2789
عنوان

تخمک سایز25

252 بازدید | 27 پست

سلام دوستان کسی بوده با تخمک 25باردار شده باشه؟یا سایز بزرگتر؟من روز 12سیکلم سونو دادم هم کیست داشتم هم تخمک 25.حالا آمپولم گیرم نیومد برا ازادسازی .ب نظرتون آزاد میشه؟

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش امپول زده بودی اگه کیست بشه چی ؟برا بارداری25عالیه بیشترازین دیگه میشه کیست

والا بخدا همه داروخانه های شهر رو گشتم پیدا نکردم .شهرمونم کوچیکه ک زیاد داشته باشه داروخانه .سه تان کلا .حالا موندم ببینم خدا چی میخواد

من با تخمک سایز۲۵باردارشدم همون شب اقدام کردم که رفتم سونو پسرم الان دوسالونیمه هست  امپولم نزد ...

وای چقد خوب .منم دیشب درد تخمدان داشتم شدید دوتا فولی 25و 16داشتم ک دیروز روز 13بود خیلی درد داشتم و دمای بدنم بالا بود به حدی ک شوهرم میگفت چقد داغی .دیشب اقدام کردیم .خدا کنه بگیره 

من با تخمک سایز۲۵باردارشدم همون شب اقدام کردم که رفتم سونو پسرم الان دوسالونیمه هست  امپولم نزد ...

قرص چی خوردین شما؟

دلتو بزن به دریا توکل به خدا بی خیال ریلکس اقدام کن میشه اگه خدا بخواد

اره واقعا باید خدا بخواد .تاحالا تخمک 25 نداشتم همه 16بودن

والا الانم درد دارم نمیدونم هنوز تخمک گذاری نشده یا نه .دیشب سمت چپم ک تخمک 16بود درد میکرد امروز سمت راستم ک تخمک 25بود

والا فقط اقدام کردم .امپول گیرم نیومد.با خودم میگم شاید حکمت خداست

با قرص و دارو و امپول استفاده نكني بهتره ...ان شالله طبيعي باردار بشي...اخه من رفتم سونو ي خانمي بود داشت ميگفت برم قرص اينا بخورم برا تخمك و اينا بعد خانم دكتري كه سونوگرافي ميكردن بهش گفت اول سعي كن طبيعي باردار بشي چون قرص و اينا مصرف كني ريسك همه چي دوبرابر ميشه