2777
2789
عنوان

اضافه وزن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
شکر کلا منظورم شیرینی و شکلات و ژله و بستنی و در کل هر چیزی ک توش شکر بکار رفته باشه هست..سس سالاد ر ...

نه اهل شیرینی و اینایی ک گفتی نیستم 

خب مثلا شام ماکرانی داریم چی کنم؟😄 عمرا مامانم چی دیگ بزاره 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اهل شیرینی و اینایی ک گفتی نیستم  خب مثلا شام ماکرانی داریم چی کنم؟😄 عمرا مامانم چی دیگ بز ...

ماکارونی خیلی بده واسه لاغری..اصلا نخور..بجاش میوه یا سالاد یا حتی یه تخم مرغ آب پز یا نیمرو بخور

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
تلخ؟

با خرما بخور اگه تلخ نمی تونی بخوری...حالا یه قند کوچیک هم بخوری عیبی نداره سخت نگیر

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
با خرما بخور اگه تلخ نمی تونی بخوری...حالا یه قند کوچیک هم بخوری عیبی نداره سخت نگیر

سیریش شم بابامو بفرستم چای سبز بخره 😂😂😂😂 

مال چ کارخونه ای باشه؟ اخ مطمن نیستم موفق شم طبیعی بخرم 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
سیریش شم بابامو بفرستم چای سبز بخره 😂😂😂😂  مال چ کارخونه ای باشه؟ اخ مطمن نیستم موفق شم طبی ...

چرا بابا طبیعی شم زیاد هست..از عطاری بخر..خودم همیشه از عطاری میخرم

سلام من که نه، تاکید کردم من نه  😁😁پسرم که تبلتی شد عضله های شکمش ، مربی باشگاهش واسه رژیم غذاییش گفت شکر کم نه : حذف ، صفر در حدی که میوه ها و سبزی جاتی هم که قند دارن نخور تا کلا خشک شه چربیه شکمت و شد ، پسرم نه نخودفرنگی خورد نه گوجه فرنگی نه هندوانه نه ماکارانی ، نه نون ، نه برنج نه سیب زمینی واقعا نخوردا ( دو ماهی اینطورا ) خب جودو کاره پسرم و یه جورایی باید می‌کرد البته ، حالا بگو پس چی میخورد، تن ماهی  طبیعی از این بدون روغنا ، عدسی بدون نون ، تخم مرغ آب پز ، اسفناج پخته و خلاصه که عذاب دیدم کشید ولی پوست شد رو عضله 🙂🙂🙂

ارادت