2777
2789
سلام به همه مامانای گل
خوبین خوشین؟

ما هم خوبیم امروز تولد علی و خدا کنه خوب باشه من دیروز از بس غذا پخته بودم از خستگی داشتم می‌مردم

راستی الی یه چیزی ازت بخوام نمی‌دونم انجام می‌دی یا نه ولی در هر صورت مخلصیم

ببین من خیلی وقته می‌خوام برای علی یه وبلاگ درست کنم ولی هر چی فکر می‌کنم هیچ اسم خوشگلی پیدا نمی کنم برای وبلاگ بزارم تو از این لحاظا خیلی خوب می‌نویسی می تونی یه اسم به من بگی اگه به ذهنت می‌رسه
ضمنا منم به وبلاگ سام سر زدم و از همه بیشتر از اسمی که براش انتخاب کردی خوشم اومد خیلی اسم باحالیه

محبوبه چه خوب کردی اومدی دلمون برات تنگیده بود
ببین چه خوبه که سهند نشسته رو سرش کلاه بزارین من آرزو به دلم موند یه بار علی کلاه رو در حد چند دقیقه رو سرش نگه داره تا ما ازش یه عکس بگیریم تا کلاه می‌زاریم سرش می‌ندازه اونور نمی دونین زمستون با چه بساطی یه کلاه می‌زاریم سرش

مامان آرین این پسرت چه نازه به جمع ما خوش اومدی عزیز

مامان آرشا خیلی به نظرم شغل خوبی رو انتخاب کردی همش شادی و خوشی توشه امیدوارم که موفق باشی منم تو این سال حتما وقتی یه کم خنک‌تر بشه یه سر میام اصفحان و حتما به آتلیه شما سر می‌زنم اما یه شرط داره از پسرم عکسای خوشکل بگیری
سلام به همگی
خانوم حنا مبارکه یک ماچ سفت و آبکی از اون لپای حسنی بگیر تادلم حال بیاد (مبارکه وبلاگش)ولی ببخشیداتوفکرمن بیسوادا نکردی که چطوری واست کامنت بذارم خیلی سختم بود نشد نتونستم بابا با همین پرشین و این سایت های راحت میساختی اینقدر من بدبخت فسفر نسوزنم.
راستی تولد حمزه را گرفتیم با 70 نفردعوتی توخونه خودمون دیگه خونه نبود وقتی مهمونها رفتند از بس ریخت و پاش کرده بودند بچه ها ولی همه چیز عالی بودو تا ساعت دوونیم نصفه شب مهمونها بودن و بعد تشریف بردن و من و شوشوی بدبخت موندیم و یک خونه پراز زرک وپرک
شام ته چین مرغ .کبا کوبیده.وجوجه کباب بود .چهار نوع نوشیدنی.چهار نوع میوه و یک کیک بزرگ که مهمونها گفتند کیک رادیگه نمیتونیم بخوریم و برای هرخانواده برش زدیم و باخودشون بردند.
یک جایگاه هم کرایه کرده بودیم از این جایگاههای عروس دامادها و یک کم هم تزیین کردیم
کادوهاهم همش اسباب بازی بود به جز دوتامادربزرگهاکه طلادادند و شوهرخواهرم که سکه دادولی خداییش اسباب بازیها خیلی خوب و جالب بودند
خلاصه جای همتون خالی خیلی خیلی خوش گذشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه
من فکر کردم الان که بیام کلی همه نوشتن

مامانای گل تولد علی رو گرفتیم عکس هم می‌زارم هر چند که حتی یه عکس درست حسابی هم وجود نداره ولی خوب دیگه اینطوریه

علی خوشحال بود فقط مشکلش این بود که می‌خواست بره تو کیک

راستی یه اتفاق دیگه هم افتاد اونم اینکه دوربین ما 7 مگا پیکسل بود و دوربین خالم 13.6 گفت بیا با دوربین ما عکس بگیر غافل از اینکه دوربینشون دست خورده و کیفیت عکساش در حد موبایلم نیست خلاصه کل عکسامون بر باد رفت و کیفیتی نداره

img98.com Image Upload Center

سلام به همه

نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ؟ 8 مرداد قرار دیدار گذاشتید ؟ چه خوب .

کجا ؟ چه ساعتی ؟

ببخشید من نتونستم هیچ صفحه ای رو بخونم .
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
شرمنده همتون حس ندارم بنویسم فقط علی جونم این قیافه مظلوم و دوست داشتنی ات و مردونگی ات منو کشت هرجند مامانت سعی می کنه با گذاشتن بعضی عکسها تصورات منو خراب کنه!!!!! فینگیل جان آدم سر کیک به اون خوشگلی داد نمی زنه! راستی بیا جلو خاله یه بوست کنه دلم غش رفت برات...

http://ansooyebesoo.blogspot.com/
سلام
تولد حمزه جونم مبارکه.انشاالله صد و بیست ساله بشه و همیشه سالم و شاد باشه.
زهرا جونم منم دلم واست تنگ شده بود.تولد علی گل خاله مبارکه.قربون اون ژست خوشگلش بشم.زهرا جون سهند هم کلا با کلاه و دستمال سر و هر پوششی که واسه سر باشه مشکل داره این کلاهه هم کش داشت که فقط واسه چند لحظه تونستیم با هزار دردسر بذاریم سرش!!!!!!!!!!!!!!!!پسمل گل تو با کلاه و بی کلاه و همه جوره خوردنیه.
الناز متنت رو خوندم و من که یه چند روزیه از زمین وزمان دلگیرم دلم بیشتر گرفت و طبق معمول که اشکم دم مشکمه,چشمه ام سرازیر شده............
واسه بقیه بعدا میام مینویسم.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام به همگی

براتون از سارینا بگم سارینا اون هفته چند روزی تب کرد و پنج شنبه از صبح که بیدار شد دیدم اصلا" رمق نداره و همش دراز به دراز افتاده تا بلندش میکنم دوباره میافته تمام صورتشم دون دون قرمز زده بود قیافه من دیدن داشت داشتم سکته میزدم اشکام ناخوداگاه اومد ترسیده بودم دخملکم با اینکه اصلا" حال نداشت تا اشکای منو دید همچین معصومانه گفت ماما ماما بغض کرد منم زود خودمو جمع و جور کرد زنگ زدم به دکترش دکترش گفت دما سنج بزار دمای بدنشو بهم بگو گفتم 79/37 گفت نگران نباش چون هفته پیش واکسن زده سرخک خفیف گرفته بدنش در مقابل واکسن داره واکنش نشون میده اگه تا شنبه کاملا" این دونه های قرمز رفتن که رفتن اگه نرفتن بیار ببینم هیچی پنج شنبه به بدترین شکل ممکنش گذشت بدونه اینکه کوچکترین چیزی بخوره ولی خدا رو شکر دیروز صبح که از خواب پاشد انگار نه انگار که دیروز اون شکلی بود انگار آبی رو آتیش بود و شیطنتنش آغاز شدددددددددددددددد

حالااااااااااااااا برم سراغ این سهند برفی خوشگلم که با دیدن عکساش کلی حال کردم بوسسسسسسسسس محبوبه باید زودتر شوهرتو تهدید میکردم تا زودتر میومدی پیشم

واییییییییییییییی آرین خدااااااااا چه نازی خاله یه ماچ بزرگگگگگگگ واسه اینهمه خوشگلیت بوس

علی قربونت برم خاله تولد خوش گذشت من بخورم این قیافه مظلومانه و معصومانه تو رو با اون دادت بوسسسسسسسس

الی جون با وبلاگ گل پسملت کلی حال کردم منتها نتوستم نظر بزارم همیجا میگم خیلی خوشگل شده بوسس
همتونو دوست دارم بوس

مهتاب جونم بیا ببینم مشهد خوش گذشتتتتتتتتتتتتتتتتت
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
خیلی خواب و خرابم فقط اومدم ببینم میشه صفحه 550 رو افتتاح کنم یا نه....
مونا و بقیه وقتی می رین تو قسمت نظرات وبلاگ پایین یه قسمتی هست که با قرمز نوشته انتخاب یک هویت باید رو گزینه نام/آدرس اینترنتی کلیک کنید اونوقت می تونین اسم و اگه دلتون بخواد ایملتون رو بزارین و نظرتون رو پست کنیند یا حتی می تونین گزینه ناشناس رو انتخاب کنید....منتظر نظریات سازنده شما هستم!!!
من می رم بخوابم...داغونم!!!
سلام

منم هستم در مرخصی به سر میبرم . دخملیم باز از این ویروس ها گرفته و من دو شبانه روزه که بیدارم :((((((( تب 40 - 39.5 و پائین نمیاد .

لب به هیچی هم نمیزنه و داروهاشم همه رو تو دهنش نگه میداره میریزیه بیرون گریهههههههههههههههه نمی دونم چرا اینجوری شده .

سلام ، خوب و خوشید؟

وای فرانک جون ویروس جدید چیه؟ ایشاله زود زود خوب بشه نیلا جونم .

مونا ، الینا هم بدنش یک کم ریخت بیرون ولی مثل سارینا نشد فکر کنم یک کم خفیف تر. خدا رو شکر خوب شد.

عکسای سهند جونم و دیدم حال خرابم یک کم جا اومد . قربونش برم چقدر بزرگ شده ماشاله . مامانی براش اسفند دود کن

علی جونم مثل همیشه ناز و خوشگل و خوش تییپ . با یه مامان با سلیقه که اینقدر غذا میپزه.

آرین خوشگل و مامنش به نی نی تیر ماهی ها خوش اومدید. خاله خیلی نازی اشاله.

من امروز خیلی داغونم . الینا نصف شب بلند شد و شروع به جیغ کشیدن و فقط جیغ میکشید . خلاصه با بدبختی که نمیدونستیم چیکارش کنیم ، متوجه یه بو هایی شدیم . روتون گلاب .. بله . شکمش کار کرده بود اونهم دوباره روتون گلاب "اسهالی" . نمیذاشت حتی عوضش کنیم !!!!!! با کلی لگد خوردن ازش ، به زور شستمش که دیدم خیلی سوخته!!!!!! و خلاصه نمیذاشت پوشکش کنیم . تو بغلم نگهش داشتم و همینطور بدون پوشک خوابش برد ولی درست خوابش نمیبرد . و تا صبح با هاش جریانات داشتیم . الانم من سر کارم . مامانم هی میگه نه چیزیش نیست ولی مطمئنم که خوب نیست!!!!!!!!!!! از طرفی هم دارم از خواب میمیرم
خدا کنه دوباره مجبور نشم کهنه ببندم. لطفا برام دعا کنید
وای که این فسقلیها چقدر زود مریض میشن خدا

فرانک جون ناراحت نباش سارینا هم هفته پیش اینطوری شده بود انشالله زودی خوب میشه تا پنج شنبه سرحال و قبراق یا غبراق یا هرچیز دیگه میشه و میاد پیشه خاله هاش

هما جونم نگران نباش وقتی مامانت میگه خوبه حتما" بهتره فکر بد نکن انشالله که چیزی نیست ببوسششششش

بچه ها قرار کجا شد بالاخره
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
بچه ها خیلی مواظب خودتون و نی نی هاتون باشید .
آنفلوانزای خوکی تو ایران هم اومده........... :(((((((((((((((((000
بهترین راه مبارزه سشتن دست با صابون. مرتب دستاتونو با آب و صابون شستشو بدید . هم خودتون و هم نی نی هاتونو .
اونهائی هم که مثل من کارشون با کیبورد بیشتر این کار بکنن.
سمیه جون تو هم به هیچ عنوان دیدن مادربرزگ و دختر خالت که از مکه اومدن نرو . البته ببخشید یه وقت فضولی نباشه ولی یکی از آشناهای ما که تو وزارت بهداشته میگه تو ایران از طریق عربستان اومده (البته دور از جون مادربرزگت و ...) .

مهتاب چرا امروز نیستی؟ سفر خوش گذشت؟ زیارت قبول. حتما چند روز مرخصی بودی امروز حسابی مشغولی؟
من خیلی حوصلم سر رفته دلم یه شادی بزرگ میخواد مردم بس که خبر بد شنیدم تو این مملکت و این کوچولوها هی مریض شدن من دلم شادییییییییی میخواد گریههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

کسی از مامان امیر سام شماره تلفن نداره خیلی وقته نیست نگرانشممممممممم
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!