2821
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 119 پست
مال من 8 روز مونده بود اینجوری بود بعد هی پر رنگ تر میشد

واقعا؟ ینی مثبته؟ دوتا گذاشتم امروز هردوتاش همون لحظه اینجوری شد

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای خوش به حالتون. ویار خییییلی بده

اره میفهمم عمه من ازخونش بدش میومد از بو سرخ کردنی باید حاضری میاوردن بخوره😂

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
قربونت استرس نداشته باش که خیلی بده

چشم مهربون ❤❤

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
واقعا؟ ینی مثبته؟ دوتا گذاشتم امروز هردوتاش همون لحظه اینجوری شد

انشالله مثبته مامان شدی😍♥️

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
صد در صد مثبته بهت قول میدم

مرسی ک امید دادی بهم گلم ❤❤

انشالله مثبته مامان شدی😍♥️

مرسی عزیزم ❤❤

من از اولش یه بیبی چک و خودم درست کرده بودم روز و شب از دیدنش ذوق میکردم سمت راست یه بعدا بی بیم مثبت شد باورنمیکردم از خوشحالی تا سه روز پشت هم زدم ک باورم شه الان شکر خدا ۱۱ هفته ام

آیهان عشق مامانه😍

من بااین فهمیدم😂😂😂

من از اولش یه بیبی چک و خودم درست کرده بودم روز و شب از دیدنش ذوق میکردم سمت راست یه بعدا بی بیم مثب ...

وای خدا😍 انشالله به سلامتی بیاد

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز