سلام به روی ماهتون .
تولد الینای قشنگم باتاخیر مبارک ببخشید تواین ماه اینقدرتولدهست که آدم قاطی می کنه. عزیزم ایشالله تولد120 سالگیت.
علی فرزان وپیمان عزیزم تولد شماهم مبارک باشه . 120 ساله بشین .
هما جونم خیلی هنرمندی . کیک پوشکی خیلی بامزه بود من که تاحالا ندیده بودم خش بحال الینا بااین مامان هنرمندش. هما جونم برای تولد آدرینا رفتیم هتل تاج محل برای پنج شنبه هجدهم جارزرو کردیم یه ذره گرون درمیاد ولی نمی تونستم براش تولدنگیرم . رفتم آتلیه صاحبقرانیه 3 تا فایلش فرداآماده میشه واقعا خجالت می کشم ولی درنهایت شرمندگی اگه نتونستم جائی روپیداکنم برای طراحی کارتش مزاحمت میشم .میدونم خیلی پرروئیه ..... بتونم جبران کنم. راستی مرسی که عکس تولد الینا جونمو برام میل کردی لباسش فوق العاده بود . خیلی فانتزی ونازبود مثل لباسهای خارجی بود . حتما برای الینای خاله اسفند دودکن .
مونای عزیزم من کلا یک انسان بی ایده هستم ولی اگه چیزی به ذهنم رسید حتما تا قبل تولدسارینای گلم میگم. ایشالله تولد به خوبی وخوشی برگزارمیشه .
ساقی عزیزم اصلا نگران بی دندونی گل پسرت نباش آدرینای من هم تازه دندون درآورده .
راستی کسی اززهرا وصنم خبر نداره خیلی وقته نیستن نگران شدم.
ازخودم براتون بگم آدرینا یک هفتست شبها نمی خوابه 23 تیروقت دکترداره . پنج شنبه رفتیم بیرون خیرسرم 3سیخ جیگرخوردم گلاب به روتون مسموم شدم حالا امروز می خوام برم دکتر اینقدرزردوزارشدم که خودموتوآینه می بینم وحشت می کنم. خداکنه زودخوب شم.
مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین.