2777
2789
این عکسا رو برای اونای که ندیده بودن گذاشتم اونای که دیدن چشاشونو ببیندن هههههههه

Image and video hosting by TinyPic

بعد از حرکت بالا لباسش این شد

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام امدم یکم غر غر کنم نوشته الی را دیدم نیشم تا بناکوشم باز شد هههههههههههههههههههه
الی راست میکی به خدا . منم یه خانمی را میشناسم دو تا تیکه خمیر به هم وصل میکنه نه سلیقه ای نه هنری هیجی شاخه ای خداتومن میفروشه . منم فعلا بام رو تو یه کفش کردم باید کل جینی درست کنم ولی کو وقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قابل توجه خانمها کنجکاو!!!!!!!!!!
طبیق اخرین مشکلات واصله از طرف قوم اسمشو نبر شوشو مصمم شده طبقه بالا را تکمیل کنه و برای لج این قوم شریف اسمش را نبر درشا ببنده و از این خونه بریم یا شایدم اجاره بدیم اینجا را . در نتیجه مشکلات بنایی و لجبازی هم به مشکلات اخیرمون اضافه شده و همجنین دنبال خونه هم هستیم که کلی خستمون کرده
توضیحات اضافی بعد از تحریک بیشتر حس کنجکاوی قبول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام قربون همتون برم که دلم براتون یه ذره شده.

اول از همه تولد سارینای نازنیم توی اون تولد قشنگی که مامانش گرفته ، مبارک باشه.
مونا جان با کدوم سایت عکس گذاشتی خانمی ؟

دوم تولد امروز سام عزیزم مبارکش باشه. وای که چه روزائی بود . دل هممون با اومدن یکی یکی این فسقل ها شاد میشد.

الی جان باز که نیش ها رو باز کردی. عاشقتم.

بوس برای همتون
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام به همه آدمهای نازنینی که الان از صد تا دوست و فامیل به من نزدیکترین
عاشق تک تکتونم مرسی از این همه محبت
یه تشکر ویژه از نانا که باورم نمیشد اینقدر به یاد منو سام باشی

ماهک کوچولوی نازنین و خوشگل پیشاپیش تولدت مبارک عسلی
مهناز نازنین من میدونم ایرانی و میدونم 15 تیر عروسی برادرت بوده میدونم که 2-3 روز دیگه تولد هستی کوچولوی منه میدونم که میدونی اینجا همه عاشقتن. به خدا یه تلفن منو تا عرش می بره دل منو شاد کن دیگه

******************************@@@@@@@@@@@@@@@@******************************
و اما گزارش ویژه از تولد سام:

سام کوچولوی ما خیلی زیادی همکاری کرد خوش اخلاق و خنده کنان بغل هرکسی که اون وسط یه تکونی به خودش میداد می رفت.
در یک اقدام شگفت انگیز مامانم، عصری در خونه رو زدن و یه کیک خوشگل و شاهکار آوردن که عاشقش شدم و دلم نمیومد بدم کسی بخوره!!!!! به زودی عکس ها ارائه خواهند شد.
علیرغم اینکه اولائل تیر اعتقادم این بود که الان بچه نمی فهمه و کلافه میشه و بهتره تولد نگیره آدم و غیره الان خیلی خوشحالم که تولد گرفتم خیلی به خودم خوش گذشت ، مهمونای نازنینی داشتیم!! اونقدر که تاکیید کردم ا ز
حالا تولد منم دعوتن و تذکر پارلمانی هم دادم که تو رو خدا وسائل خونه نیارین ها!!!!!!!!!!!!!!!!!(موضوع رو گرفتین که؟)
نشد که بشه که از سام عکس تکی بگیریم با کیک چون بر خلاف آتلیه که عصبانی بود و دلش نمی خواست بره تو کیک تمام مدت محکم من و شوشو دست و پا و سر و زبون و بقیه اعضا و جوارحش رو چسبیده بودیم که شیرجه نره تو کیک!!!!!
و کلی ماجزای خوب و دوست داشتنی دیگه....

من چه سبزم امروز و چه اندازه تنم هوشیار است!!!!!!

راستی پارسال این موقع از درد به خودم می پیچیدم و به تمام کسانی که میگفتن سزارین از طبیعی بهتره انواع فحشهای ناموسی و غیر ناموسی رو میدادم که همین جا از همگی حلالیت می طلبم
بگذریم که بی شرافت ها یه آمپول مسکن بهم نمیزدن و هر 8 ساعت می خواستن با یه شیاف دیکلو فناک سر وته قضیه رو هم بیارین که در نهایت با نعره های من کوتا اومدن و بهم یه آمپول زدن و تونستم ولو شم و بخوابم....یادش به خیر!!!!!!!

البته بگم من عشق بچه تنها چیزی که می تونه نظرمو عوض کنه تا دوباره فکر و خیال و بچه دار شدن به سرم نزنه یاد آوری ریکاوری و لحظه های وحشتناک و تموم نشدنی برگشت حس پاهام بود و دردهای نفس گیر شب بعد از عمل!!!!!

قرار قر ار قرار ...منم دلم می خواد هفته دیگه چطوره؟ مثلا پنجشنبه؟
سلاممممممممممم دوست جونام
خوفید خوشید سلامتیددددددددددددددددددددد

دریا جان چشات قشنگ دیده عزیزم من از tinypic عکس گذاشتم منم منتظر عکسای قشنگ آیسا جونم هستم

الی خوشحالم که تولد به خوبی گذشت و به سام خوش گذشت ما عکس میخوایم یالا واقعا" من همچنان تو کف ساعت پستات هستممممممممممممممممممممممممم

هماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بیا یه خبر بده ببینم چه کار کردی بالاخره

مهتابببببببببببببب کجایییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الی جون من با هفته دیگه موافقممممممممممممممممممممم پنج شنبههههههه

زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام به همه دوستای خوبم . این مدت خیلی بهم ریخته بوده وهستم به همین دلیل چیزی ننوشتم.

اول ازهمه تولد سام عزیزمو تبریک میگم . الی جون منم باهات موافقم خیلی خوبه آدم کاری روانجام بده که درآمدش خوب باشه خیلی وقتها به سرم زده برم دوره گریم ببینم وازاین جورکارها ولی متاسفانه اصلا ذوق هنری دروجودم نیست وبه قول شاعرهرکسی رابهرکاری ساخته اند.

همای عزیزم یه وقت استعفا ندی ها چون ممکنه بعداپشیمون بشی یه مدت مرخصی بگیر برای استعفا همیشه وقت هست بنابراین به عنوان آخرین راه بهش فکرکن . البته این نظرمنه وتوازاولویتهای زندگیت بهترخبرداری درهرصورت اگرکاری یاکمکی ازدست من ساخته است حتما بهم بگو عزیزم . الینای گلمو ببوس.

مونا جونم عاشق عکسای سارینا هستم بااون موهای قشنگش . باعرض پوزش هنوزعکسها ی کیش وتولدآدرینا توی دوربین هستن میدونم واقعا شرم آوره . ضمنا درموردقرار مابه امیدخدا هفته دیگه میریم مشهد وجمعه برمی گردیم اگرمقدورهست قرارو هفته بعدش بذارید ولی به خاطر من کنسل نکنید(اعتمادبه نفسودارید...) ایشالله قرارهای بعدی ...

مارسیم عزیزم توهم مثل من مشکل خونه داری امیدوارم یه خونه خوب گیرتون بیاد برای ماهم دعا کن.

زهرای عزیزم خوشحالم که دوباره می نویسی اون کارنیمه دولتی چی شد؟

ضمنا اگر مشهد کاری داشتید بی تعارف بگید

مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین.
نیومدم نیومدم یه دفعه صفحه افتتاح کردم ضمنا تولد آدرینا خداروشکرخیلی خوب برگزار شد ومهم ترازهمه اینکه بریز وبپاش های خونه رونداشت درسته یه کم گرون شد ولی من تنبل خسته نشدم البته مثل تولد توی خونه که نمیشه ولی خوب تنوع بوددیگه ایشالله تا سال دیگه خونمون بزرگ شه .
هلووووووووووووووو ! هلو نخونید هااااا این همون hello خودمون بود

دوستای خوبم چطورند منم با هفته بعدیش موافقمممممممممممم قرارو می گماااا

من امروز خیلی خوبم سر حال و فرش ساتیار 2 تا دندون نیش در اورد و پس از تقریبا 2 هفته بد اخلاقی دیروز ماه بود ماه ساتیار 10 دندونه شد هوراااا اقا ما شبا برنامه مسواک زندون داریم ساتیار جدید ا کلی باهاش حال می کنه و وقتی می خوام مسواکش و جمع کنم گریش می گیره

مونا پارک خوش گذشتتتتت؟؟؟؟

مهتاب جون خلاصه کجا رو گرفتی

هما کجاییییییی

دوستون دارم بای
سمیراجون تاج محل گرفتیم البته مهمونها ازروی منوسفارش غذا ندادن خودمون چهارجور غذا سفارش دادیم وجلوی هرچهارنفر چهارجور غذا گذاشتن (دومدل غذای تندهندی ودومدل غذای معمولی ) ویک دیس برنج ودوظرف سالاد +یه جورنون مخصوص خودشون که اسمشوبلدنیستم . بعدازغذا هم کیک روآوردن وآهنگ تولدروگذاشتن. درموردکادوها هم مامانم یک پلاک دادکه روش اسم آدرینارونوشته بودوپشت پلاک حک شده بودمامان بزرگ 17/4/88 خواهرشوشویه زنجیربا آویزش خواهرزاده های شوشو هم پابند وگوشواره وبقیه مهمونها عروسک واسباب بازی مامان وبابای آدرینا هم هیچی نخریدن ... خیلی جاتون خالی بودمخصوصا الی عزیزم ایشالله یه دفعه همه باهم میریم.
ضمنا برنامه غذائی آدرینا خانم به شرح ذیل است:

صبح ها یک روز تخم مرغ یک روزنون وپنیر
میان وعده صبح میوه
ناهارسوپ
میان وعده عصر سرلاک یابستنی یاهردوباهم
شام سوپ

ضمنا پیشاپیش تولد هستی گلم وماهک کوچولوروتبریک میگم.
ضمنا سمیرای عزیزم امیدوارم همیشه فرش وسرحال باشی
مهتاب جونم خوشحالم که تولد آدرینا خوب بوده راستی نون و پنیر رو چه جوری به آدرینا میدی چون سارینا هنوز با وجود 6 دندون جویدن رو خوب بلد نیست در ضمن امیدوارم مشهد بهت خوش بگذره ما رو هم دعا کن بوسسسسسسس

سمیرا چی شده خیلی توپی انشالله همیشه ساتیار آروم و خوب باشه تا مامانشم سرحال باشه راستی خواهر پارک بی تو صفا نداره دیروز یکی دوتا بنگاه نزدیکتون سر زدم شاید خونمونو بدیم رهن بیایم اونجا تا چی بشه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
هورااااااااااااااااااااااااا به مونا که شاید بیاد طرف ما و هوراااااااااااااا به فرانک که شاید اونم همین کا رو کنه بچه ها پارک آبشار سعادت آباد از ساعت 7 بعد از ظهر تا 9 شب پاتوق مامانایی که یه بار بیان در صدد تعویض منزل بر می یان می گید نه از مونا بپرسیددد راستی بچه ها مامانای مرداد ماهی رفته بودن پارک مادران میرداماد می گفتن خیلی باحال بیاید ما هم بریم اونجا موافقید؟؟؟؟؟؟ یا اگه فکر می کنید گرما اذیت می کنه با سرزمین عجایب یا سرزمین بازی اریکه و یا کیدی پلیس باشگاه انقلابببببببب زودی نظر بدید
ای سمیرااااااااااااااااا حداقل این پارکمون رو اجاره بده!!!

قربونت برم...پسر تو که مشکلی نداره. پسر من کلا خیلی ناز نازیه و سوسول.ساتیارت رو ببووووووووووس که انقده ناناز گیو می فایو میکنه!!(لهجه رو حال کردی؟)

من هم خیلی خوشحال شدم دیدمت. هروقت سمت خودمون بودم حتما 7 تا 9 میام یه سر پارک. میخواهید هم مونا خانوم ما خونه مون رو بدیم به شما...ما که هیچوقت خونه نیستیم!!هاهاااااااااا