2777
2789
عنوان

همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 42 پست
ممکنه مامانت یکی دو روز قهر کنه باهات ولی باهش رک صحبت کن بگو مادر من تو با کاری داری بهم فشار میاری ...

الان حرف زدم باهاش، گریه کرد قطع کرد😐

بهش میگم ماما که دارو داده، گرمیه، بدنم اتیش میگیره. میگه نه پریودته و فلان و بیسار. اخر بحث رو به این کشوند که من اونو گاگول و خر فرض می‌کنم. بعد با گریه قطع کرد گوشیو. من تهران، اون اردبیل. باور کن می‌خواستم فردا باهاش برم؛ ولی دارم پشیمون میشم. یه ماه قراره اگه رفتم بمونم اونجا، همسری برگرده تهران. اما با این کار مامانم، برم اونجا هرروز یه داستان داریم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
انشالله تو هم خدا بهت یه نی نی ناز بده از اون فندق خوشگلا😍😍😍

ممنونم عزیز. 

ایشالا دوتایی🥰😍😘

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان حرف زدم باهاش، گریه کرد قطع کرد😐 بهش میگم ماما که دارو داده، گرمیه، بدنم اتیش میگیره. میگه نه ...

نری بهتره صبر کن شاید لک لانه گزینی بوده و باردار باشی بزار خیالت راحت باشه 

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
نری بهتره صبر کن شاید لک لانه گزینی بوده و باردار باشی بزار خیالت راحت باشه 

اره به همسرمم گفتم نمیرم. اون هم گفت چرا که منم ماجرا رو بهش توضیح دادم. 

مادرشوهرم از همسرم می‌ترسه، از ترسش نمی‌تونه به اون حرفی بزنه، یا مستقیم به من تشر بزنه. ولی مامانم... امان از مامانم. یعنی یه لحظه ولش کنم قدرت اینو داره که مثل گردباد زندگیمو بهم بریزه

اره به همسرمم گفتم نمیرم. اون هم گفت چرا که منم ماجرا رو بهش توضیح دادم.  مادرشوهرم از همسرم م ...

امان از دست این مامان ها مامانم منم واسه بقیه اینطوریه ولی برای من جرات نمیکنه چون راه دورم ازش یه بار دوماه بهش زنگ نزدم خونه شونم نرفتم تا اینکه تولدم خودش اس دادم بعد اون حساب کار اومده دستش از قهر من میترسه

امان از دست این مامان ها مامانم منم واسه بقیه اینطوریه ولی برای من جرات نمیکنه چون راه دورم ازش یه ب ...

اصلا نمیشه باهاشون حرف زد. بخدا رو اعصابمه. زنگ نزنم هم ناراحت و دلخور میشه. همه چیو به همه چی ربط میده. خسته شدم دیگه

اصلا نمیشه باهاشون حرف زد. بخدا رو اعصابمه. زنگ نزنم هم ناراحت و دلخور میشه. همه چیو به همه چی ربط م ...

مامان منم همین مدلیه خوبه باز راه دوری دم دست نیستی زیاد به حرفهاش توجهی نکن بزار حرف بزنه مهم خودتو شوهرتی

حرص هم نخور اگه نی نی باشه اذیت میشه ها اگه هم نباشه ماه دیگه با قدرت و انرژی پیش برو الانم کاری که برات لذت بخشه انجام بده فکرتو یه جا دیگه متمرکز کن 😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹

مامان منم همین مدلیه خوبه باز راه دوری دم دست نیستی زیاد به حرفهاش توجهی نکن بزار حرف بزنه مهم خودتو ...

بخدا اذیت میکنه. یعنی یه لحظه فکر کردم اگه اونجا بودم چیکار میکرد. دختر عموم عید ازدواج کرد الان حامله‌ست مامانم میگه اره این حامله‌ست تو نیستی. بهت حرف میزنن هوو میارن سرت وای خدا چرا من بدبختم و بعد گریه میکنه😫

بخدا اذیت میکنه. یعنی یه لحظه فکر کردم اگه اونجا بودم چیکار میکرد. دختر عموم عید ازدواج کرد الان حام ...

عجبا مگه چند ساله ازدواج کردی؟فعلا که میگی قهر کرده یه مدت زنگ نزن بزار خودش زنگ بزنه مگه الکیه هوو آوردن مگه قدیمه مامانت میخواد تورو تحت فشار بزاره بچه بیاری 

عجبا مگه چند ساله ازدواج کردی؟فعلا که میگی قهر کرده یه مدت زنگ نزن بزار خودش زنگ بزنه مگه الکیه هوو ...

چند سال؟ تو بگو چند ماه. اواخر آذر ازدواج کردم. 

بابا اخه مگه دست خودمه که بچه بیارم؟😔

چند سال؟ تو بگو چند ماه. اواخر آذر ازدواج کردم.  بابا اخه مگه دست خودمه که بچه بیارم؟😔

ای بابا این چه کاریه چنان مامانت پیله کرده گفتم شاید شش هفت ساله عروسی کردی همون که گفتم بزار مامانت قهر کنه تا ابد که نمیتونه قهر بمونه بهش بگو خانوادا شوهرن اهل دخالت نیستن شوهرمم میگه زوده بچه نمیخوام بترسون مامانتو بگو اسم بچه میارم دعوا راه میفته خونه شوهرم میگه الان بچه نمیخوام بگو مادرمن دلت میخواد سر زوری بچه خواستن دعواتو زندگی دخترت باشه میخوای خدانکرده تهش بشه جدایی بزار بترسه من خودم مامانمو اینطوری ترسوندم بگو حرف داری برو با شوهرم حرف بزن به شوهرتم بگو اگه مامانت بهش زنگ زد با احترام متوجه هش کنه بچه نمیخواد 

سلام تروخدا یکی به من بگه چیکار کنم ۱۲هفته است پرید نشدم علایم بارداری هم دارم بی بی زدم آزمایش خون دادم منفی بود  امروز هم بعداز سه ماه رفتم سونو ،نوشته هنوز تصویر واضحی از ساک حاملگی در کاویته رحم ملاحظه نمیگردد یعنی حامله نیستم وای حالم خیلی بده