2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 119 پست
انشاءلله عزیزم میدونم سخته...خیلی هم سخته...هرسری دنبال علائم بودن و تهش پریود شدن از ته دلم دعا میک ...

ممنون از دعای خیرت دوست خوبم 😘

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا اولینباره که انقدر بیبی خوشگل و خوشرنگ میبینم انگار نتیه😂😂 خدایا شوخی میکنم ها

خو من دوماهم بود فمیدم 😂

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
انشالله عزیزم امیدتواصلا از دست نده خدا هیچ بنده یو تو انتظار نمیزاره مگه اینکه صباحت باشه پس فقط ب ...

ما هم حدودا دو سال و نیم میشه که منتظریم. خدا کنه امسال دیگه قسمتم بشه منم مادر بشم خسته شدم ازینکه تو همه جمع های خانوادگی و دوستانه همه کوچولو دارن ولی من دست خالی ام 😥

اون دیگه معلومه یا دروغ گفته یا این که براش مهم نبوده بچه😒

عزیزم دختر عمه  منم دقیقا تو سه ماهگی فهمید یعنی همون اول که عقب انداخته بود دو سه بار رفت سونو هیچی نبود هی امپول میزد باز پریودنمیشد دقیقا ازمایشش تو سه ماهگی نشون داد یهو مثبتشد زمانیکه مثبتشد زمان غربالگری اولشم رد شده بود😂 اینو همین پارسال به چش خودم دیدم

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
ما هم حدودا دو سال و نیم میشه که منتظریم. خدا کنه امسال دیگه قسمتم بشه منم مادر بشم خسته شدم ازینکه ...

کاملا درکت میکنم از خدا میخوام هیچ بنده ای و چشم انتظار مادرشدن نذاره چون واقعا سخته

آیهان عشق مامانه😍
ما هم حدودا دو سال و نیم میشه که منتظریم. خدا کنه امسال دیگه قسمتم بشه منم مادر بشم خسته شدم ازینکه ...

باور کن انقد اونا دوس دارن جات باشن و راحت که نگو...میری شیک میشینی اونا سرویس میشن

باور کن انقد اونا دوس دارن جات باشن و راحت که نگو...میری شیک میشینی اونا سرویس میشن

ارع عزیزم درسته ولی هرچیزی به وقتش خوبه. ما حدود ۴ ساله ازدواج کردیم دیگه واقعا کمبود بچه تو زندگیمون داره احساس میشه

ارع عزیزم درسته ولی هرچیزی به وقتش خوبه. ما حدود ۴ ساله ازدواج کردیم دیگه واقعا کمبود بچه تو زندگیمو ...

اره خب اینم هست ولی نزار اذیتت کنه برو انواع کلاس و سفر نزار کمبود روتون اثر بزاره بعدا نی نی میاد دلت واسه همین روزای چشم انتظاریتم تنگ میشع

اره خب اینم هست ولی نزار اذیتت کنه برو انواع کلاس و سفر نزار کمبود روتون اثر بزاره بعدا نی نی میاد د ...

خودم سرکار میرم. تفریح و سرگرمی هم داریم خداروشکر

ولی گاهی اوقات واقعا دلم میگیره و اصلا دست خودم نیس

اهان  

ولی شش ماهگی یکم غیره طبیعیه😆😂😂😂

حالا مامان منو بگی سر من هر ماه پریود میشده تو پنج ماهگی از تکون زیر دلش موقع لباس شستن فهمیده  رفته دکتر مسخرش کرده  بعد معاینه که کرده گفته بچت داره فوتبال بازی میکنه مامانم چون داداشم یک سالش بوده از شدت شوک همون لحظه به خونریزی میوفته  و تا ماه اخر هم هرماه پریود  میشده..اما شش ماه بعیده ...دقیقا یه خانومی تو تاپیکام هست میگفت زنداییم تا ماه اخر نمیدونسته بارداره میگفت همچی بوده که رفته بیمارستان زاییده بعد واسش همسایه ها لباس اوردن 😂😂😂 خدااا میخاستم جر بخورم از اینهمه سادگیه  اون بنده خدا که باور کرده بود😂😂😂

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
ولی شش ماهگی یکم غیره طبیعیه😆😂😂😂 حالا مامان منو بگی سر من هر ماه پریود میشده تو پنج ماهگی از تک ...

خخخخخ اره واقعا خیلی بعضی ها سادن اخه مگه میشه ادم شیش ماه باردار باشه ولی نفهمه من خودم الان اقدامم روز دخمک گذاریم بادرد میفهمم دیگه بارداریو صددرصد ادم متوجه میشه.

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم