2777
2789
عنوان

همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 42 پست
الهه جان چی شد؟پری شدی یا آز دادی؟بارداری؟

سلام عزیز

منفی بود

پری شدم😞😢

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز منفی بود پری شدم😞😢

اشکال نداره غصه نخور هر چی خدا بخواد همون میشه یکی زودتر نتیجه میگیره یکی دیرتر انرژیتو ذخیره کن واسه ماه دیگه🙏🙏💪💪💪

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
اشکال نداره غصه نخور هر چی خدا بخواد همون میشه یکی زودتر نتیجه میگیره یکی دیرتر انرژیتو ذخیره کن واس ...

خورد تو ذوقم، ولی باعث شد کلا بیخیال بشم. هر وقت شد، شد. فقط مامانم تو دلمو خالی می‌کنه

ایشالا توام ماه بعد نتیجه بگیری

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
خورد تو ذوقم، ولی باعث شد کلا بیخیال بشم. هر وقت شد، شد. فقط مامانم تو دلمو خالی می‌کنه ایشالا توام ...

کلا سعی کن بیخیال باشی توکل کن به خدا یه روزی میاد دستای کوچولو نی نیت رو تو دستات میگیری و یادت میره همه این روزا اون موقع برا همه دعا کن

در مورد بارداری بچه دار شدن با هر کسی که انرژی منفی میده کلا صحبت نکن بحثشم انداخت بپیچون حالا هر نسبتی داشته باشه هر وقت باردار شدی بسا خبر بده😘😘😘🌹🌹🌹

کلا سعی کن بیخیال باشی توکل کن به خدا یه روزی میاد دستای کوچولو نی نیت رو تو دستات میگیری و یادت میر ...

اره بخدا. من که میگم هرچی خدا بخواد، مامانم میگه مادر شوهرت سرت هوو میاره. اینقدر ناراحت شدم

فقط عزیزم یه سوال. من چرا پری شدم اینجوری؟ قطره قطره میاد🤔 از دیروز دوسه‌تا لکه بیش‌تر نیست

در مورد بارداری بچه دار شدن با هر کسی که انرژی منفی میده کلا صحبت نکن بحثشم انداخت بپیچون حالا هر نس ...

من میگم فعلا زوده، بذارین یکم دست و بالمونو جمع کنیم، بعد بچه میاریم. منتها مامانم ضایعه! همه رو خبردار کرده

اره عزیز. توام خبرشو بده

اره بخدا. من که میگم هرچی خدا بخواد، مامانم میگه مادر شوهرت سرت هوو میاره. اینقدر ناراحت شدم فقط عز ...

شاید لک لانه گزینیه

ببخشیدا خواهر من دیر باردار شد مادرشوهر اونم هی واسه خودش تز میداد مادرمم همین مشکلو داشت هیچ غلطی هم نتونستن بکنن

هر کی پرسید با شوهرت هماهنگ باش به همه بگید شوهرت فعلا بچه نمیخواد تا بهت پیله نکن من خودم اینکارو کردم به همه گفتم شوهرم بچه نمیخواد اونم به همه میگه نمیخواد در صورتی که تو اقدامیم

شاید لک لانه گزینیه ببخشیدا خواهر من دیر باردار شد مادرشوهر اونم هی واسه خودش تز میداد مادرمم همین ...

نمیدونم. فکر نکنمااا. اخه یازدهم پری شدم. هفته‌ی پیش هم فکر میکردیم بچه‌ست اصلا اقدام نداشتیم به جز دوبار

نه من ب مادرشوهرم گفتم پسرت نمیذاره. 

ولی مامانم...

مامانمو اصلا نمیشه قانع کرد. بخدا اعصابمو ریخته به هم

شنبه میشه دوهفته که از نزدیکیم میگذره اون موقع مشخص میشه باردارم یا نه

ایشالا که مامان یه نی‌نی سالم میشی

ممکنه مامانت یکی دو روز قهر کنه باهات ولی باهش رک صحبت کن بگو مادر من تو با کاری داری بهم فشار میاری منو اذیت می کنی بگو دوست ندارم دیگه درمورد بچه باهام حرف بزنی هر وقت باردار شدم بهت خبر میدم 

من برای خودت میگم چون خودم اینجور تحت فشار بودم اذیت میشم یکبار تو جمع خانواده خودم یکبارم تو جمع خانواده شوهرم قاطع گفتم همسر من بچه نمیخواذ منم نمیخوان هی بهم نگید بچه بیار چی شد باردار نشدی اعصابمو بهم میریزه این حرف ها بچه دار شدن یه تصمیم شخصیه باور کن اینکارو بکنی فشارها کمتر میشه