به به بالاخره اینورا پیداتون شد
الی جون درست میگی سارینا شبیه منه منتها من سفید تر و چشمام روشنه سارینا سبزه ترو چشماش مشکیه که هرکی برادر یا مادرمو میبینه میگه شبیه اوناس تا من چون من رنگ چشام و پوستم شبیه بابامه درکل به شما نمیرسیم بوسسسسسسسس در ضمن سارینا هم الان یه هفته و نیم میشه که دیگه خوردن شصتشو ترک کرده شبها نا ارومه و تا صبح بیش از ده دفعه پا میشه که فکر کنم تا به نخوردن شصتش عادت کنه روزگار من همینه
سمیرا جون ببین برنامتو میتونی ردیف کنی واسه 8 مرداد چون برای من و هما و الی جون چه یک مرداد باشه چه 8 مرداد فرقی نمیکنه منتها اگه تو و فرانک هم بتونید یه لطفی کنید برنامتونو یه خورده ردیف کنید بشه 8 مرداد که مهتاب و کلثوم و زهرا و نوشین هم باشن بهتره در کل زودتر معلوم بشه روز قرار خیلی بهتره تا برای اون روز برنامه خاصی نزاریم دوست دارم ساتیار عزیزمو ببوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
مامان آرشا تونستی رو شوشو کار کنی بیایید واسه قرار تهران ببینیم چیکار میکنی بیا یه چند تا عکس توپ از بچه ها بگیر حالشو ببریم مثل دلمون خوشه دوستمون عکاسهههههههههههههههههه حرفه ایه در ضمن تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککککککک بوسسسسس
هما جون دلتنگتم نیستی رفتی مرخصی الینا رو ببوسسسسسسسسسسس
نوشیننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ایول ایول بوسسسسسسسسسسسسس
خواهشا" بچه ها هر کی که میخواد برای قرار بیاد زودی نظر بده تکلیفمون معلوم بشه بوسسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!