2777
2789
سلام به همگی .....واییی چه خوب اینجا دوباره راه افتاد .... دلم برای همه تنگ شده بود حسابیییییی خاله های مهربون مرسی از تبریک هاتون ...این پسر ما بجای اینکه هرچی بزرگتر می شه اذیتش کمتر بشه ، بیشتر می شه ....سامی ، الینا، آیسا، باربدی ، آرشا ، نیلا ، ساتیار ، ژوان ، پوپک و پرستو ، آروین و پویان خوشگل خاله تولدتون مبارک (ببخشید اگه نی نی گل کسی جا افتاد ) من 5 شنبه یه مهمونی جمع و جور دارم و هفته دیگه هم وقت آتلیه .... بابت همین مهمونی چمع و جور هر روز باید برم خرید چون مامانم سفر رفته و خاندان شوشو هم بیشتر از 1 ساعت نوه شون رو نگه نمی دارن .... از خیر سفارش کیک هم گذشتم ...چون می دونم اصلا برای شایان تو این سن جذابیتی نداره ...باشه سال دیگه انشاله ....بابت آتلیه هم از هفته پیش که وقت گرفتم همچنان بساط غرولند شوشو جان به راهه ...خدا به خیر بگذرونه ....واسه روز پدر خیال ندارم هیچی بخرم چون هفته بعدش تولد شوشو هست و جیب من بیچاره بیکار هم خالی خالیه ....از بوسینی یه پیراهن واسش گرفتم که بابت جفتش ...هم روز پدر و هم تولد ... تازه حضرت والا فرمودن پول آتلیه رو خودت می دی چون من از این لوس بازی ها خوشم نمی آد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1من هم عین درنا جون واسه تولد شایان یه تاب گرفتم که کلی حال می کنه باهاش ..... عکسشو می گذارم براتون ....بچه ها این واکسن یه سالگی هم تب و درد داره .... آخه وقت آتلیه دارم 4 شنبه هفته دیگه نمی دونم قبلش واکسن بزنم یا بعدش ....همتون رو دوست دارم مامان گلی ها .........
فیروزه جون من واکسن سامی را 5شنبه هفته قبل زدم . اینجا یه ازمایش خون ساده هم قبل از واکسن میکیرند .برای کم خونی!
واکسن هم یه امبول بود که توی بازو زدند .درد و نا ارومی نداشت ولی من شنیده بودم اثر این واکسن یک هفته بعد هست که همون هم شد هفته بعد یعنی بنجشنبه نا ارومی سامی شروع شد مثل سرماخوردکی بود بدنش در میکرد این را از روی حرکات و کشش دست و باهاش میفهمیدیم. و تب کرد که 3 روز دست ما به تب و نا ارومی بند بود.

ولی نمیدونم این علایم مربوط به واکسن بود یا سرماخوردکی. ولی روز واکسن ناارومی نکرد سامی فقط تا شب بیحال بود و یه کم خیلی خیلی خفیف بدنش کرم بود .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی وای چه خبره تولد بازی آخ جون

من از صبح نت قطع بود تو خماری بودم

مامان آرشا تولد آرشا و آتلیه جدیدت مبارکککککککککککککککککککککککککککککک

فرانک جون ایکاش عکساشو میتونستی برام بزاری یا میومدی خونه مامانت می آوردی میگفتی من میومدم میدیدم نیلای گلمو ببوس در مورد هزینشم میگی اونطور که سمیرا گفت خیلی خوب بوده

هما جون عکسای الینا برام باز نشد میتونی برام میل کنی ندیدم و دلم سوخت

الی کجا غیبت زد بیا بگو چی میخواستی بگی

همه و همه دوستتون دارم

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
اینم کارت سارینا برگرفته از کارت الینا هههههههههههههههههههههههههههههههههههه همای عزیزم ممنون از لطفتhttp://www.img98.com/images/xkk2x7yi89vf05m2v7hz.jpg

http://picasion.com/pic11/3de3a94d23e9c87a97b2e870b2d8f56c.gif
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
راستی هما جون سایز کارتت چند در چند بود.........هرکی نظری داره بگه تا کارتشو ندادم چاپ.............وای هما عکسای الینا رو دیدم خیلی نازه وای چقدر ملوسه این دختر حتما" از طرفه من ببوسش لباس عروسش هم خیلی نازه من فکر میکردم از این لباسای که همجا هستشه این خیلی قشنگ بود انشالله عروسیش بوس..........وای عکس آرشا هم خیلی نازه وای چه خوبه خیلی ذوق میکنم عکسا رو میبینم........... همه عکس بزارید تا بعدا"یعنی سال دیگه برمیگردیم به امسال با این عکسا کلی حال کنیم همه وهمه یادتون نره خواهشا"
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام من خواب خوابم و منتظر اتمام کار ماشین ظرفشویی از مهمونی امشب....دریا جونم تو به خودت نگیر تو جزو افرادی که منو از خودم ناامید می کنن نیستی بلکه این مامانای فعالی که حال و حوصله دارن و می شنین کارت طراحی میکنن و چاپ میکنن و غیره منو از خودم ناامید می کنن!!!!!!! حالا از خماریش درومدین؟؟؟؟؟ و اما در مورد خبر خوب...من دختر خاله نازنینی دارم که مثل خواهره برام یه ازدواج خیلی خیلی خیلی ناموفق داشت و کلی روزای تیره و تار تا بالاخره جدا شد و خدا خواست وازدواج کرد و رفت آمریکا. 6 ماه گذشت و باردار نشد و چون 44 سالش بود ناامیدش کرده بودن کلی و قرار بود برگرده ایران و برن ivf.... پریروز بی خوابی به سرم زده بود ساعت 5 و نیم صبح بهش زنگ زدم خیر سرم بهش دلداری بدم که فهمیدم ای دل غافل فرشته کوچولو اومده و تو دلش خونه کرده قلنیه قلنبه اشکام سرازیر بودن....براش دعا کنین تا به سلامتی این 7-8 ماه باقی مونده رو بگذرونه و نی نی اش سالم و سلامت بیاد تو بغلش..... بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا ذلم کلی برای همتون تنگ شده بودا!!!!!!!!!!.....مامان ارشا افتتاح آتلیه مبارک امیدوارم چرخش برات بچرخه مثل فرفره..... برم بخوابم که دارم پس می افتم.....
صنم2
مامانهای عزیز تولد پسر من هم 16 تیره فقط جاریهام و مادر شوهر و مامان خودم و خواهرهامو دعوت می کنم با 7 تا از دوستای نزدیکم که بچه هاشون زیر 6 سال دارند حتما عکسهای تولد رو براتون می ذارم
سلام سلام

الی خیلی خوشحال شدم واسه دختر خالت..... امیدوارم که دوران بارداری راحتی داشته باشه...
پرستارت امروز هم میاد؟؟؟

صنم 2 خووبه دیگه پس دوشنبه که تعطیله تولد می گیری...خوش بگذره...امیدوارم که گل پسر خوش اخلاق باشه..

روووز خووبی داشته باشین

من برم صبحانه بخورم
سلام صبح همتون بخیر .با کرما جه میکنین؟

الی ناراحت نباش من هم دست کمی از خودت ندارم با این تفاوت که من خیلی دلم میخواست برای سامی تولد داشته باشیم و کارت درست کنم ولی همون بهتر که نکردم .

برای دختر خالت هم خیلی خیلی خوشحال شدم از خدا بهترین روزها و خاطره انکیزترین دوران را براش ارزو میکنم

نوشین کجایی دختر ؟باربد جطوره؟
سلام به همه دوستای خوبم

الی جون برای دختر خالت خیلی خوشحال شدم انشالله به سلامتی فارغ بشه در ضمن دختر خوشگلم اگر از کارت سارینا خوشت میاد عکسای سام رو برام ایمیل کن برات درست کنم اینکه ناراحتی نداره عشقم سام جیگرمو ببوسسسسسسسس

نوشین عکس تولد باربد رو میخوایمممممممممممممممممممم

سمیرا جون از نظرتم ممنون دوسته خوبم ساتیار عشقمو ببوس

زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام به همه مامان های مهربون . امروز حس وحال نوشتن ندارم نمی دونم چرا!!!!!!

دکتر آدرینا گفت تا یک ماه هم واکسن یکسالگی رودیربزنی اشکال نداره هردکتر یه جور میگه آدم میمونه چیکارکنه.

برای روز پدر هم من احتمالا یه بلوزاز ال سی من برای شوشو می گیرم آخه اولین سالیه که پدرشده می ترسم ناراحت بشه.

مونا جونم کارت دعوت تولدسارینای خوشگلم خیلی قشنگه ایشالله کارت عروسیش .

هما جونم عکسهای الینای عزیزم رو نتونستم ببینم اگه زحمتی نیست برام میل کن مرسی عزیزم.

الی جونم خیلی خوشحال شدم برای دخترخالت حتما براش دعا می کنم .

مارسیم جون عکس های سام جیگرروتوی وبلاگش دیدیم ولی نمی دونم چرانتونستم نظربدم . ازطرف خاله مهتاب ببوسش .

شنبه خدمت می رسم.
مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین .