2789
عنوان

تخمک سایز25

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 27 پست
کلومیفن خورده بودم یک فولی ۲۵شده بود ویک کیست که همون ۲۵باردارشدم کیستمم با بارداری ازبین رفت 

پس شرایطمون مث همه السا جون .خدا کنه منم مث تو باردار بشم .موقع تخمک گذاری درد داشتی؟

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با قرص و دارو و امپول استفاده نكني بهتره ...ان شالله طبيعي باردار بشي...اخه من رفتم سونو ي خانمي بود ...

اخه عزیزم من تنبلی تخمدان دارم سه ساله درگیرم .با دارو فقط پری میشم و تخمک دارم.واسه همین دکتر بهم داده

نه ولی ترشح داشتم وحشتنااااااک تا حالا انقدر ترشح نداشتم 

منم ترشح دارم ولی ن خیلی.ولی درد زیاد دارم .بعد ماه قبل ک تخمکام کوچیک بودن بیشتر ترشح داشتم .الان خیلی کمتره ولی انگار یهو خیس میشم .زودی میرم دسشویی

اخه عزیزم من تنبلی تخمدان دارم سه ساله درگیرم .با دارو فقط پری میشم و تخمک دارم.واسه همین دکتر بهم د ...

اهان ..،اينو نميدونم واقعا ...توكل كن به خدا ...هرشب نمازشب بخون قران بخون هرچي قسمتت باشه همون ميشه

اهان ..،اينو نميدونم واقعا ...توكل كن به خدا ...هرشب نمازشب بخون قران بخون هرچي قسمتت باشه همون ميشه

اره خدا بزرگه خودش بهتر میدونه کی بهمو بده

من با تخمک سایز۲۵باردارشدم همون شب اقدام کردم که رفتم سونو پسرم الان دوسالونیمه هست  امپولم نزد ...

دیگه بعدش اقدام نکردی؟

اره فدات .کلومیفن و لتروزل .کیستم دارم دوتا تخمدانم 40سانت

ای وای عزیزم خب برای رفع کیست دارو مصرف کن تخمداناتم ی کوچولو بزرگن انگار، منم تخمدانم کیست سازه متفورمین میخورم روزی 2 تا و این ماهم میخوام دوفاستون بخورم ببینم چی میشه

ای وای عزیزم خب برای رفع کیست دارو مصرف کن تخمداناتم ی کوچولو بزرگن انگار، منم تخمدانم کیست سازه متف ...

عزیزم من کیست ساز نیست .چون ماه قبلم دارو تحریک تخمدان خوردم ایجور شد