2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سلام صد تا سلام

من دکتر بودم والان تازه اومدم و فکر میکردم با چند صفحه ای رو به رو بشم که دریغااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

وای از قرار بگم که خیلی خیلی خوب بود و خوش گذشت و جای اونای که نیودن هم خالی بود من شدم پایه ثابت قرارهای بدون بچه ههههههههههه خدائیش با بچه واسم خیلی سخته

منم تاریخ زایمانم عوض شد الی تو درست میگفتی دکترم گفت چون پری هات نا منظم بوده تاریخ سونو قبوله و زایمانم کلی تاریخش عوض شد که طبق سونو میشه 16 خرداد که دکترم گفت چون سزارینی هستی میشه 9خرداد البته بستگی به ماه آخر و شرایطتت هم داره شاید زودتر بشه ولی کوچولو ما شد خرداد ماهیییییییییییییییییییییییی

بقیه زود بیاید
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام به همه مامان های مهربون .

واقعا جای همتون خیلی خالی بود ایشالله قراربعدی همه مامان های تیرماهی بتونن بیان.

سمیراجون من و الی و مونا وهما بودیم جات خالی ولی روم سیاه عکس نگرفتیم. البته من یه کم دیررسیدم شایدقبل ازمن بچه هاگرفته باشن . خلاصه که قرار بدون فسقلی ها یه چیزدیگست.

مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین.
سلام به قرار رفته و نرفته ! خونه دار و بجه دار !

من یک عدد مامان سرماخورده هستم . فکر کنم ویروسها عاشق من هستن ول کنم نیستن تا یکم خوشخوشانم میشه حالم خوب شده باز روز از نو روزی از نو

خوب خوب میبینم که بی بجه رفتین کلی حال کردین . خوشبحالتون .

مونا مبارکه جه خوب خردادی میشه نی نی مثل سامی و زوان جون. نکفت نی نی جیه؟

الی کجایی؟

هما جان مبارکه شما هم از کرامت تولبار نی نی سایت بهره بردی و بولد نوشتی؟

مامان ارشا دل دل نکن و همون تصمیمی که فکر میکنی اجرا کن. فوقش امسال نه سال بعد که ارشیا میره مهد شاید تو این امکان را نداشته باشی که شروع به کار کنی

لام به همه مامانها
اول بی معرفتها:کلثوم.آینه.مامان کوروش کبیر.
بعدم به هم هبامعرفتها:الی .مونا.فدرا.مارسیم.مامان آرشا.هانی.حمیده.دریا.سمیرا.یاسی.مامان الینا.مامان پرتو.فهیمه.کاملیا(که زیادنمیشناسموشون)ومامان آرتا.محبوبه.
ازاحوالات آقاحمزه این که یک فشفشه به تمام معنا ویک بمب سه زمانه منحصربه فرداست که سرسه سوت تماوم کابینتها راباتموم محتویاتش کف آشپزخونه خالی میکنه.اینقدر به میززیرتلویزیون ورررفت تاشکست!!تازه کلی هم بعدش از خودش ذوق نشون داد.
باباش که ازسرکاربرمیگرده تاصدای ماشینش میاد میدوه دم درو کلی به درمیزنه ومیگه بابا وبعدکه باباشودیددوتابوسش میکنه وازخوشحالی هزاردوردورهال را میچرخه.
غذاهم خوب میخوره.عاشق انگور وموزه.
سلامت باشینو کیف بچه هاراببرین که عالمی داره من که خداییش باش حال میکنم خیلی لذت میبرم از اینکه هرروزباش هستم
خداسایه هیچ پدذرومادری راازسرفرزندش نگیره.
سلام خالی. بدجنسا. دیگه هیچکدومتونو دوست ندارم (با لحن خیلی لوس و غیر قابل تحمل خوانده شود!) هیچکی پیشنهاد منو ندید. (گریه) حالا که من نامرئی شدم تنها راهم اینه که دوباره برم سراغ کار و زندگیم.
سلام ، هلو، هالو، سلوو و غیره
من اینجا هستم اما فعلا کار دارم میام
اصلا هم جاتون خالی نبود ...کلا ما چهار نفری کلی حال کردیم ....بود و نبود اونایی هم که نیومدن به چشممون نیومد (مامانای شهرستانی استثنا هستن) خیلی هم به ما خوش گذشت !!
اصلا هم من بدجنس نیستم!!

راستی فهیمه جون برای خاله زنکی و عکس و غیره کلوپ خصوصی هست در مورد ساعت 6 یکشنبه ها برای مثال بنده خونه نیستم و کلاس هستم (وقتی داشتم اینا رو می نوشتم دستم رو موهات کشیدم و صورت رو هم بوس کردم و مهربانترین لحن ممکن رو با کلی قربونت برم و غیره به کار بردم...دقت کردی؟) وگرنه که خیلی دلم می خواد باهات گپ بزنم!!!
سلام به همگی

فهیمه جونم من فکر نمیکنم این ایده رو بشه کامل اجرا کرد ولی خوب مثل قراره ما که کلا 4 نفر بودیم میشه قرار مجازی گذاشت با هر تعداد که بتونن . چون مثلا من خودم تا 3 به نت دسترسی دارم خونه کامپیوتر رو جمع کردیم کلا".
و برای خیلی ها تو روز سخته . به هر حال پیشنهاد خوبیه هر کس بتونه شرکت بکنه.

راستی مارسیم جون چرا به کرامت من شک کردی؟ من از تولبار نی نی سایت استفاده نکردم یعنی هیچوقت هم اینو نصب نمیکنم . کم مونده کامپیوتر مسئول شبکه که یکی از سرورای ما محسوب میشه تولبار نی نی سایت نصب بشه . و جالبتر اینکه بدونی من اینترنت رفتن کاربرامونو چک میکنم و حالا خودم تولبار نی نی سایت ...... چه شود!!!!!!!
سلام علیکم

همتون خوب و خوش و سلامتید ؟؟؟

فهیمه جونم جهت اطلاع من نمی تونم ساعت 6 بیام عزیزم اونموقع آروین خوابه و من رو دور تند دارم شام و نهار فردام رو درست می کنم

مامانای سر قرار رفته خوش بحالتون که خیلی خوش گذشنه کاش ما هم بودیم

مارسیم جوم مواظب باش سامی دوباره سرما نخوره عزیزم
مونا جون معلوم نشده فسقل ما دختره یا پسر .؟انشاءالله سلامت باشه

هانیه جون منم مثل تو وقتی با آروینم خیلی سرحالم همه غصه هام رو فراموش می کنم

مهناز جونم کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فهیمه جون این قرار مجازی خوبه ولی وقتش نه . اخه من عصر که شوشو میاد خونه نمیتونم مرتب با کامی کار کنم .اکر هم بیام رو نت به اندازه یه سر زدن کوجولو هست.

هما جونی خوب من فکر کردم تو هم کرامت تولبار را دانلود کردی اخه من میخواستم دانلود کنم میترسم ویروسی باشه و باز کامی قاط بزنه .

الی مهربان مادر جطوری؟ سام جیکر خوبه؟ بهتر شده؟ تمشک ریزه میزه به لکد زدن افتاده یا نه؟

فدرا جون سامی یکی دو روز یکم عطسه کرد و فعلا فقط ابریزش بینی داره و مشکی نداره ولی همون عطسه ها من و بابایی را مریض کرد

سلام مامانهای خوب چطورید .
راستی میشه منو هم به کلوپ خصوصی دعوت کنید البته اگه دوست داشتید منو هم قابل بدونید
یه سئوال دیگه شما هنوز به کوچولوهاتون غذای اختصاصی خودشونو میدید یا همون غذایی که برای خودتون درست میکنید آخه من هنوز واسه رهام سوپ درست میکنم و تقریبا هم باید غذاش بلندر شده باشه اما نمی دونم چرا دوست دارم دیگه غذا خور باشه ولیاگه یه موقع یه تیکه غذای زبر بخوره کلا همه غذای خوردشو بالا میاره دکترش میگه ایرادی نداره درست میشه ولی میترسم این میکس کردن غذا اشتباه باشه و رهام هم یاد نگیره که خودش غذا ها رو بجوه لطفا هلپ می