2777
2789

بانک ایران زمین ۲۰ درصد

یعنی ماهی دویست

بقیه ی بانک ها خییییلی کمتر میده( ماهی ۱۲۰ الی ۱۵۰)

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

از ۱۶۰ تومن تا ۲۳۰

بستگی داره کجا بزاری

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانک ایران زمین ۲۰ درصد  یعنی ماهی دویست بقیه ی بانک ها خییییلی کمتر میده( ماهی ۱۲۰ الی ۱۵۰)

ایران زمین خصوصبه یا دولتی

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  
به ده تومن یکو دویست میده 😳

خخ منظور ۲۰۰ هست ویرایش زد

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

[QUOTE=96799219]20 درصد میشه 170  چون سالانه حسلب میکنن هر سال دوازده ماهه  اگه ده ماه بود میشد دویس&nbs ...[/QUOTقرض الحسنه عسکریه میگن 22 میده نمیدونم چقدر اینا اعتماد میشه کرد 

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  
ایران زمین خصوصبه یا دولتی

خصوصی

ولی زیر نظر بانک مرکزی

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

بچه ها من دوازده تومن گذاشتم صادرات برجی صد و سی میده خیلی کمه میخام جا بجا کنم یه مقدارم دارم اصافه کنم بزارم جایی که بیشتر سود بده

بانک ایران زمین ۲۰ درصد  یعنی ماهی دویست بقیه ی بانک ها خییییلی کمتر میده( ماهی ۱۲۰ الی ۱۵۰)

ایران زمین سپرده داری؟ واسه مدت دار 20درصد یا کوتاه مدت؟ من پاسارگاد یکساله گذاشتم 18درصد... فقط ب سپرده های بالای 50م این مبلغ میدن.. بقیه 10درصد..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑