2777
2789
http://picasion.com/pic11/4db57714ebe648986ba6b89719516395.gifاین کارت دعوت تولد الینا هما جونم ببخشید من گذاشتم دیدم تو در حالت شطرنجی هستی گفتم من بزارم بوسسسسسسسسسسسسسهما بابت ایمیلت خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون میبوسمت هوارتا
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام دوباره

مونا جونم برات فایل کارتو میل کردم عزیزم

ممنون که فایلو آپلود کردی .

از تولد براتون بگم که من دخملی رو از صبح ساعت 5/7 گذاشتم خونه مامانم و خودم کار رو شروع کردم . اول اینکه فردا هنرامو براتون میذارم کلی از خودم هنر در کردم ژله های خوشگل و .... البته شاید از نظر شما هنر نباشه ولی برای من بی هنر خیلی سنگ تموم بود

من 40 تا مهمون داشتم غذا هم از بیرون گرفتم . کیک رو هم فردا براتون عکسشو میذارم . عکس خود الینا رو روش گذاشته بودیم . برای موقع کیک بریدن و ... لباس عروس تن الینا کردم و..........

الینا هم از اول یعنی واقعا از اول که وارد مهمونی شد (البته اللینا از بعضی مهمونا دیرتر اومد آخه خونه مامان خواب بوده ، اونا هم گذاشتن بیدار شد بعد آوردنش) تا آخرش راه رفت و رقصید!!!!!!!!!!! نه یک لحظه گریه و نه واقعا یک لحظه غر غر . و این معرکه بود . اصلا با من کار نداشت و تا موقع کیک بریدن بغل من نیومد آخه جیگرم راه میرفت و میرقصید. راستی بچه ها الینا دیگه تقریبا میدوه.

تا آخرین لحظه مهمونی بیدار بود و بای بای میکرد و آخرش که مامانم اینها میرفتن دنبالشون گریه کرد و میخواست بره و بعدشم بیهوششششششششششششششش.

بقیه مامانا بیان تعریف کنید.

http://picasion.com/pic11/4db57714ebe648986ba6b89719516395.gif

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام

شایان جیگر خاله جونم تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارککککککککککککککک
همه بگید یا تک تک تولد شایان جونم مبارک.
خاله ایشاله مامانت بیاد اقلا برات بخونه خاله ها بهت تبریک میگن.

مونا جون من امروزم نمیتونم عکسای الینا رو بذارم کابل دوربینو شوشو برده بود سر کارش قبل از تولد تا دوربینو خالی کنه . هنوز نیاورده !!!!!!!!! آخه هارد کامپیوتره خونه هنوزم ادره شوشو ست. قراره امشب بیاره.

راستی خاله آدرینا جونم دندونت مبارک البته به مامانیت تلفنی تبریک گفتم بودم ولی چون اتفاق خیلی مهمیه دوباره اینجا بگم . خاله جونم دستت درد نکنه بالخره دندون دار شدی مامانی رو از نگرانی درآوردی. حالا چند بار گازش بگیر تا حالش جا بیاد . هی نگه وای چرا دخمل من دندون نداره.

سمیر منتظر عکسای ساتیار و تعریفات از تولدش هستیم

سمیه جونم تو هم بیا از تولد آرشا برامون بگو که حتما سنگ تموم بوده.

بقیه مامانا دوستون دارم زیاددددددددددددد زود بیاین
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممممممممممموای وای وای دارم از خوشی می میرم امروز من....اون از پنج و نیم صبح که یه خبر خوب بهم رسید اینم از الان که نی نی سایت باز شده............من کلا این یکی دوروزه تهران نبودم خواهر شوشو جان عمل داشت رفته بودیم سمنان دیروز برگشتیم و چون بنده از صبح که همه بیمارستان بودن مشغول بدو بدو بودم و آماده کردن نهار و مرتب کردن خونه که سام بهم ریخته بود و غیره بعد هم خیر سرم خواستم یه لطفی به شوشو کنم همون اول که رفتم بیمارستان دنبالش تا برگردیم تهران بهش گفتم خسته ای من می شینم پشت ماشین، (منظورم مثلا نیم ساعت اول راه بود) گرفت خوابید تا نزدیکی تهران بعد هم پدر و پسر بیدار شدن شروع کردن با هم آواز خوندن و غیره در نتیجه من در نقش همسر، مادر، راننده، تدارکات چی و غیره همسر گرانقدر رو گذاشتم دم در کلاسشون و اومدم خونه به بازی با سام سرحال و پختن شام و غیره و من شب زنده دار دیشب ساعت 10 غش فرمودم....البته بگم ا از اون ور از 4 صبح بیدارم!!!!
سلام به همه دوستهای خوب تیر ماهی!

می دونم این ماه قشنگترین و دوست داشتنی ترین ماه زندگی همه ماست!

تولد همه نی نی های قند و عسل که الان دیگه برای خودشون خانم و آقایی شدند مبارک!

مامان الینا کارت دعوتت خیلی جالب بود خیلیییییییییی

می خواستم عرض ارادت بنمایم!

خدا نگهدار.
وای وای وای جه خوب
بالاخره نی نی سایت باز شد
ممنون هما جون که خبرم کردی.

تولد همه فسقلیها مبارک . مامان الینا خوشبحالت که الینا خانم بود روز تولدش. من که کلی حرص خوردم سر ماجریا تولد ولی خوب اخرش ختم به خیر بود .

ادرینا جون دندونت مبارک اماده برای کاز کرفتن مامان ههههههههههههههههه!

الی جون خسته نباشی . ای کاش همه خستکیها مثل رانندکی و بازی با نی نی باشه !

تولد سامی یه تولد ساده و کوجک بود
ولی از صبح تمام شیطونیهای سامی فعال شد با دیدن بادکنک ذوق زده شده بود و هر بار یکیش را میخواست تا بهش میدادم فوق فوقش 10 دقیقه دستش بود و بعد ترکیدن و کریه کردن و این جرخه ادامه داشت تا شب .جوری که تا شب من 2سری بادکنک باد کردم و به درو دیوار زدم ولی اخر سر جز جند تا دونه بادکنک جیزی نمونده بود.
برای عکس کرفتن هم بیجارمون کرد .

سامی هم راه افتاده البته جند قدم میره و بعد تنبلیش میاد میایسته داد میزنه دششششش (یعنی دست) تا بریم و دستش را بکیریم یا بغلش کنیم.

2روز هم هست که فسقلکم تب داره و نا ارومه جون 4 تا دندونش همزمان داره از لثه در میاد خیلی اذیتش میکنه

دریا جان عزیزم خودجت را ناراحت نکن اینجور افراد تا سایت را به باد ندند ول کن نیستند . بیخود ذهن خودت را براشون خراب نکن . با این همه مشغله که داریم بزار از بی ادبیشون ناراحت نشیم . ایسا ناز را ببوس زیاد

سلام سلام به همگی

تولد تولد تولد شایان گلی مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککک

وای دیروز ساتیار رو تو پارک دیدم واقعا" آقا و بزرگ شده (معلوم بود دیگه یک ساله شده (چشمک) بوس بوس ولی خدائیش یه سرو گردن از دختر من بلند تر شده بود

هما دارم کارت دعوت تولد سارینا رو درست میکنم مرسی از کمکت خیلی خوب داره پیش میره فردا کامل شدشو برات میفرستم ببینی

خانوم حنا ما هم خیلی خوشحالیم که نی نی سایت باز شده و خوشحالیم از خبر خوبی که بهت رسیده انشالله همیشه شاد باشی

دریا بیا از تولد آیسا برامون بگو

فرانک دیروز سمیرا گفت رفتی یه عکاسی خوب از نیلا عکس گرفتی بیا برامون بزار منم آدرسشو میخوام

مارسیم دندونای پسملت مبارک راستی عکسای تولدشو تو وبلاگش دیدم منتها نشد که نظر بدم خیلی ماه شده و بزرگ ببوسش

همه و همه دوستتون دارم

راستی زهرا کجاس دیگه نمیاد . مامان امیر سام یخورده تحویل بگیر ما رو بیا یه سر کوچیک بزن . بقیه کسای که نیستید بیاید بهترین ماه زندگی خودمون و بچه هامونو با هم بگذرونیم بوس واسه همتوننننننننن
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
ســــــــــــلام به همه دوستهای خوبم .

تولد شایان عزیز مبارک باشه . همچنین تولد پویان جیگره پیشاپیش مبارک.

هما جونم کارت تولدالینا خیلی قشنگ شده ایشالله کارت عروسیش . کجا دادی چاپ کردن ؟ دونه ای چقدردراومد؟

مارسیم عزیزم راه رفتن سامی جیگره مبارک عکس ازتولدیادت نره .

مونا عزیزم کارت تولد ساریناروبرای منم بفرستی ممنون میشم ایشالله کارت عروسیش . قربونش برم بااون موهای خوشگلش.

الی جونم شمابرای تولد سام چه برنامه ای داری ؟

صنم جونم وای تولد بادوتا دخترنازنازی ... کجائی دختر ؟

زهرا جونم نوشین وفرانک عزیزم سمیرا جونم مامان امیرسام عزیز وهمه مامان هائی که الان حضورذهن ندارم به یادتون هستم . ازهمه مامانهایی که دندون درآوردن دخملی ماروتبریک گفتن ممنون.

ضمنا قبول نیست مونا جونم هی تنها تنها قرارمیذارید دل منو آب میکنید خوب منم دلم می خوادببینمتون . یه قراردسته جمعی بذارید تا دق نکردم .
واما اندراحوالات ما . به دلیل کوچکی منزل تولد آدرینارو می خوام بیرون بگیرم ولی درمورد اینکه کجابگیرم هنوز به نتیجه ای نرسیدم . مامانم میگه رستوران سنتی بگیر امروز زنگ زدم هتل اوین برای 20 نفرمهمون 700000تومان درمیاد سه نوع غذا تازه بدون دسر . هتل تهران رستوران سنتی داره وقیمتاش بدنیست ولی... نمی دونم هنوزدودلم لطفا اگه جائی سراغ دارید بهم بگیدممنون .

مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین.
سلام به همهراستش من اصلا قصد تولد نداشتم می خواستم یه سفر 3 نفره بریم کلی حال کنیم ولی فک و فامیل مثل مور ملخ ریختن سرمون و یه تولد زورکی انداختنهمینطور که گفتم ساتیار خیلی بد اخلاق بود اخه طفلی گوش درد داره بردمش دکی گفت از این تیپ بچه هاست که استانه درد گوشش بالاست یعنی انی گوش درد می گیره خلاصه که به همه خوش گذشت الا ساتیارما هم برایش یه دست بند خریدیمکارت تولدم براش درست کرده بودم می زارم براتونغذا هم خودم با همین دستای نازنینم پخنمچند نوع غذا با چند نوع دسر خلاصه که الان خوردممممممممممممممممممممممممراستی اتلیه هم بردم حالا وبلاگشو آپ می کنم کامل براتون توضیح می دممونا جون اختیار داری انقدر نزن تو سر این دخمل کوپلی خوشگل ما خیلی هم قدش و وزنش خوب بود تازه کلی هم برامون الکی گریه کردمی خواستم دیروز بگم که آقای همسر خان نه تنها ذره ای به من تو کارای اتلیه کمک نکرد بلکه تا می خورد غرم زد که چرا وسط هفتس چرا اینجوری ولی دیشب که بعد از یک هفته سی دی عکس های ساتیار دید کلی ازم تشکر کرد!!من خیلی کار دارم بچه ها اخه 2 روز نبودم بازم می یام بایمهتاب جون خونه اقوام سالن اجتماعات نداره اینجوری خیلی بهتر در می یاد منم می خواستم تو سالن اجتماعات خونه مادرم بگیرم اول ولی بعد که دیدم مهمونا تو خونه جا می شن پشیمون شدمبای
سلام به همگی
تو را خدا نظرو ایده واسه تولد حمزه به من بدین مثلا شکل کیکش چطور باشه؟؟چی هدیه واسش بگیریم من و بابا ش؟تو را خدا راهنمایی کنید دیگه با تجربه ها
از مامات الینا جوووووووووووون هم خیلی ممنون که اسم حمزه من را هم تو لیست 30 نفری بچه های تیرماه آورده بود راستی خداییش عجب کارت باحالی بوداناقلا

کسی از سمیه مامان آرشا جونی خبرنداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الی خانم سلام ما را پذیرا باش
آیسا چطوره؟
راستی اگه میشه از قدووزن بچه ها تو یکسالگی خبر بدین که بچه هتون چند کیلو و چه قدی دارند؟من هنوز چکاپ 12 ماهگی نرفتم 27 نوبت دارم خبرش را میدم شما پیشدستی کنید خبر بدین
خدا وکیلی بعضی از شماها منو از خودم ناامید می کنین....حالا حال ندارم فردا اگه وقت کردم میام بهتون میگم....بمونید تو خماریش!!!!!!!!!!هانیه جونم سلام شما رو با آغوش باز پذیرا هستم...سلام مرا پذیرا باش