2777
2789
عنوان

اضافه وزن 😭

167 بازدید | 22 پست

سلام 

من زیر 60 کیلوام اما باید کم کنم (چون شکم دارم)

چند وقته هر روز صبح زود میرم پارک یکی دو سساعت ورزش میکنم هر روز هم ى کلاس دارم ک پیاده میرم و بر میگردم از طرفی والیبال هم میرم اما دریغ از ى ذره تغییر غذا هم فقط ناهار و شام اونم متوسط میان وعده هم چیز خاصی نمیخورم یا اصلا چیزی نمیخورم 

شاید وزنم به 55 رسیده باشه ها ولی امان از شکم 😭😭😭😭(ب بابام گفتم ترازو بخر میگ نه گرونه 😄 دیگ واس همین نمیدونم دقیق چندم )

راه کار بدین 😭😭😭😭 

ورزشایی هم ک تو پارک میرم هم با وسایل اونجاس هم حرکات اصولی 

تا دلتون بخاد سرتا پام خیس عرق میشه 

لطفا از تجربه هاتون بگید 😘😘

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

واسه آب شدن شکم کلا باید شکر رو حذف کنی...نشاسته شامل برنج نون ماکارونی و سیب زمینی رو ب حداقل برسونی..آب زیاد بخوری و پیاده روی روزی نیم ساعت انجام بدی 

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز اینجوری شما کل بدنت لاعر میشه شما باید موضعی کار کنین یعنی فقط ورزش شکم

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)
واسه آب شدن شکم کلا باید شکر رو حذف کنی...نشاسته شامل برنج نون ماکارونی و سیب زمینی رو ب حداقل برسون ...

خدا خیرت بده شکر چی هست؟؟😄😄😄 

بقیه چیزایی ک گفتی متاسفانه فقط همینارو میخوریم 😂😂 اما من خیلی کم 

عزیزم برو باشگاه ورزش سی ایکس ثبت نام کن مختص اب کردن شکم و پهلو هس ب شرطی ک با کش مخصوص سی ایکس انج ...

بی پولم 😂😂 

تو نت کلی اطلاعات واسه ورزش شکمی هست که میتونی دان کنی و تو خونه انجام بدی 

اون دوستمونم که گفتن شکر و ماکارونی اینا کم یا حدف بشه درست میگن کلا چیزایی که گفتنو انجام بدین خیلی تاثیر داره

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)
خدا خیرت بده شکر چی هست؟؟😄😄😄  بقیه چیزایی ک گفتی متاسفانه فقط همینارو میخوریم 😂😂 اما من خ ...

شکر کلا منظورم شیرینی و شکلات و ژله و بستنی و در کل هر چیزی ک توش شکر بکار رفته باشه هست..سس سالاد رو هم حذف کن..خب عزیزم اگه واقعا میخای شکمت آب شه چاره ش همینه...کاری نمیشه کرد😊😊😊...پیاده روی روزی حداقل نیم ساعت خیلی خیلی تاثیر داره

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹