2777
2789
عنوان

ازدواج

274 بازدید | 32 پست

دوستان من یکی دوست دارم که اونم دوسم داره. ولی یک عیبی که داره اینه که بهم میگه بعد ازدواج نمیتونم تنها بیرون برم. اون کرده و من شمالی بعد ازدواج هم باید برم مریوان .نمیدونم چکار کنم هم نمیتونم ازش دل بکنم هم اینکه میدونم یا این شرایط زندگی خیلی سخته 😔

وااای الان داغی نمیفهمی بعدا پشیمون میشیاااا. چون آدم نمیتونه هردیقه یکیو بندازه بغل دستش باهاش بیرون بره 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظری ندارم

چون در نهایت تو باز کار خودتو میکنی

بنابراین سکوت میکنم

هی تویی ک بم فحش میدی من بات کل کل نمیکنم، در عوض همون لحظه ریپلای میکنمت و زیرش نی نی یار رو تگ میکنم   اگ نظرای من رو مخته دهن مبارکتو ببند پس 

منم با یکی۳سال بودم ترک بود من مازندران ولش کردم داغون شدم اولش گریه میکردم ولی اینجا کجا تبریز کجا بعد با شوهرم دوست شدم ۴ سال اون فراموش شد 

جرم ما محرومان هیچگاه ثابت نمی شود چون کارگری اثر انگشتمان راساییده است 

انقد بده تعصب زیادداشتن . مثل مریضی میمونه. شوهره منم اول میگفت تنها نه با مامانت با مامانم ... ولی من گفتم بچه نیستم شاید میخوام چیزی بخرم ک نه دوسدارم مامانم بفهمه نه مامانت ... الان هرجابخوام تنها میرم 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

شوهر منم تو دوستی میگفت دوست ندارم تنها جایی بری ولی اصلا مثل حرفش نبود 

از همون روز اول تنها همه جا رفتم 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

یه عیب داره ؟؟؟

ایشون یکی از بزرگترین ترین عیب هارو دارن  .الان شاید علاقه داری و حس میکنی چیز بدیم نیست ولی فاجعه هست به معنای واقعی کلمه 

بعدم تفاوت فرهنگی رو به شدت توجه کنید 

میگه خوشم نمیاد.توصیح دیگه ای نمیده .میگه یا با خودم یا با مادر خواهرم میتونی بری فقط

خیلی بده هاااا. حتما بیشتر فکرکن که بعدا خدایی نکرده پشیمون نشی 

منم با یکی۳سال بودم ترک بود من مازندران ولش کردم داغون شدم اولش گریه میکردم ولی اینجا کجا تبریز کجا ...

من نمیتونم جداشم ازش.با کردیتان رفتن هم مشکل ندارم ولی این حساسیتش منو میترسونه.مشکل اصلی هم اینه نمیتونم بیام  پیش خانوادم جز سالی یک بار که خودش هم بتونه باهام بیاد.چون بیشتر از این بخاطر کارش نمیتونه

من نمیتونم جداشم ازش.با کردیتان رفتن هم مشکل ندارم ولی این حساسیتش منو میترسونه.مشکل اصلی هم اینه نم ...

سالی یبار؟ بعداونوقت راضی ام هستی؟