2777
2789
عنوان

شمام...😁😁😁؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 68 پست

فکرکنم جیگررر داره گوش میده همون آهنگو😂فرصت نمیکنه ج بده

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره الانم مشغول همین کارم😂

خوبی عزیزم

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠

من هرکی ازم میپرسه چه آهنگی گوش میدی..میگم اصلا آهنگ گوش نمیدم..ولی نمیدونم چرا وقتی آهنگ جایی پخش میشه من جلو جلو میخونم..بقیه متعجب میشن😨😨😨میگن خوبه گوش نمیدی اینجوری😆😆😆😆

چی میگی تو😤😤😤😤

اقامون جنتلمنه جنتلمنه 

یعنی بشنوم کهیر میزنم دیگه اه هرجا میری صداش میاد 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
هم دارم گوش میدم هم چت میکنم😂🤣🤣

افرین بابا فعال😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
ی آب خوش از گلومون پایین نرفته ( دنیا) 😂

وای خیلی قشنگه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
اقامون جنتلمنه جنتلمنه  یعنی بشنوم کهیر میزنم دیگه اه هرجا میری صداش میاد

حالم ازش به هم میخوره.خونه باشگاه کافه خیابون بیابون.همه گوش میدن خسته هم نمیشن😲😲😲😲😲 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤