من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اولین نکته و مهم ترین نکته اینه کهههه باید منابع اصلی رو بخونی
ببخش وسط حرفات. ولی، اکثرا منابع کمک معرفی می کنند و به شدت منابع اصلی رو رد میکنند من خودم هم عقیده با شمام ولی خب، خیلی ها هم با همین منابع کمکی میگن قبول شدن ... واقعا نمیدونم چیکار کنم واقعا آینده م به این ازمون بستگی داره ... چند ساله نتونستم بخونم خیلی خسته م دیگه.
ازمونش خیلی سخته یعنی با یک سال خوندن میشه قبول شد ؟
با کمتر از یکسال هم میشه بستگی به سطح علمی خودت داره. خیلیا میگن ما فقط 4 ماه خوندیم یا دو ماه. ولی راستش نیست ... واقعا باید قبلش منابع اصلی رو خونده باشی به نظرم 6 ماه و کمتر فقط برای مرور خوبه. نه از صفر شروع کردن ...