حنا جان خیلی خوش اومدی اصولا اینجا معمولا کسی آنلاین نیست چی بشه مامانا یهو سر وکله همشون با هم این ورا پیدا شه ضمنا با شرمندگی بسیار یه خط یه خط نوشتن هم تو این تاپیک ممنوع می باشد!
مامانای تیر ماهی به علت به حد نصاب نرسیدن تعداد مامانا قرار فردا رسما کنسل اعلام میگردد!!! یادتون باشه ها ...فردا سر زایمانم نیاین بگین برای ما دعا کن که دعا معا خبری نیست نه اینکه خیلی تحویلم گرفتین!! تازه خدا هم برای اینکه قدرت منو نشونتون بده همین الان کلی کرامت نصیبم کرد و نتیجه اینکه نوشته های من بولد میشن!!!
الهی سام جرا مریض شده؟ امروز هم سامی با عطسه بیدار شد و یکم ابریزش بینی داره . خدا کنه با دارو بشه بیشکیری کرد که اصلا حال مریض شدنش را ندارم. الی جان باکرامت اجی مجی کردی نوشته هات بولد شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مامان ارتا بهتره اکر دستتنهایی فعلا به نی نی دوم فکر نکنی که با توجه به همکاری نکردن همسرت فقط به خودت و ارتا ذضرر میزنی .جون نه حوصله کار خونه را داری نه نکهداری از ارتا نه نق نق نی نی دوم و طبعا همسرت هم از این وضع ناراضی میشه . ببهتره یکم صبر کنی
الی نه کنسل نکن که همین الان هما خبر داد کارگرش کنسل شده و میاد و مامان امیر سام هم میاد پس فردا سر جاشه همونطور که کنسل کردی همونطوری دوباره برو به همه بگو قرار سر جاشه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
زن قـــــداست دارد .... بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود ! نه نـــــر ... !!!
سلام من اولش برنامه مو جور کردم که بیام . ولی بعدکه کنسل شد برای عصرم برنامه گذاشتم و در این صورت دیگه نمیتونم هم ظهربیرون بیام بدون آیسا و هم غروب. مخصوصا چون شوشوی بنده حوالی 3 و 4 خونه است و حسابی برنامه امروزم درهم بر هم میشه. اگه رفتید ، خوش بگذره.
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام. من تصمیم گرفتم برای اینجا اومدن تلاش کنم. خیلی دلم تنگ شده و دلم میخواد همه رو ببینم . در همین راستا یه پیشنهاد دارم. اگر میشه سر یه ساعت خاص تو تاپیک خصوصی قرار بذاریم و عکس و حرف و یکم هم خاله زنک بازی راه بندازیم. اینطوری ما که پایتخت نشین نیستیم هم از قرار بی بهره نمیمونیم. همه هم سر خونه و زندگیشون هستن. اگر اوکی شد برای من بهترین ساعت یکشنبه ساعت 6 بعد از ظهره. چون تنهام و شوشو جان نمیاد بالا سرم سرک بکشه . . .
بچهها با اینکه دلم برای همتون یه ذره شده بود نشد که بشه البته فقط اندفعه نشد از دفعه دیگه هر جور شده میام این دفعه به دلیل اینکه این همکارم مسافرت بود اوضاع شرکت و کارا خیلی درام بود
امیدوارم همگی خوب باشید
علی هم هر روز شلوغ تر از قبل میشه البته نمیدونم همه بچه ها اینطورین یا نه ولی بچه همکار من مثل بره میمونه میگه اصلا صدا از دیوار در میاد از این بچه در نمیاد در هر صورت علی که میتونه مانند یه بمب عمل کنه و در عرض کمتر از یه ساعت خونه رو تبدیل کنه به چیزی که من امروز از صبح تا شب طول بکشه تا جمعش کنم
راستی هما جون راهنماییت در مورد زدن بچه ها خیلی خوب بود در مورد علی کاملا جواب داد هر وقت میزنه میگم علی ناز کردی بعد شروع میکنه به ناز کردن
هما یه جورایی اون دفعه که دیدمت خیلی به دلم نشستی خیلی دلم برات تنگ شده چند بار هم روی گوشیت زنگ زدم بر نداشتی فکر میکنم یا سرت شلوغ بوده یا مثل من گوشتیو نبرده بودی همرات
فعلا برم بخوابم که از صبح همانند یه کارگر کار کردم و دارم از خستگی غش میکنم
سلام سلام به همه (البته به قول مونا نمیدونم کدوم همه؟)
قرار جای همه خالی بود ............... خیلی خوش گذشت. فقط قراره بی بچه رو عشق است . یه بار امتحان کنید . مشتری دائم میشوید............
راستی حمیده جونم دل به دل راه داره شما هم با اون پسمل نازت خیلی به دل من نشستید . راستی من هیچ میس کالی ازت نداشتم وگرنه حتما باهات تماس میگرفتم ولی در اولین فرصت بهت میزنگم. من سر کار معذوریت دارم . همه کارشونو ول میکنن و به حرفای من گوش میدن و بعد هم نظر میدن
راستی راستی مامان شوشو صبح ساعت 8 پرواز کرد به مدینه . و من تا یک ماه حال میکنم بدون مامان شوشو هاهاها...................... بدجنسی رو دارید.
سلام سلام به همه (البته به قول مونا نمیدونم کدوم همه؟)
قرار جای همه خالی بود ............... خیلی خوش گذشت. فقط قراره بی بچه رو عشق است . یه بار امتحان کنید . مشتری دائم میشوید............
راستی حمیده جونم دل به دل راه داره شما هم با اون پسمل نازت خیلی به دل من نشستید . راستی من هیچ میس کالی ازت نداشتم وگرنه حتما باهات تماس میگرفتم ولی در اولین فرصت بهت میزنگم. من سر کار معذوریت دارم . همه کارشونو ول میکنن و به حرفای من گوش میدن و بعد هم نظر میدن
راستی راستی مامان شوشو صبح ساعت 8 پرواز کرد به مدینه . و من تا یک ماه حال میکنم بدون مامان شوشو هاهاها...................... بدجنسی رو دارید..