راستی کجاست

یه چیز دیگه الی یا بچه‌های دیگه لطفا اگه پیشنهادی دارین در انتخاب اسم وبلاگ یه کمکی به من بکنید ممنون میشم خودم چیزی به ذهنم نمی‌رسه

در حال حاضر برای اینکه اخراج نشم می‌رم بعد دوباره میام می‌نویسم
سلام
زهرا جان در حال فکرم ....مرد کوچک...من و علی کوچولو....
به فکرم رسید بهت میگم باز ...اسم وبلاگ من پیشنهاد مهناز بود و وبلاگ سام هم از اسم مستعارم الهام گرفته شد!!!
نوشین همون بی خبر می ری سفر بهتر که تو جریان هیچی هم نباشی!!
دریا من چیکاره بیدم....فقط از این همه سادگی بعضی ها تعجب می کنم که با خلوص نیت میرن به یه همچین مریضی جواب میدن همون اول که نوشته می خواد دکترش خانوم باشه معلومه یه چیزیش می شه....
بقیه من همین دورو برام شیطونی نکنین تا لااقل یه صفحه به این تز اضافه شه!!!
ایییییییییییی نوشین بی معرفت میای اصفهان و یه خبری نمیدیییییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!؟؟؟؟

اصلاً دیگه من باهات قههههههههههههههرممممممممممممم
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به همگی منم هستم منتها نوشتنم نمیاد

قرار کجا شد بالاخره یه مسلمون پیدا بشه , جاشم مشخص کنه خیالمون راحت بشه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام
منم هستم .
مونا جون قربونت برم که نوشتنت نمیاد . منم همینطور . یعنی میادا ولی مجبورم برنامه بنویسم . ولی دلم میخواد یعنی ترجیح میدم اینجا بنویسم تا اونجا ولی مجبورم اونجا کار کنم. هییییییییییییییییییی

بچه هامونا درست میگه تنبلی نکنیم بیاید جای قرار رو مشخص کنیم . سمیرااااااااااااااا بیا تورو خدا ما اینقدر بهت رای دادیم تبلیغتو کردیم ، حالا وقتشه بیا فعالیت کن . الان نکش کنار. بیا بگو کجا بریم . تو از همه واردتری (الی بیخیال پایان نامه شو بیا به من گیر بده)
راستی الی راست میگی این تاپیک چقدر افتضاح بود من از خوندنشم خجالت کشیدم . چطور بعضی ها میان نظرم میدن . واقعا شرم آوره. مردتیکه مریضه.........
سمیه جون تو هم پنج شنبه میای؟

راستی زهرا یه پیشنهاد اسم وبلاگتو بذار نازک نارنجی........هههههههههه اونروز که خودت گفتی نازک نارنجی من کلی خندیدم. البته ببخشید تورو خدا ناراحت نشیا . و صد البته الی جون تو هم ببخشید تو کارت دخالت کردم.

امروز مکان قرار رو حتما مشخص کنید.
من خیلی کار دارم . ذهنم قفل کرده. کسی میدونه چرا تو .net بعضی فیلدها تو aql فارسی رو درست سیو نمیکنه.؟ باید چیکارش کنم؟ تو بعضی فیلدا درست کار میکنه. فکر کنم میخواد با من لج کنه. نظر شما چیه؟
مرسی الینا خدارو شکر اسهال نشده . فقط همون یه بار اونطوری بود . ولی پاش یک کم سوخته . ولی نمیدونم چرا دو سه روزه که خیلی بد غذا میخوره . یعنی تقریبا نمیخوره. فقط شیر (البته توضیح واضحات اینکه شیر گاو مشت حسن. الینا دیگه شیر منو نمیخوره) .
شماها به بچه هاتون چیا میدید؟ من هنوز سوپ درست میکنم . البته از انواع مختلف . ولی شاید براش تکراری شده...
و یه سئوال دیگه : هنوز سرلاک میدید؟ (اینو الینا بهتر میخوره) و هنوز تخم مرغ رو یه روز درمیون میدید؟ (الینا خیلی بد تخم مرغ میخوره. با هزار کلک و زور...)
سلام خوبید ؟ بجه ها یکی از دوستام رفته بوستان می گه یه جای باحال بازی گذاشتن چادر توپ از این حرفا کسی خبری نداره ؟ خوب هما می گی من چی کار کنم جیگرم اصلا کیا می یان؟ من تلفنی با کسایی که در ارتباطم جای سر پوشیده موافقند !