2777
2789
یاسی جونم ، فرانک خوبم تولدتون پیشاپیش مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

مونا حرف در نیار ..گفتم شاید ریزش چیه ..تو که پایه بودن من برات ثابت شده ..اخه دیدم دری تو ف ب نوشته چهارشنبه یا 5 شنبه چطوره ؟؟؟ گفتم شاید روزش عوض شده
تولد همه دی ماهیهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارک

سمیرا اگه قرار بشه روزش عوض بشه صاحب خانه اعلام میکنه منتها بعید میدونم روزش عوض بشه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببخشید .......کی قراره خونه ما رو عوض کرده؟ اونوخخخخخخ من نمیدونم؟!؟!؟

کلا خوبین؟ خودتونو می اندازین بعد روزشو عوض می کنین .... منم هویج؟؟ خوب البته چیز جدید نی من عادت دارم به هویج بودن!
هرکی فردا اومد قدمش رو چشم هر کی هم نتونس بیاد بدونه که من خیلی دلم می خواد همتونو یه جا ببینم...حالا دیگه

مریم عزیزم فوت پدر بزرگ رو تسلیت می گم خدا بهتون صبر بده و براتون سلامتی آرزومندم
تولد تمام دی ماهی اول از همه شوی خودم مبارک!!! والا به من میگن خانوم حنا شوهر ذلیل
بر طبق فرهنگ لغت عسل ماده‌ای شیرین و زرد رنگ است که زنبورهای مختلف از شهد گل‌ها تهیه می‌کنند

اما جدا از اینکه عسل به عنوان یک ماده غذایی به شمار می‌آید، آیا می‌دانستید که عسل یکی از قدیمی‌ترین و موثرترین مواد برای کمک به زیبایی است؟

عسل شامل موم و شکر و مواد معدنی است و یک مرطوب کننده طبیعی به شمار می‌آید و همانند یک ماده ضد سوزش برای پوست‌های حساس عمل می‌کند.

عسل می‌تواند در خیلی از محصولات زیبایی یافت شود، شما می‌توانید این محصولات را در مغازه‌های محلی یا مغازه‌هایی که دارای محصولات زیبایی مطلوب هستند بیابید. جالب اینکه خیلی از این محصولات می‌توانند بسیار گران قیمت باشند اما تعدادی از این محصولات هم می‌توانند در منزل ساخته شوند.

اگر می‌خواهید به راز و رمز زیباسازی عسل پی ببرید مواردی که درباره عسل می‌گوییم را امتحان کنید. اما قبل از استفاده عسل روی پوستتان مطمئن شوید که به آن حساسیت ندارید.

1- ماسک عسل:

عسل خالص را روی صورت‌تان بمالید و اجازه دهید که مدتی روی پوست‌تان باشد تا زمانیکه خشک شود. تقریبا پانزده دقیقه برای خشک شدن عسل برروی پوستتان کافی است. وقتی که خشک شد صورتتان را با آب گرم بشویید.

2- پوستی روشن با حمام عسل:

برای رطوبت، نرمی و داشتن پوستی روشن، در حمام بعدی‌تان از یک شیشه عسل استفاده کنید. عسل را به پوستتان بمالید و برای مطمئن شدن از خشک شدن عسل برروی پوست از دست‌تان کمک بگیرید، در این حالت با اینکه عسل پوست شما را چسبناک کرده است اما به نرمی و راحتی دست شما روی پوست‌تان حرکت می‌کند. سپس بدنتان را با آب بشویید. نتیجه این کار گردش خون عالی، زیبایی و روشنی پوست خواهد بود.

3- وان عسل:

برای خوش بویی و نرمی پوست‌تان، یک چهارم تا یک دوم فنجان عسل به آب وان اضافه کنید.

4- ماساژعسل:

یک قاشق چای خوری عسل به همراه کمی پودر بادام را در کف دستان مخلوط کنید و به آرامی روی صورت‌تان بمالید. سپس این معجون عسل و بادام را با آب گرم بشویید.

5- تمیز‌کننده روزانه صورت:

مخلوطی از یک قاشق چای خوری عسل با پودر شیر تهیه کنید، از این محلول به عنوان تمیزکننده مواد آرایش و زدودن کثیفی پوست صورت می‌توانید استفاده کنید و بعد با آب گرم صورت‌تان را بشویید.

6- موهای درخشان:

برای براق کردن موهایتان می‌توانید مخلوطی از یک قاشق چای خوری عسل به همراه آبلیموی تازه فشرده شده و یک لیتر آب گرم تهیه کنید. طبق معمول با شامپوی همیشگی موهایتان را بشوید و بعد از مخلوط عسل برروی موهایتان بریزید. اجازه دهید موهایتان به صورت نرمال خشک شود، نیازی به شستن مخلوط عسل از روی موهایتان نیست.

7- نرم‌کننده مو:

برای داشتن موها و پوست سری سالم می‌توانید از مخلوط یک دوم فنجان عسل و دو قاشق سوپخوری روغن زیتون استفاده کنید. موهایتان را با مخلوط عسل آغشته کنید، سپس پوششی روی سرتان بگذارید و اجازه دهید برای سی دقیقه روی سرتان بماند. بعد از سی دقیقه شامپو بزنید و طبق معمول موهایتان را بشویید.

8- جوهرپوست:

برای سفتی، نرمی و مرطوب بودن پوست‌تان می‌توانید مخلوطی از هسته پوست گرفته شده یک سیب و یک قاشق سوپخوری عسل که در ماشین مخلوط کن تهیه کرده‌اید استفاده کنید.

آنقدر مخلوط عسل را هم بزنید تا نرم شود و به آرامی روی پوست صورت بمالید و اجازه دهید برای پانزده دقیقه باقی بماند. بعد پانزده دقیقه مخلوط عسل روی صورتتان را با آب گرم بشویید.

با نکات زیبایی گفته شده در بالا می‌توانید محصولات زیبایی سودمندی را در منزل تهیه کنید. عسل یک محصول فوق‌العاده در زیبایی است چراکه شامل آنزیم‌ها، ویتامین‌ها، و موادمعدنی زیادی است. برای تهیه محصولات زیبایی ابتدا مطمئن شوید عسل خریداری شده‌تان صددرصد خالص باشد.

دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
محبوبه جون ممنون از اطلاعات مهمت یه مورد خییل مهم که عالیه و من دارم استفاده میکنم ازش سالها ماسک عسل و دارچین . برای شفافیت و نرمی پوست صورت عالیه .

معجون عسل و دارچین و اب جوش هم برا چربی سوزی قبل صبحانه و قبل خواب

سمیرا چکار کردی با این بچه اینقدر زبون باز شده ؟ مردم از خنده با ارامش گرفتنش ههههههههههههههه نیم وجبی از حالا با فکر و خیال چشم ابی ها ارامش میگیره !

مونا چه عشق بی قید و شرطی داره سارینا . فداش بشم ولی من جای تو بودم از حالا یه زهر چشمی از این ایلیا خان می گرفتم

الی من فدای این دو تا جوجه ناز بشم .
سلام
مامان جان کوروش جان تولدت پیشاپیش مبارک . مامان امیرسام جان تولد تو هم مبارک . تولد خودمم مبارک البته مونده هنوز من 18 دی ام . راستی خیلی .رید اگه نیاید خونه الی (البته اونایی که میتونن و نمیان) چون من سورپرایزها دارم براتون از بالا تا پایین از چپ تا راست
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به همه

بازم بگم تولد همه دی ماهیهای گل مبارک دی ماهیا خیلی گلن چون من هم مامانم هم بابام و هم داداشم دی ماهین

یاسی من امروز میام هر کی هم نیاد خره والا ههههه (اونایی که گفته بودن میان و نمیانو میگم ) بعدشم سوپرایزات تو حلق خودم و الناز

سمیرا و هما چی شد کاراتون بالاخره میایید یا نه

من که امروز 8 صبح اومدم سرکار که از اونور از پاس شیردهیم استفاده کنم و 12 تا 3 مرخصی بگیرم
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام. صبح همگی بخیر.

موناجون تو خودت گلی که همه دی ماهی ها رو گل می بینی نازنینم............ بازم ممنون خوشگلم.

مریم جون ممنونم عزیزم بابت تبریکت..

یاسی جون تولد تو هم پیشاپیش مبارکککککککککککککک عزیزم. الهی همیشه شاد و پاینده باشی.

خوب امروز همگی دور هم جمعید و .... حالشو می برین. خوشششششششششش بحالتون و شامپو تو چشم همتون اگه جای منو خالی نکنین (چشمک!) خیلی دلم پیشتونه......
سلامممممممممممممممم

اومدم بگم من امروز متاسفانه نمیتونم بیام دوست جونیام . خیلی خیلی خیلی دوست داشتم ببینمتون . دل تنگتونم . والا .

خوش بگذره . مونا جونم از طرف من لپای یاس رو یه گاز کوچولو بگیر لوفا .

خیلی بیزیم ولی دوباره میام

هما شامپو تو چشات

سمیرا تو هم بیا اعتراف کن

فکر کنم آخرشم من و الناز یه ناهار دو نفره بخوریم بخدا
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام به همه
مونا این یعنی چی که دو نفره بقیه رو چی کار کردی یعنی هما نمیاد اگر سمیرا هم نیاد دیگه میشید دو نفر ............

بنده پا بر جا هستم مدیرم میگه برای چی مرخصی گرفتی و در جهت اینکه اصلا حاضر نیست بهش دروغ بگی و اگر بفهمه خیلی خیلی ازت بدش میاد میگم میخوام برم مهمونی
میگه خانــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوم ما رو کشتی که امتحان داری مهمونی رفتنت چیه
قیافه من رو داشته باشید
میدونید آدم کلا چند سری رئیس بعد از ازدواج داره
مامان آدم- بابا که بوده قبلا
شوهرت
بچت بعد از بچه دار شدن
حالا هم شرکت شده خودش یه رئیس

ولی با این حال من به این حرفا کاری ندارم و میام میام میام من فکر کنم ساعت 1 حداکثر اونجا باشم
آفرین حمیده من با توجه به ریزش و این حرفا گفتم شاید تا آخرش دو نفر بشیم منتها تا الان اونایی که گفتن میان 100%

یاسی

مونا

حمیده

مهتاب

اونایی که خبر ازشون ندارم

بیتا

درنا

فیروزه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!