2777
2789
به به بالاخره اینورا پیداتون شد

الی جون درست میگی سارینا شبیه منه منتها من سفید تر و چشمام روشنه سارینا سبزه ترو چشماش مشکیه که هرکی برادر یا مادرمو میبینه میگه شبیه اوناس تا من چون من رنگ چشام و پوستم شبیه بابامه درکل به شما نمیرسیم بوسسسسسسسس در ضمن سارینا هم الان یه هفته و نیم میشه که دیگه خوردن شصتشو ترک کرده شبها نا ارومه و تا صبح بیش از ده دفعه پا میشه که فکر کنم تا به نخوردن شصتش عادت کنه روزگار من همینه

سمیرا جون ببین برنامتو میتونی ردیف کنی واسه 8 مرداد چون برای من و هما و الی جون چه یک مرداد باشه چه 8 مرداد فرقی نمیکنه منتها اگه تو و فرانک هم بتونید یه لطفی کنید برنامتونو یه خورده ردیف کنید بشه 8 مرداد که مهتاب و کلثوم و زهرا و نوشین هم باشن بهتره در کل زودتر معلوم بشه روز قرار خیلی بهتره تا برای اون روز برنامه خاصی نزاریم دوست دارم ساتیار عزیزمو ببوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

مامان آرشا تونستی رو شوشو کار کنی بیایید واسه قرار تهران ببینیم چیکار میکنی بیا یه چند تا عکس توپ از بچه ها بگیر حالشو ببریم مثل دلمون خوشه دوستمون عکاسهههههههههههههههههه حرفه ایه در ضمن تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککککککک بوسسسسس

هما جون دلتنگتم نیستی رفتی مرخصی الینا رو ببوسسسسسسسسسسس

نوشیننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ایول ایول بوسسسسسسسسسسسسس

خواهشا" بچه ها هر کی که میخواد برای قرار بیاد زودی نظر بده تکلیفمون معلوم بشه بوسسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
برای اونای که تاریخ 1 مرداد و 8 مرداد فرقی نمیکنه و تابع اکثریت هستن

الی جون . هما جون و سمیرا جون و مونای عزیزهههههههههههه

اونای که با یک مرداد موافقن

فرانک

اونایی که با 8 مرداد موافقن

مهتاب . کلثوم . زهرا . نوشین
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی سمیرا عاشقتممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

فرانک موندی تو توهم یه لطفی کن ببین میتونی ردیف کنی هفته دیگه بیای سر قرار التماسسسسسسسسسس

پس نتیجه آمارگیری تا الان 8 (هشتممممممم) مرداد قرار داریم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سمیرا جون پیشنهاد جا رو بده به قول الی جون سمیرا فرفره زودتر بگو یه هفته هم طول میکشه تصمیم بگیریم کجا بریم

راستی اونای که کمتر میان یا بکل فراموشمون کردن و نمیان اونای که ازشون تلفن دارن بهشون خبر بدن که اونا هم بیان شاید بعد قرار وسوسه شدن بازم اومدن اینجا هههههههه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
اولا باید بچه ها اعلام کنن پارک یا سر پوشیده

پارک به خاطر گرما من خودمم مرددم ولی

1- پارک مادران میرداماد چون می شه بی حجاب شد فکر کنم بد نباشه

ولی سر پوشیده :

2-سرزمین عجایب

3-کیدی پلیس باشگاه انقلاب ( البته یه کم هزینه داره فکر می کنم 4 تومن ورودی واسه اونا که عضو نیستن 8 تومنم واسه 2 ساعت سرزمین بازی کودکش )

4-سرزمین بازی اریکه (سعادت آباد)هم هست اونم بد نیست چون تو خود اریکه کافی شاپ و غیره داره واسه خودمونم خیلی خوب

دیگه هر کی نظری داره بگه و شماره جایی رو که می خوایم جمع بشیم بگه تا مونا جیگر تو لیست بزاره
سلام به همگی

خوب میبینم که قرار 8 ام داره فیکس میشه
مونا جون ممنون بابت زحمتات برای قرار . همینطور از الی جونم (ببین امروز با هم دوست باشیم باشه )
من امروز از صبح کلاس داشتم ساعت 4 هم امتحان . برام دعا کنید . همه تو کلاس خوندن درسو به غیر از من بدبخت که امروز از برکت وجود الینا جزوره هام پاره و یه تیکشم خرده شده بود یعنی الینا زحمت کشید و خورد. راستی نی نی های شما هنوز هم همه چیزو دهنشون میزنن؟
من باید برم کلاس
فعلا بای
سلام سلام
سمیه جون تولدت مبارک ولی فکر کنم کوجکترین مامی تیرماهی هانیه باشه

الی قربونت برم بااون فضولیهای شیرینت عزیزم کفتم که زبازم میکم که خیالت راحت بشه. تو این مدت هم برنامه کار شوشو سخت فشرده شده و کارهای سامی همش با منه و وقت نمیکنم یه کم به خودم برسم حتی شدم شبیه خرس ! و هم اینکه دنبال خونه هستیم و هم اینکه داریم ابارتمان طبقه بالا را تکمیل میکنیم و کلا همه جیز فعلا بهم کره خورده و ما را مشغول کرده.

راستی خانم خوشکله عکست را هم دیدم بزنم به تخته ناز خوش هیکل و مامانیه . البته اقای شوشو را داغون کردی بماند! عکس شوشو با اون عکسی که از عروسیتون دیده بودیم خیلی فرق کرده . سام هم خوشمل و با جذبه و خوردنی مثل کیک تولدش اب از دهنما در اورد

مونا شما هم بااون دختر نازت شتی ما را بیخود نیست اینهمه مو قشنکه دخترت .بابا به مامانش رفته نازنین دخترمون

هما کجایی؟ عکسهای الینا را بزار ببینیم

سمیرا جون ساتیار 10 تا دندون داره؟ نازی فکر کنم بیشترین تعداددندون بین نی نی های تیرماهی مال ساتیار باشه

نوشین خانمی . هنوز باربد اویزونه شب تا صبح؟ دکتر سامی میکفت سعی کن شیر شسب را قطع کنی تا عادت کنه . ولی سخته خیلی . هنوز سامی شیر میخواد تو شب.

زهرا کجاییییییییییییییییییییییییی

فرانک جان سامی هم خیلی با کرما بده و زود عرق میکنه . مخصوصا اینجا که شرجی هست هوا و مرطوب . بیشتر ساعات روز سیامی توی اب نشسته اب بازی میکنه
هما جون ناراحت نباش سامی هم هر جیزی دستش برسه توی دهنشه . جندتایی هم از جزوههای باباش مثل جزوه های شما کل کلی و خورده شده هست. فکر کنم بجه هامون طالب علم هستند از الان کتاب میخورند .بس فردا اکه ندیدی دانشمند بشند ههههههههههههههه
هما جون انشالله امتحانتو بخوبی بدی

فرانک آفرین دخمله ناز بوسسسسسسسس

سمیرا جون من بازم با جاش مشکلی ندارم هرکجا شما بگید هستمممممممم

مارسیم جون دقیقا سارینا موهاش به خودم رفته هههههههه

هما سارینا که خوده جارو برقیه ما دیگه اصلا" از جارو برقی استفاده نمیکنیم تا وقتی سارینا هست هههههههههههههه

عزیزانه دلم حالا واسه جا نظر بدید و اینکه چه موقعی از روز باشه بهتره لطفا" بهونه همسرانتونو نیاورید حالا 4 یا 5 ساعت هم تنها باشن هیچ اتفاقی نمیوفته بخدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
واسه منم جاش فرقی نداره هرجا همه موافقن منم هستم .

مونا جونم قربونت برم عزیزم دیگه چیکار کنم مرام و معرفته دیگه کاریشم نمیشه کرد .

این عروس و داماد چه می کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!! نیلا هم 10 دندونه هستش هههههههههههههههههه
آفرین به این عروس و داماد خوشگلللللللللللللللللللللللللللللللللللللل من حسودیم شد دخترم موندو ترشید یه داماد خوب اینجا نبود بیاد دخمله ما رو بگیره همه پسرای خوشگل و خوش تیپ قبلا" بر خوردن ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

فرانک کشته همین مرامتم

ولی بچه ها خداییش اگه یه جای بریم که بچه ها یه جای خاص واسه بازی داشته باشن که محوتش امن باشه ما هم میتونیم یخورده استراحت کنیم وگرنه من که عملا" از اول تا آخرش باید دنبال سارینا بدوم تا جای هم که میدونم هما و سمیرا هم حال و روزه منو دارن

سمیرا جون راستی سرزمین عجایب هم هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تو تیراژه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام من از امتحان اومدم ، عالی بود. کلی حالم سر جا اومد
سمیههههههههه جونمممممممممممممم تولدت مبارکککککککککککککک.

برای مکان قرار من بینظرم . هر جا توافق بشه . مونا کلی خندیدم از اینکه فکر کردی ممکنه من نگران تنهائی شوشو باشم. (تعهد اخلاقی رو که حال میکنی؟)

سمیه جون ، مونا راست میگه سعی کن حتما بیای . البته اول خیلی دوست داریم ببینمیت هم تو و هم آرشا و هم اینکه عکاسیه حرفه ایتو حال کنیم. !!!!!!!!!!!!

من با نظر مونا موافقم (البته من همیشه آدم موافقی هستم!) "اگه یه جای بریم که بچه ها یه جای خاص واسه بازی داشته باشن که محوتش امن باشه ما هم میتونیم یخورده استراحت کنیم " البته فکر نکنم بتونیم استراحت کنیم. کاش مامانامون یا شوشوها بودن !!!!!!!!!! (کالیبراسیون رو هم حال کنید)

فعلا باییییییییییی
برم پیش گل دخملی که دلم براش یه ذره شده