2777
2789
عنوان

شمام...😁😁😁؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 68 پست

فکرکنم جیگررر داره گوش میده همون آهنگو😂فرصت نمیکنه ج بده

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره الانم مشغول همین کارم😂

خوبی عزیزم

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠

من هرکی ازم میپرسه چه آهنگی گوش میدی..میگم اصلا آهنگ گوش نمیدم..ولی نمیدونم چرا وقتی آهنگ جایی پخش میشه من جلو جلو میخونم..بقیه متعجب میشن😨😨😨میگن خوبه گوش نمیدی اینجوری😆😆😆😆

چی میگی تو😤😤😤😤

اقامون جنتلمنه جنتلمنه 

یعنی بشنوم کهیر میزنم دیگه اه هرجا میری صداش میاد 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
هم دارم گوش میدم هم چت میکنم😂🤣🤣

افرین بابا فعال😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
ی آب خوش از گلومون پایین نرفته ( دنیا) 😂

وای خیلی قشنگه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
اقامون جنتلمنه جنتلمنه  یعنی بشنوم کهیر میزنم دیگه اه هرجا میری صداش میاد

حالم ازش به هم میخوره.خونه باشگاه کافه خیابون بیابون.همه گوش میدن خسته هم نمیشن😲😲😲😲😲 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤