الی حال میکنی گیر دادنو . من میخوام سمیرا رهبر جنبش باشه تا به تو گیر داده باشم . آخه قربونت برم این روزا زمین و آسمان به من گیر دادن تو هم با همه دست به یکی کردی ....... حالا که اینطور شد سمیرا جون دوستتت داریم ... اصلا الله اکبر الله اکبر .. سمیرا رهبر سمیرا رهبر ... بچه ها روز قرار همتون باید روسری بنفش بپوشید ... سمیرا رهبر ماست ..... آخی دلم خنک شد میخواستم به یکی گیر بدم . اونم الی جونم از همه دم دست تر بود .
مونا جون ممنون تو هم میتونی رهبر خوبی باشی ولی خواهشا به خاطر لج با الی به نفع سمیرا کنار بکش . میگم الی حیف که حرفای سیاسی تو سایت ممنوعه وگرنه یک کم بیشتر بهت گیر میدادم خالی تر میشدم .هههههههههه مونا فکر کنم مهتاب این هفته مشهد البته مطمئن نیستم برای من هم هیچ فرقی نمیکنه ولی چون دوست دارم زودتر ببیتنمتون میگم تاریخ 1 . ولی باید تا امروز یا نهایت فردا قرار رو فیکس کنیم تا کسائی که سالی یه بار میان سر میزنن (نوشین خانم الان گیرم به تو هست! موضوع رو گرفتی؟) اقلا متوجه بشن . برای مکان هم فقط سمیرااااااااااااااااااا جونم رهبرررررررررر جنبششششششششششششش (الی بسته یا بازم گیر بدم؟)
هانیه جون دیروز که اصلا حال و هوای من خوب نبود در آخرین لحظه ها پستت خوندم که اینجا زدم زیر گریه . من تو این محل کار جدیدم تو سایت هستیم بقیه همکارم با تعجب حال الینا رو ازم میپرسیدن . ولی واقعا آفرین به این همه صبرو تحمل مامان نازنینی مثل تو . میدونی سخت ترین آزمایشهای خدا برای بنده هاش ازمایش فرزنده؟ و صد آفرین به تو که اینقدر سربلندی.... ایشاله پسرت 120 سال زیر سایه تو و پدرش سالم و سربلند باشه . ولی من تو کف یه موضوعی موندم . ماشاله به تو با این همه سختی که پارسال داشتی امسال دوباره هوس نی نی داری من اسمشم میاد تمام تنم میلرزه. چند وقت پیش که گفتی فکر دومی هستی من به مونا گفتم حتما بچه های خیلی آروم و خوبی دارن و بهشون خوش میگذره ولی وقتی این پست دیروزت رو خوندم تو دلم بهت احسنت گفتم و از خودم خجالت کشیدم. من اسم بچه دوم میاد یعنی حتی کسی به شوخی یا برای دعا و یا نمیدونم از این حرفا بهم میگه تمامی موهای بدنم بلند میشه (حتی وقتی رفتم اپیلاسیون !!!!!!) واقعا میترسم . ولی یه اعتراف دیگه اینکه یاد پارسال هم افتادم که روز به دنیا اومدن الینا تو ساعت ملاقات که حال من خیلی خوب بود و همش خوابم میومد به این فکر میکردم که وای چرا فلانی نیومد یا چرا فلانی دیر اومد. و از خودم خجالت میکشم . البته من اون وقت واقعا خدارو شکر میکردم و اولین بار که الینا رو نشونم دادن کلی گریه ذوق کردم و خدا رو شکر . ولی بازم الان فکر میکنم فقط باید هر لحظه خدا رو شکر کرد به خاطر نعمت سلامتی. به هر حال ایشاله همیشه شاد و سلامت باشید.
من عکس پسر صنم 2 رو ندیدم . الی ما عکس میخوایم یااله. زود ، تند و سریع بذار و گرنه بهت گیر میدما.......... برو سایت http://www.img98.com/index.php برای عکس
زهرا خانم مسافرت بهت خوش بگذره . الینا هم تو عکاسی خیلی اذیت کرد ولی عکسای خوشگلی ازش انداختیم . من خیلی خوشم اومده . ایشاله میخوام کنتاکتاشو برای سمیه اسکن کنم بفرستم . شاید به عنوان ایده به دردش بخوره . اگه اینکار و کردم میذارم شما هم ببینید
فعلا بای . من امروز منتظرم تا قرار رو قطعی کنیم. پس همه بچه ها لطفا بیاید و حتی شده چند کلمه بنویسید و نظر بدبد
سلامممممممممممم خوب بسه ما همگی دستمون تو یه کاسه است شما فکر کردید با این حرفا می تونید همبستگس و اتحاد ما رو بهم بزنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جنبش بنفشم مثل بقیه جنبشا کشکی بیشتر نیست !!!! خودتون پیدا کنید پرتقال فروش رو ! هما کاری نکن که تو رو به عنوان سخنگوی جنبش بنفش دسگیر کننا !!!! مواظب باش دختر ، قربونت برم که این همه طرفداری کردی ولی من انصراف میدم و از اولم گفتم ما مخلص الی جونم هستیم به هر حال الی یاسی و بقیه حق اب و گل دارن !!!! مونا جونم شما هم عقب نکش که عجیب رهبریییییییییییییییییی بوس به هر حال روزش که مشخص شد واسه جا هم سر رو کله می زنیم
هانیه باز اشک من را در اوردیا دختر. تولد بسرک مبارک
دلم بری تک تکتون تنکه ولی سخت مشغولم فعلا
جند شب قبل روی بدن سامی جنددونه ریز قرمز زد . موقع حمام با مایع ضد عفونی بدنش را شستشو دادیم ولی بهتر که نشد تا فردا عصر تمام بدن یه بارجه قرمز و دونه دونه شد حالت کهیر بردیمش دکتر و کفت حساسیته و غذاش را حذف کن و مثل 6 ماهکی از اول شروع به تغذیه کن! باز بردیمش یه دکتر بوست وقتی بررسی کرد کفت جیزی جز عرق سوز نیست و نترس و غذاش را هم حذف نکن. فقط روزی یکبار با صابون مخصوص بدنش را بشور و در طول روز هم مرتب ببرش حمام یا اجازه بده فقط اب بازی کنه.
فعلا که از اون کهیرهای وحشتناک فقط جای قرمزشون مونده ولی یکم که عرق کنه از شدت خارش و سوزش جیغ و کریه هست که امون ما را میبره.
سلام قهرم این هفته که من می خوام برم مسافرت قرارمیذارید حالا که اینطورشد.................................... ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................(تودلم گفتم )
فدرا جونممممممم سلام عشقم، یهو پا نشی سر قرار بیای ها من با دیدن پسرک بلند بالای تو دچار یاس فلسفی می شم!!! وای چقدر دلم برات تنگ شده بود.....زیاااااددددددد قربون خودتو پسرکت برم
توجه توجه می خوام برم تو کلوپ عکس بذارم همه عکسای سام با من و باباشه....کمی طول میکشه خبرتون می کنم....