2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان هر کی تجربه داره بیاد

252 بازدید | 33 پست

سلام وقت بخیر خسته نباشید من ۲۷سالمه و متأهل قصد بارداری دارم امروز رفتم سونو قبل بارداری تو برگه نوشتن که تخمدان راست نسبتا بزرگه ۴۷*۲۹ و تخمدان سمت چپم ۳۳*۲۷. احتمال تنبلی تخمدان دادن . رفتم دکتر برام قرص گلای وانس ۷۵۰و دو برگ دیان و یه قرص خارجیfertilecm نوشتن ب نظرتون اثر میکنه؟ من پریودام منظمه به نظرتون خوب میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و تخمك سالم نداشتم نزديك دو ماه رژيم گرفتم البته زياد چاق نبودم ولي يك چربي دور شكم داشتم خلاصه برنج نخوردم نون نخوردم ماكاراني شيريني شكر قند چايي  ب جاش چايي سبز و رازيانه و پياز درماني كردم هفته پيش تخمك گذاري كردم و اقدام و الان فكر ميكنم در مرحله لانه گزيني باشم با توجه به علايمم

دکترم به من گفت امکان بارداری نداری 😅😅😅هنوز اقدام نکرده بودم از سونو گفت تنبلی داری دراز نشست تخمدانهارو زرنگ میکنه من بعد دو ماه باردار شدم دکترا فقط نونشون نو نازاییه😏

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
و تخمك سالم نداشتم نزديك دو ماه رژيم گرفتم البته زياد چاق نبودم ولي يك چربي دور شكم داشتم خلاصه برنج ...

خدا رو شکر

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
و تخمك سالم نداشتم نزديك دو ماه رژيم گرفتم البته زياد چاق نبودم ولي يك چربي دور شكم داشتم خلاصه برنج ...

چقدر خوب خدارو شکر منم چاق نیستم پیاده روی دارم غذام زیاد نمیخورم امروز این قرصارو دکتر داده واسه دو ماه به نظرتون تا اون موقع اثر داره . رازیانه هم میخورم ولی زیاد نه بعضی وقتا به نظرتون هر روز بخورم؟

علائمت چيه؟

من از سه روز بعد گلو درد بدون سرما خوردگي گرفتم بعد دهانه رحمم رفته بالا سمت چپ و بسته شده سمت چپ زير دلم هر از گاهي تير ميكشه زير شكمم سفت شده چيزي كه قبلا اصلا اتفاق نميافتاد