2777
2789
عنوان

قمر در عقرب

872 بازدید | 16 پست

همین الان فهمیدم

نامزدی تو دوران قمر در عقرب بود

تازگی خیلی خراباتی شدم

۱۱سال پیش بود مراسم من

ما چندین بار تو اون دوران نامزدی تا پای طلاق رفتیم 

الان هم خیلی معمولی هستیم

و نکته مهم اینه کلا تو زندگی روند شغلی و کاری همسرم پیشرفت نداشته

به نظرتون بی ربط؟؟؟!

نمی دونم همش برای اتفاقای بد زندگی دنبال یه بهونه ام

گاهی میگم حق من نیست واقعا آنقدر اذیت بشم

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم خرافات نیست ولی اینجورم نیست اگه قمردرعقرب ازدواج کنی حتما دچار مشکل بشی 

نمی دونم 

اخه اونموقع اصلا قمر در عقرب مطرح نبود 

اعصابم بهم ریخت افکارم واقعا منفی شد

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

قمر در عقرب واقعیته. و پیامبر سفارش کرده در این چندروز و قمر در عقرب کارهای مهم و اساسی  انجام ندیم. مثل خرید خونه. ازدواج. بچه دار شدن. که آدم خیر نمیبینه. هیچ چیزی تو این دنیا بی حکمت نیست. حتی افتادن برگی از درخت. 

منم تو قمر در عقرب رفتم مسافرت خیری ازش ندیدم

حالا که تو نمیدونستی. صدقه بده. خدا خیلی مهربونه

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
چرا میگین خرافات همه دینا دارن تو دین اسلام هم هست حتی تو فیلم جومونگ هم بود😑🤨

چون تو جومونگ بود من دیگه قانع شدم که خرافات نیست😑😑

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
نمی دونم  اخه اونموقع اصلا قمر در عقرب مطرح نبود  اعصابم بهم ریخت افکارم واقعا منف ...

خودتو اذیت نکن میگن بهتره تو ایام قمردرعقرب عقد نشه ولی کلا منع نشده دعا کن فقط افکار منفی رو هم دور کن

ببین عزیم طالعتون وقتی قمر در عقرب میشه معنیش این نیست برای هم ساخته نشدید،معنیش اینه مبارک نیست و خب دعوا و بد بیاری داره دیگه

حتی وقتی میخوان دعای منفی و جدایی و ... واسه گسی بگیرن باید طالع مطلوب قمر در عقرب باشه و دعاهای خیر نباشه پس موثره

(هست و درستم هست)

پس دیگه اون روزا رفته وا لان مهمه

توکلت به خدا

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

صدقه بده به نیت روزی که عقد کردین و قمردرعقرب بوده

و از خدابخواه که گشایش بده به کار و زندگیتون 

خداخیلی بزرگه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
نامزدی توی قمر در عقرب بوده یا عقد؟

نامزدی