2777
2789
سلام به روی ماهتون .

تولد الینای قشنگم باتاخیر مبارک ببخشید تواین ماه اینقدرتولدهست که آدم قاطی می کنه. عزیزم ایشالله تولد120 سالگیت.

علی فرزان وپیمان عزیزم تولد شماهم مبارک باشه . 120 ساله بشین .

هما جونم خیلی هنرمندی . کیک پوشکی خیلی بامزه بود من که تاحالا ندیده بودم خش بحال الینا بااین مامان هنرمندش. هما جونم برای تولد آدرینا رفتیم هتل تاج محل برای پنج شنبه هجدهم جارزرو کردیم یه ذره گرون درمیاد ولی نمی تونستم براش تولدنگیرم . رفتم آتلیه صاحبقرانیه 3 تا فایلش فرداآماده میشه واقعا خجالت می کشم ولی درنهایت شرمندگی اگه نتونستم جائی روپیداکنم برای طراحی کارتش مزاحمت میشم .میدونم خیلی پرروئیه ..... بتونم جبران کنم. راستی مرسی که عکس تولد الینا جونمو برام میل کردی لباسش فوق العاده بود . خیلی فانتزی ونازبود مثل لباسهای خارجی بود . حتما برای الینای خاله اسفند دودکن .

مونای عزیزم من کلا یک انسان بی ایده هستم ولی اگه چیزی به ذهنم رسید حتما تا قبل تولدسارینای گلم میگم. ایشالله تولد به خوبی وخوشی برگزارمیشه .

ساقی عزیزم اصلا نگران بی دندونی گل پسرت نباش آدرینای من هم تازه دندون درآورده .

راستی کسی اززهرا وصنم خبر نداره خیلی وقته نیستن نگران شدم.

ازخودم براتون بگم آدرینا یک هفتست شبها نمی خوابه 23 تیروقت دکترداره . پنج شنبه رفتیم بیرون خیرسرم 3سیخ جیگرخوردم گلاب به روتون مسموم شدم حالا امروز می خوام برم دکتر اینقدرزردوزارشدم که خودموتوآینه می بینم وحشت می کنم. خداکنه زودخوب شم.

مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممممممم
تولد فسقلیها مبارک
الینا تولد شما هم مبارک
شایان خاله تولد مبارک
فرزان تولد شما هم مبارک مرد بی دندون

ساقی قدم رنجه فرمودی خانم بعد از غیبت کبری. خوشبحالت از مامان شوشو دور شدی راحت شدی.

مونا قربونت برم که این همه تدارک میبینی اخرش ماجراها در انتظارته

الی جطوری خانم؟ بایان نامه تمام شد؟

دریا جون ایسا خوبه؟ هنوز شیطونه؟

نوشین نکو تو رو خدا حیفت نمیاد باربد را میزاری مهد بعد هم میکی تو خونه خدا را شکر میکنی میزاریش مهد؟ شیطنت فسقلیها الان شیرینه .سعی کن لذتش را ببری

و اما ما :
سامی 6تا دندون و 2 تا تو لثه داره و به سرعت برق و باد جهاردست و با خونه را به اشوب میکشه. میایسته ولی راه رفتن جند قدم اون هم زود میشینه ولی با کمک ما راحت راه میره.

خودمون هم فعلا اعصاب درست و حسابی نداریم.خونه بدو و ما به دنبالش. دنبال یه خونه مناسب و خوب هستیم ولی هنوز ناموفقیم.یکی از دلایل کم امدنم اینجا همینه که خیلی مشغولم.دعا کنین زود خونه بیدا کنیم و جابجا بشیم تا مثل قبل زود زود بیام
مهتا جونم یعنی چی جائی رو پیدا کنم . یعنی میخوای برای طراحی کارت هم پول بدی؟ اصلا این کار رو نکن . اگه کارت الینا رو پسندیدی یا میخوای یه تغییراتی بدی بگو خودم برات درست میکنم عزیزم. اصلا زحمتی نیست

زهرا بیا بیا یعنی بیا بنویس فقط نیای بخونی
همه فینگیلا به خط آفرین !
الینا خاله اینقدر قر نده صف رو بهم می زنی،
شایان گل گلی مرده اون خنده تم،
فرزان چه بزرگ شدی عسلی،
باربدی این مامانتو ول کن خاله ...نه نه نه اونجا نه برو ته صف ماشاا...هزار ماشاا...قدت بلنده بزنم به تخته،
آروینک کوشی بابا نمی گی دلمون برات یه ذره شده ،
برین کنار برین کنار پوپک و پرستو دارن میان.
علی و امیر سام قربون اون قیافه های مظلومتون برم این ماماناتون حرف حسابشون چیه هی میگن شب نخوابید بچه ام،
آیسا در کابینتو ول کن خاله از صف جا می مونی ها،
ژوان قربون اون ابروهای خورشید خانومی ات برم عسلی من ،
عسل بانو دست علیرضا رو بگیر بیار تو صف خوشمزه من،
سارینا اینقدر بدو بدو نکن خاله مامانت هی مجبور میشه بره دوش بگیره،
سامی خاله بیا یه بوس به من بده ولی نمیدونم عربی اش چی میشه ببخش،
آدرینا خوشگله به مامانت بگو من عاشق کباب تندوری تاج محلم اگه منو دعوت کنه تو رو میذارم جلو صف(بیقه گوشاشونو بگیرن)،
ساتیار اینقدر از رو مبل صندلی نپر پایین هی غش غش بخند صف میره جا می مونی ها عسلکم،
هستی ول کن عروسی دایی رو بیا اینجا عشقم،
آر ین هاپو و پیشی و مرغ وخروسا رو ول کن خاله بدو بیا اینجا که می خوام بخورمت،
پیمان بدو بیا دست آرین رو هم بگیر ناسلامتی همشهری هستین
کوروش خیلی وقته غایبی باید با ولی ات بیای وگرنه ته صف،
پرگل خانوم خوشگل تو هم همینطور غیبتت موجه نیست مامانت رفته ته صف،
نیلا اینقدر پستونک بچه ها رو ازشون نگیر خاله چند تا چندتا خوشگلکم؟ ،
سهند سفید و نمکی خودت که بدو تو صف به مامانت هم بگو من دلتنگشم،
آرشا و امیر محمد و حمزه اینقدر با هم پچ پچ نکنین یکی یکی بیاین جلو یه بوس به خاله بدین که کلی دلش می خواد شماها و ماماناتونو ببینه،
پویان کجا موندی خاله؟ بدو که جا نمونی با اون موهای خوشگلت
ماهک ماه و خوشگل دست پویان رو بگیر خوش تیپه ها!

سام مامان اینقدر بازیگوشی نکن ... من همسن تو بودم اینقدر دوست جون جونی نداشتم یکی از یکی خوشگلتر و خوش تیپ تر هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خوب حالا یه دست و یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و یه تولد مبارک به همه نی نی ها و مامانا

الانم می خوام برم یه چیزی بخورم خیلی فسفر سوزوندم خدا وکیلی هرکی جامونده بیاد منو باد بزنه که خودمم باورم نمیشد تا همینجا اسم بچه ها یادم باشه!!!!!!

مامان الینا کشتمت تو با گله کردنت باعث شدی من همه رو به صف کنم و تولدا رو یه جا تبریک بگم نمیدونی داشتم از عذاب وجدان میمردم!!!!!!!!!!!!!

همه رو می بوسم محکم و از ته دلم و امیدوارم همیشه خوش و سلامت و شاد سربلند باشین
همه یه دست و هورا واسه الی که کلی فسفور سوزوند و کلی من یکی که حال کردم

ساقی این پسمله نازتو از طرفه من ماچشششششششش کن

مهتاب جونم چه تولد با کلاسی میخوای بگیری تو چه احترامی میزاری به مهمونت افرین دختر راستی واسه درست کردن کارت منم هستم ههههههههههههه خودمم کارت الینا رو دزدیدم چه پوزی میدم به قول شاعر (کارت الینا رو دزدیدم دارم باهاش پز میدم ) هههههههههههههههههههههههههههه

مارسیم جونم انشالله یه خونه خوب بروفق مرادت بتونی به زودی پیدا کنی

همااااااااااااااااااا منتظر عکسات هستم

وای ببینید من چه سر خوشم مامانم سارینا رو برده پارک من واسه خودم نشستم پای کامی یه بوس واسه همتون که عاشقتونم

قرار دسته جمعی چی شد الی بیا یه قرار هماهنگ کن

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام به دوستای گلم

اول ازهمه علی فرزان وپیمان عزیزم تولد تون مبارک مبارک و مبارک باشه
من شرمنده ام که تولد هارو قاطی کردم واگر کسی از قلم میوفته بوس بوس

مونای عزیز سایتی که گذاشتی برای عکس گذاشتن من بلد نیستم باهاش کارکنم . میشه یکم توضیح بدی. ممنون

بقیه هم که عاشقتونم
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
یه خبر مهم رو دوسه روزه که هی میام بگم نشد. آیسا تا 20 قدم راه رفته و دیگه کم کم مسیرهای کوتاه رو راه میره. الهی قربونش برم که با اون قنبل کوچولوش اینور اونور میره. باید ببینید.

بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام سلام ستاره همچین پسر گلی مثل امیر سام کی داره؟

دست دست . هوراااااااااااااااااااااااا . هورااااااااااااااااااااااااااااااااا

امیر سام جیگر خاله تولدت مبارکککککککککککککککک . ایشاله صد و بیست ساله شی خاله جونم. با اون چشمای معصومت.
خاله جونم اگه هنوز شبا نمیخوابی و مامان اذیت میکنی کار خیلی خوبی میکنی ... تا این مامانت باشه بیاد به خاله هات سربزنه.
دوستتتتتتتتتتت دارم خاله جون

فرانک (یا بهتذ بگم فرانک 2 ) اگه امروز که روز تولد گل پسملیته نیای یا بازم بهتر بگم ننویسی . خودم کشتمت

آیسا خاله راه رفتن تو هم مبارک.

خاله الی ممنون که درمورد همه نی نی تیر ماهی ها انشا نوشتی.
سلام سلام

فرزان جیگرتووووووووووووووو..........چه مامانی شدی .........دلمووون واسه صورت ماهت خیلی تنگ شده بوود....

مارسیم گلی اگه بدووونی وقتی خوونم این پسر یه لحظه از می می پایین نمیاد...تمووم انرژی منو می گیره ...ولی اگه بدووونی حالا از لحظه ای که از مهد میایم انقدر با هم حال می کنیم که نگوو...وقتی تو خونه است هر وقت گشنه اش میشه آویزون ممه میشه و خواب هم نمیره ولی اوونجا قشنگ سیر میشه و سرحال میاد و خوابش طبق برنامه میشه واسه همین حسابی سرحال و 4 ساعت قشنگ با هم بازی می کنیم ....

الی الی چه شاعری ..چه سخنوری...چه بانمکی ...............

آیسا جیگر راه رفتنت با اوون قنبل کوچیکت مبارک .ای جوووون..............ای قنبل قشنگ ....
ای ول الی خیلی باحال بود...

اینم یه عکس از آرشا در آتلیه ی مامان سمیه راستی اسم آتلیه مون عروسکه...

http://picasion.com/pic11/ad65249f4869353667be5a8222e8e9b0.gif
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام سلام صد تا سلام

امیر سام تولدت مبارک خاله بمیرم واست با این مامان بی معرفتی که داری تو مجبورش کن بیاد بهمون سر بزنه خاله بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

هما خیلی عکسا قشنگ بودن بابا کلی هنرمندی تو بخدا من از این عرضه ها داشتم که حال و روزم این نبود راستی بشقاب ها رو از کجا خریدی

آرشا جون من مردم با این ژستای تو خیلی نازی خاله بوسسسسسسسسسسسس

دریا جان برای عکس گذاشتن تو این سایت مثل سایتهای دیگه brows رو میزنی بعد پائین صفحه create animation صبر میکنی عکس رو که آورد اولی رو کپی میکنی اینجا پیست میکنی به همین راحتی به همین خوشمزگی بوسس آیسا خاله راه رفتنت مبارکککککککککککککک
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام
ای بابا زهرا تو کلوب ها مینویسی ولی اینجا نمیای؟ شاید هم میای و میخونی و سکوت میکنی! بدون دلتنکتیم حسابی

الی قربون اون صف و صف بازیت بشم. اولا بوس به عربی هم میشه بوس .ولی زیاد به خودت سختی نده سامی فارسی را بهتر متوجه میشه. خواستی متونی بهش بکیkiss خودش لباش را میاره جلو بوس میده

ایسا راه رفتنت مبارک

مونا ممنون از لطفت