2777
2789
عنوان

عمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 59 پست

من رابطم با خواهرام بهتر از برادرامه.... اما بچه های برادرامو خیلیییی دوست دارم اندازه بچه های خواهرام.... اونام همینطور... من یک عمه خوبم... بچه های برادرم وقتب میرم خونه مامانم تا زمانی که اونجا هستم یه دیقه خونشون نمیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من نه تنها عخه هاش روانین بلکه عموشم روانیه

پسر جاریمو چاقو جذاشته بود رو صورتش که حرفاییکه پشد مادرت میگیم‌ میشنوی نرو به بابات بگو

ینی اینو شنیدم مو به تنم ییخ شد آد انقدر عوضی

استاتر منم مثل شما خاله نمیشم  ده ساله عمه شدم روابطم باهاشون خوبه حتی میتونم بگم با من نسبت ب ...

عزیزم 😍 چه احساس قشنگی 😍😍😍 کی بشه برادرزاده ی من صدام کن عمه 😇

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
پسر من نه تنها عخه هاش روانین بلکه عموشم روانیه پسر جاریمو چاقو جذاشته بود رو صورتش که حرفاییکه پشد ...

واااای 😲😲😲

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
من خودم عاشق دوتا برادر زاده هام هستم.یعنی جونمو براشون میدم. ولی یکی مثل خواهرشوهر من پسر سه ساله م ...

بعد شما هیچی بهشون نمیگید ؟! اینا احتمالا مشکل عصبی دارن اگر نه ادم سالم ه بچه رو نمیزنه ! تازه اونم بچه ی مردمو !

عزیزم 😍 چه احساس قشنگی 😍😍😍 کی بشه برادرزاده ی من صدام کن عمه 😇

انشالله به زودی این یکی دیر زبون باز کرد بیست ماهگی تازه داره کلمات سخت میگه اولا سختش بود نمیتونست صدام کنه می اومد با دستش میزد به کتفم که ببین مثلا اجی بهم اب نمیده الان چپ میره راست میاد میگه عمه عمه ....تا جوابش ندم ساکت نمیشه پشت سر هم صدام میکنه 

وای دلم تنگ شد ...

انشالله بزرگ شدن هم روابطمون خوب بمونه گناه داریم 

استاتر حس ذوق الانت خریدارم 

منم برادرزاده بزرگم که به دنیا اومد ساعت ها مینشستم نگاش میکردم

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
بعد شما هیچی بهشون نمیگید ؟! اینا احتمالا مشکل عصبی دارن اگر نه ادم سالم ه بچه رو نمیزنه ! تازه اونم ...

با مادرشوهرم تو یه ساختمون بودیم. خواهرشوهرم هم خونه مادرشوهرم بود. پسرم هم پایین با دختر خواهر شوهرم بازی میکردن. بچه ها دعواشون شده بود و پسرمو سیلی زده بود. پسرم با گریه اومد بالا و کمربند شوهرمو برداشت و گفت میخوام برم عمه رو بزنم منو زد. صورتشو دیدم عصبانی شدم بهش گفتم گفت نه به خدا من آروم زدم پوستش حساسه قرمز شد. 

کلا روانیه چند ماه پیش هم بچه یکی از همسایه ها رو زده بود. مامان و بابای بچه تو کوچه دعوا راه انداختن و گفتن خجالت نمیکشی بچه پنج ساله رو میزنی و مگه هم سنشی.

جالب اینجاست من نبودم خودش با افتخار به من تعریف میکرد

من قبلا رابطم با عمه هام خوب بود ولی الان نه یه چند ماهی میشه رابطمون شکرابه ...خالهامم دوس دارم راهشون دوره ولی مهربونن کاری به کارمون ندارن دخالت نمیکنن... منم چند ماه دیگه خاله میشم الهی قربونش برم ....عمه هم به امید خدا در آینده میشم فعلا که هنوز نیومده عاشقشم ببینم تا بیاد ☺☺

من خودم هیچ وقت عمه نمیشم برادر ندارم 

ولی بچه برادر هم شیرینه عمه هام هم اکثرا خوبن من بد خیلی خیلی کم دیدم 

بستگی به عروس هم داره و روابطش با خانواده شوهر 

من دخترم شش تا عمه داره واقعا خوبن و دخترم دوستشون داره

خودمم عاشق عمه هامم 

متاسفانه بعضی عروسا هم هستن برای بچه شون ذهنیت بد میسازن با بدگویی هایی که میکنن 

الان همه کامنت ها رو خوندم اکثرا از عمه خودشون یا دخترشون خوب گفته بودن چه جوری میگید بد گفتن؟

عمه داریم تا عمه   ولی بچه های من طفلیا عمه های خیلی بدی دارن ۳ تا عمه که دلشون سنگه  ...

یعنی هرسه تا بد هستن؟فقط شما خوب؟امکان نداره همه بد باشن ما خوب فقط هیچ وقت جلو بچه هاتون اینجوری راجب عمه هاش نگید و بدگویی نکنید عمه هم بچه برادرش رو دوست داره بچه ها رو وارد نفرت خودتون دختر منم سه تا عمه داره خوبن و همدیگر رو دوست دارن منم پنج تا عمه هام رو خیلی دوست دارم

من عمه ام و خیلی دوست دارم حتی بیشتر از خاله.کلا با فامیل های پدرم بیشتر جورم.ی عمه دیگه هم داشتم بیشتر به اون وابسته بودم چون خیلی با هم رفت و آمد داشتیم ولی پارسال به رحمت خدا رفت😔الان ی عمه بیشتر ندارم،اون خونه اش خیلی دوره قبلا سالی ی بار فقط می اومد تهران همدیگرو می دیدیم الان هم که کرونا هست،خیلی وقته ندیدمش. ولی احساس میکنم اون بچه های اون یکی عمه ام و(یعنی خواهرزاده هاش رو) بیشتر دوست داره با اون ها بیشتر در ارتباطه نمیدونم چقدر منو دوست داره ولی من که کلا خیلی دوستش دارم.

مامانم هم بچه های خاله ام و بیشتر از بچه های داییم دوست داره. برای همین فکر میکنم خواهرزاده از برادرزاده عزیزتره.

دوست عزیز،این رو بدون که اسم های ائمه بسیار زیبا هستند.توهین هایی درباره اسم ائمه اطهار شنیدم،مخصوصا اسم خانم حضرت زینب سلام الله علیها بذار همه چیز رو درباره اسم زینب بگم.اسم زینب،اسم یکی از بزرگترین بانوی کربلاست. ی اسم عربیه،ولی اسم بهترین بانوی عربه،قدیمی نیست و هیچ وقت هم قدیمی نمیشه.مصیبت وار نبوده،نیست و نخواهد بود..اسم هیچ ربطی به سرنوشت انسان نداره.کسی کع میگه همه زینب ها زجر میکشند و اسم رو به سرنوشت ربط میده،کوته فکر ترین شخص هست چرا که داره به حضرت زینب توهین میکنه.در ضمن منی که اسمم زینب هست،با افتخار میگم که زینبم و خوشحالم که زیباترین اسم روی من گذاشته شده.حضرت زینب زجر کشیدند،ولی صبور بودند،مقاوم بودند،شجاع بودند،محکم و استوار بودند،زینب ها بیچاره نیستند،چرا که حضرت زینب خوشبخت ترین زن دنیا بودند،نوه پیامبر خدا،دختر شاه عالم و خواهر پیروز اصلی کربلا...ما زینب های دیگه هم امید داریم که مثل ایشون همیشه سربلند و مقاوم و شجاع باشیم.هرگز به اسم حضرت زینب توهین نکن،،اگه توهین میکنی پس بدون که خودت بیچاره ترین هستی.هرگز حضرت زینب رو خار و کوچک نشمار که اگر کنی،خاری و حقارت از آن خودت می‌شود،هم در دنیا و هم در آخرت...تا جان در بدن دارم،از حضرت زینب و خاندان پاکشون دفاع خواهم کرد.خداوندا ما را در یاری و دفاع از امام زمان خویش یاری فرما و ظهورشان را نزدیک تر گردان بحق زینب کبری.و مرا فدائی آل زهرا سلام الله علیها قرار بده...