2777
2789
عنوان

فاز اینا چیه

450 بازدید | 44 پست

دیروز تو تاپیک اونی که دنبال دختر بودن یه نفر بود میگفت دنبال دختر میگرده ازتبریز واسه داداشش منم خودمو گفتم به یکی بعد همین که دید ازتبریز نیستم وشهرای اطراف تبریزم دیگه منصرف شد خواهر عزیز مگه تبریز تاشهر ما چقد راهه ؟فوقش یه ساعت اصلا مگه منو دیدید که اینجوری برخورد میکنید ؟بعد دیدم چند نفر که اهل خود تبریز بودنم درخواست گرفته ازشون من رو دست پدر مادرم نموندم که خیلی زشته بدون توضیح ودلیل یه دفعه هیچی نگی بیای هم اصلا دیگه قبول نمیکنم مگه اونی که ازخود تبریزه خیلی تاپه ؟

خدایا داده ونداده ات راشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خودتو کوچیک میکنی فردا روز صدتا منت بالا سرت باشه!!!

ماذا فازا؟؟؟؟

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
خوب شاید شرایط اون بنده خدا ی جوری بوده ک فقط بیاد از تبریز زن بگیره این دلیل نمیشه ک شما ناراحت شی ...

اخه منو ندیده که ادم ازون ناراحت میشه 

اخه‌ فکر میکنن چون ازمرکز استان هستن خیلی لاکچری هستن بهمین خاطر تاپیکاشم دیدم خیلی جاهام خواستگاری ...

اصلا تو مگه استارتر ومیشناسی شاید تاپیکش سرکاری بود بعد تو دنیای واقعیش ادم با کلی شناخت و تحقیق و..ازدواج میکنه به بن بست میخوره دیگه چه برسه به ازدواج از این طریق  

عزیزم خودتو تواین فضای مجازی کوچیک نکن ، اصلا معلوم نیست خود طرف چی هست ... ریسک نکن .

بخدا من گفتم عکس بده تل ببینم اصلا قیافه پسره رو ببینم چه شکلیه بعد بگم بیان یا نه