2777
2789

سلام من 26 روزه زایمان کردم چند روز پیش مهمون داشتم اومدن میگن قنداق کدری بچه رو گفتم ن برای چی قنداق هوا ب این گرمی، من از همون روز اول مای بی بی صفرذاشتم الانم خدار شکر نی نیم هیچ مشکلی نداره فقط پاهاشو همش خم میکنه ن ک ناوته صاف کنه ها ن میتونه ولی توی خاب یا شیر خوردن بیشتر اوقات یه حالت خاصی ب پاهاش میده آدم میخاد گازش بگیره، حالا رفتم توی فکر نکته همین جو ی بمونه خدای نکرده پاهاش مشکل پیدا کنن

کسی بوده ایجوری باشه نی نی های شما ب دنیا اومدن حالت هاشون چجوری بود

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مدليه؟ من اصلا قنداق نكردم پاهاش صاف هست و سالم

متل میندازه رو هم با زانو های خم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

پسر من خرداد ماه به دنیا اومد، تقریبا تا چهل روز (دقیق یادم نیست) با پارچه نازک نخ پنبه قنداقش میکردیم، البته 24 ساعت نه‌ها، خیلی کم. قنداق خودش باعث آرامش و احساس امنیت برای بچه میشه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
متل میندازه رو هم با زانو های خم 

خب صاف كه نيستن همش اكثرا پاهاشون خمه يكم بزرگتر بشه مرتب پاهاشو تكون تكون ميده اغون ميگه ميخنده 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد