قربونت برم منم خیلی دلم میخواد ببینمت عزیزم. خونه که خنکه ولی مگه میشه ادم بره مسافرت و تو خونه بشینه اون هم من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا قرارتون رو بذارین اینجا (تبریز).هم هوا خنکه هم ما شما رو میبینیم.هههههههههههههههه. حالا کجا قرار گذاشتین؟ قربون عروس رقاصم بشم که انقدر نازه انشاالله صد و بیست ساله بشه زیر سایه مامی و پاپا.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام و سلام و بازم سلام به سهند برفی عزیزو مامان نازنینش
محبوبه همین یک هفته پیش یهو نگرانت شدم وقتی تلفنم رو جواب ندادی به حال سکته افتادم بهت تلفنی میگم چه فکر و خیالای احمقانه ای کرده بودم اما بعد که خواب بودم و دیدم زنگ زدی خیالم آسوده شد هر چند دوباره نتونستم باهات تماس بگیرم اما یک هیچ به نفع تو چون الان یه چشمم از سکته ناقص اون هفته هنوز می پره!!!!
سهند برفی عزیزم قربون اون تار موهای بورت برم دلم هزار راه رفت یه کلمه می گفتی کامپیوترتون خرابه خوب !!!!
بچه ها وبلاگ سام آپ گردید ضمنا از الینا، سمیرا، مامان سامی و ارشا که به ما سر زدن نهایت تشکر و امتنان را داریم در آخر از خاله روشنای عزیز و دوست داشتنی که نی نی مهر ماهی اش در راهه و من دلم پر می زنه که تولدش با من و مامانش یکی شه و 23 مهر به دنیا بیاد یه تشکر قلنبه تر می کنیم...البته امیدوارم خاله روشنا بیاد و نهایت دلتنگی های قلبی منو اینجا ببینه !!!
ساتیار مهربون و شیطون ، سامی خوش خنده و عزیز و آرشای شناگر و قهرمان به لیست دوستان اضافه شدند لطفا شما ها هم ما رو بی نصیب نذارین و وبلاگ حسنی و خانوم حنا رو اد کنین!!!!
اره سمیه جون بچه ها خیلی زود بزرگ میشن.من از وقتی که سهند به دنیا اومده گذر زمان رو خیلی بیشتر حس میکنم و گاهی اوقات واسم ناراحت کننده هست.
وای الهی بمیرم الناز جونم.ولی فکر کنم اون دفعه که با هم صحبت کردیم بهت گفتم که کامی خرابه!!!!!خونه زنگ زده بودی؟شماره ات رو ندیدم اخه وقتی برق قطع میشه شماره ها پاک میشن.... حالا زود تند سریع بگو ببینیم چه فکر و خیالایی به سرت زده بود؟ در ضمن وبلاگ سام هم مبارکه منم تصمیم دارم واسه سهند درست کنم آماااااااااااااااااااااااا.........(ههههه).من نتونستم واسش نظر بذارم ازم پس ورد میخواد منم نمیدونم باید چه پسوردی بدم!!!!
مامان ارین خان فکر کنم شما عضو جدید این تاپیک هستین.از اشنایی باهاتون خیلی خوشحالم.ماشاالله به این پسر ناز.خیلی عسلیه.تولدش هم مبارکه.همیشه شاد و سالم باشه.از طرف من ببوسیدش.