زیر دلم تیر میکشه. سردرد میگیرم. بعضی وقتا حالت تهوع میگیرم. ممکنه حامله باشم؟ اخه بیبیچک ها منفی بودن
امروز باز هم منفی بودن
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔
ممکنه مامانت یکی دو روز قهر کنه باهات ولی باهش رک صحبت کن بگو مادر من تو با کاری داری بهم فشار میاری ...
الان حرف زدم باهاش، گریه کرد قطع کرد😐
بهش میگم ماما که دارو داده، گرمیه، بدنم اتیش میگیره. میگه نه پریودته و فلان و بیسار. اخر بحث رو به این کشوند که من اونو گاگول و خر فرض میکنم. بعد با گریه قطع کرد گوشیو. من تهران، اون اردبیل. باور کن میخواستم فردا باهاش برم؛ ولی دارم پشیمون میشم. یه ماه قراره اگه رفتم بمونم اونجا، همسری برگرده تهران. اما با این کار مامانم، برم اونجا هرروز یه داستان داریم
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔
انشالله تو هم خدا بهت یه نی نی ناز بده از اون فندق خوشگلا😍😍😍
ممنونم عزیز.
ایشالا دوتایی🥰😍😘
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نری بهتره صبر کن شاید لک لانه گزینی بوده و باردار باشی بزار خیالت راحت باشه
اره به همسرمم گفتم نمیرم. اون هم گفت چرا که منم ماجرا رو بهش توضیح دادم.
مادرشوهرم از همسرم میترسه، از ترسش نمیتونه به اون حرفی بزنه، یا مستقیم به من تشر بزنه. ولی مامانم... امان از مامانم. یعنی یه لحظه ولش کنم قدرت اینو داره که مثل گردباد زندگیمو بهم بریزه
اره به همسرمم گفتم نمیرم. اون هم گفت چرا که منم ماجرا رو بهش توضیح دادم. مادرشوهرم از همسرم م ...
امان از دست این مامان ها مامانم منم واسه بقیه اینطوریه ولی برای من جرات نمیکنه چون راه دورم ازش یه بار دوماه بهش زنگ نزدم خونه شونم نرفتم تا اینکه تولدم خودش اس دادم بعد اون حساب کار اومده دستش از قهر من میترسه
دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
امان از دست این مامان ها مامانم منم واسه بقیه اینطوریه ولی برای من جرات نمیکنه چون راه دورم ازش یه ب ...
اصلا نمیشه باهاشون حرف زد. بخدا رو اعصابمه. زنگ نزنم هم ناراحت و دلخور میشه. همه چیو به همه چی ربط میده. خسته شدم دیگه
اصلا نمیشه باهاشون حرف زد. بخدا رو اعصابمه. زنگ نزنم هم ناراحت و دلخور میشه. همه چیو به همه چی ربط م ...
مامان منم همین مدلیه خوبه باز راه دوری دم دست نیستی زیاد به حرفهاش توجهی نکن بزار حرف بزنه مهم خودتو شوهرتی
حرص هم نخور اگه نی نی باشه اذیت میشه ها اگه هم نباشه ماه دیگه با قدرت و انرژی پیش برو الانم کاری که برات لذت بخشه انجام بده فکرتو یه جا دیگه متمرکز کن 😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹
دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
مامان منم همین مدلیه خوبه باز راه دوری دم دست نیستی زیاد به حرفهاش توجهی نکن بزار حرف بزنه مهم خودتو ...
بخدا اذیت میکنه. یعنی یه لحظه فکر کردم اگه اونجا بودم چیکار میکرد. دختر عموم عید ازدواج کرد الان حاملهست مامانم میگه اره این حاملهست تو نیستی. بهت حرف میزنن هوو میارن سرت وای خدا چرا من بدبختم و بعد گریه میکنه😫
عجبا مگه چند ساله ازدواج کردی؟فعلا که میگی قهر کرده یه مدت زنگ نزن بزار خودش زنگ بزنه مگه الکیه هوو ...
چند سال؟ تو بگو چند ماه. اواخر آذر ازدواج کردم.
بابا اخه مگه دست خودمه که بچه بیارم؟😔
سلام تروخدا یکی به من بگه چیکار کنم ۱۲هفته است پرید نشدم علایم بارداری هم دارم بی بی زدم آزمایش خون دادم منفی بود امروز هم بعداز سه ماه رفتم سونو ،نوشته هنوز تصویر واضحی از ساک حاملگی در کاویته رحم ملاحظه نمیگردد یعنی حامله نیستم وای حالم خیلی بده